Sami su se usrali onog dana kad su odlučili da prevode nazive filmova. Sjećam se da su prije nazivi filmova bili u originalu, pred jedno desetak godina.
Printable View
Sami su se usrali onog dana kad su odlučili da prevode nazive filmova. Sjećam se da su prije nazivi filmova bili u originalu, pred jedno desetak godina.
Ne znam zašto mi neće youtube prozorčić složit.
Uglavnom, radi se o:
STAR TREK: INTO DARKNESS
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iP-o_JxysA
Yes, please!
Jedino mi se ne sviđa ova odvratna Inception 'muzika' u traileru koju koriste za sve i svašta.
Trebali su stavit temu iz prvog filma.
jep, ona glazba je bila odlična. jedva čekam da vidim benedikta ko negativca :D
Vjerojatno će pravi trailer biti nešto bolji.
Ovo je tek teaser.
Ovo dobro izgleda.
oujea= Citat =:
"Zagonetni dječak" je nastavak uspješnog kino-hita "Koko i duhovi" o doživljajima hrabrog i domišljatog dječaka Koka. On, uz pomoć prijatelja Tome i Marijane, rješava misterij dječaka iz razreda Marka čije neobično ponašanje privuče njihovu pažnju. Kad ga počnu slijediti i otkrivati njegove tajne, shvatit će da su puno strašnije nego što su u početku mislili.
Jesu li Koko i Tomo dorasli ovom opasnom zadatku? Je li Marijana dvostruka špijunka? Hoće li miješanje u tuđe tajne uništiti njihovo prijateljstvo? I tko je zapravo taj zagonetni dječak? Saznat ćemo prateći neustrašivog Koka u novoj pustolovini.
šmokljanski mashup za Zvjezdane Staze Gdje Nijedan Čovjek Nije Otišao Prije U Tamu
A ja očekivao Daedre na sve strane... :(
Zajebavam se. Čini se ok.
Ali kako to da ih Bethesda još nije tužila zbog imena?
Na temelju čega da ih tuže?
Ne izgleda loše trailer, al ko će znat s ovakvim filmovima.
Nema razloga za skepsu, Tomica nema loš film.
Ma pokušali su tužit neku igru jer je imala riječ Scrolls u imenu, pa eto.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
A di ode ovi svijet :(
Već je davno otišao.
Nikak da se vrati.
nešto su popularni ovi postapokaliptokralježnjaci u zadnje vrijeme ...
Will Smith? Megamože.
Ima krila iz BOa 2 i odjelo i Crysisa :D
I to oba na vrlo sličnu temu.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
A i ovaj zanimljivo izgleda.
Nego, klinac mu je i pravi sin, jel tako?
Jeste, njegov mali.
Zašto je vil smit u svemiru i zašto planet želi uništiti ljude? Ovo će ispast loše.
Pitaj japance.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
A ja mislia ovo Zemlja :O
Možda mu je Zemlja javila kako su je ljudi sjebali pa ih želi rješit prije nego bude kasno.
Pa mislim da su rekli da je to Zemlja.
Pa onda nije u svemiru već na Zemlji. Biće se zemaljska flora i fauna evolucijski razvila da pobije ljude.
Pa da. To je na neki način i logično.
I sad se Zemlja 'buni' raznoraznim tajfunima, potresima i sličnim.
Ovdje su stavili samo stepenicu više.
Pa pisalo je negdje da su ljudi davno (prije 1000 godina) pobjegli sa Zemlje na Prima Novu ili tako nešto. I onda se jednom prilikom Willu i Jadenu pokvari letjelica i survaju se na Zemlju koja se poboljšala u svakom pogledu u ubijanju ljudi. I sad je Will povijeđen i umire a mali ga mora spasiti. Tako da očekujte da glavnina filma bude na malom a ne na Willu.
Ja navijam za Zemlju.
Ma mali će ukenjati film 100%
Aupi*kumaterinu, Snyder + Nolan = :pray:
Michael Shannon :pray: