Hej, jel smijemo pisati u OOC?
Printable View
Hej, jel smijemo pisati u OOC?
pa ono, smijete, al za vece tekstove u OOC koristite ovu temu, ako je u teh game temi naznačite nečim, spoiler tagom il čim već
Ne kontam baš prolaz vremena trenutno, jel nije tek počelo jutro, a za hrčka pišeš "imaš još vremena prije mraka"?
Kolko sam ja primjetio vasa prica i hrckova je u razlicitim vremenskim periodima,kada vas Gm odluci spojiti jedna strana ce dobiti pauzu dok hrcak ili vi ne dodjete u njegovo vrijeme.
Možda sam ja drugoj strani svijeta?
Lol ne XD..or maybe..
ono što se vama događa u četiri nastavka je mozda hrčku vrijem u kojem jede jabuku, vremenske linije se sinhroniziraju kad ste zajedno
Zapravo ima smisla, pri bježanju od zombija sam putovao kilometrima dok je zombi sve vrijeme bilo priviđenje. Kad sam odletio u jezero i pao u nesvijest podzemnim vodama i oceanima sam došao na drugo mjesto, a ja se tog ne sječam zbog nesvjesti. 8)
Ok, jasno je.
Jbg, dajem mašti na volju.
Ajde Čupa, napravi neš da se imam vremena probuditi i popizditi. :)
Imam osjećaj da nije više online.
Goshdarnit.
Onda, želite da iskoristim svoje moći da ga natjeram da se pojavi?
Inače, već me nekoliko ljudi kontaktiralo za ovo... pošto je ovaj način igre jako popularan, možda bi mogli paralelno s drugim RPom održat još jednu "Zombifikaciju"
ako dobijem na pomoć, assistant GMa... al to su još špekulacije :)
Unutra.
Ok, da ja sad odlučim umjesto čupe?
pa , ako hoćeš, al mene savladava umor, tak da vam mogu obećat još najviše tri turna danas
Dogovoreno.
A nije bed, samo sam i budan zbog ovoga.
EDIT: Zombi filozofija, nema šta :)
To je moje brdo!
Postao, bitches, nisam offline.
ja sam mrtav umoran, i vec mi je tesko mislit, tak da ono... pakiramo ovo za sutra...
a sad noć ljudi yaaaaawn
sure thing boss...see ya...
TO JE MOJE BRDO!
Nek je, ali ovo je Sparta, kurvo. :*
Malo mi je nezgodno s intervalima jer je to nemogu da garantujem.
Zbog škole. :(
Ja sam se ipak prijavio.
zato sam i stavio dva, pa cu ti pokusat nac neku ulogu koja ne traži konstantnu 100%tnu pozornost