Lorefags.
Ocu legiju i gotovo. Oni kockasti shieldovi su badass
Printable View
Lorefags.
Ocu legiju i gotovo. Oni kockasti shieldovi su badass
To je istocna legija,dok su druge legije,naprimer,razlicito opremljene.
Ali u pincipu-
Legija>>>>>sve druge vojske TES sveta.
Cyrodiilska kultura je inače mix rimske i srednjovjekovne. Nadam se da će u Skyrimu opet Rimski štih biti naglašeniji.
Da,pogotovo sto se oklopa tice.(secate se odlicnih setova iz Morrowinda)
lol GI-ev server crashed XD
Slijedeći put če razmisliti prije nego hypaju TES fanove porukama da će novi update biti taj dan XD
Ane, pogledaj im vijesti. U prosjeku 2-3k views, za ono zadnje vezano uz skyrim 250k views.
Skyrim Concept Art i video koji sadrži screenshot iz kasne 2009. i još jedan concept art:
GI Update
E, imam možda malo retardirano pitanje... Ovaj errmmmm, koji će DirectX koristiti Skyrim? :D
Ne zna se.
Nisam baš neki Technofag pa neam pojma, al jel ne ovisi to o engineu u kojem je igra? :o= Citat =:
Izvorno postao Durin
Gledo sam onu igru Rage koja koristi isto id tech 5 engine i ono... Djeluje predobro grafika, nekako sam uvjeren da nije DX9 u pitanju :D
EDIT: (A i je*emu mater, bilo bi glupo praviti igru malte ne početkom 2012. godine a da nije DX11) :?
Ne zna se, ali će vjerojatno biti. Ne zna se apsolutno ništa o brojnim aspektima igre kada Bethesda skriva informacije u ovoj ranijoj fazi hypea.
Nemoj samo previse forsati taj DX11 da nam nebi zahtjevi bili previsoki. Bolje da je DX9 pa da svi igraju nego da je na DX11 pa da nitko ne igra.
Za DX9 cu samo reci - GTA IV - igra fenomenalno izgleda.
Metro 2033 - Razlika se između DX10 i DX11 uopce ne vidi, ali se zato na performansama odmah osjeti.
Biti će DirectX11 100%. Bethesda ne bi bila Bethesda da ne radi svoje TES igre gladne perrfomansi.
Uživajte!
Odlican artwork,jedva cekam vise informacija.
Btw:poslednji Blade,igracev mentor,u kom se klipu on pojavljuje?(jel on narator u traileru?)
Hmm, al pogledaj nekako realno... Jel se uopće proizvode grafe za DX9? Nekako ne vidim potrebu za starijim kad postoji novo :D
A što se performansi tiče... Pa nekako sam uvjeren da bi grafa tipa 5870 trebala moći solidno onda vrtiti takvu igru, + ako računaš da će za 10 mjeseci SIGURNO pojeftiniti sve... I say why not ^^
Sigurno će biti kompatibilno sa DX9 jer se igra radi i za X360.
Pod pretpostavkom da svi imaju novo, a nemaju.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
I biti će ovo što Neven kaže jer ih konzole koče, opet. Eventualno ako Bethesda doda fičrse za PC verziju, ali ne bi se kladio na to.
Pa da, al ako nemaš, ko te fuka, nemoj igrat :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ko da si mogo birat kad je Crysis izašo - imo si 8800 jedinu ako si htio DX10, ili onda nemoj igrat ako nemaš para ^^
EDIT:
Btw mislim da nikad zahtjevnost igre nije bila problem, jer pogledajte malo GTA i Krizu - ne znam za zahtjevnije igre a bome fino su se prodale i ljudi su ih se naigrali.
Ovaj novi Radiant AI i Radiant Story iz onog teksta zvuče fantastično. S time da ne vjerujem dok ne vidim. Ali sami sistem mi se jako sviđa, pogotovo kad quest nađe tebe umjesto ti njega. Samo se bojim kako će se sve to odraziti na HW glad igre pošto je tu jako puno precesiranja čim svaki NPC zasebno pamti tvoju "karmu". Strašno sam skeptičan, ali iskreno bi volio da me iznenade i da dobijemo prvi pravi sandbox RPG.
Ja cu ovo nazalost najverovatnije igrati na XBOX-u, :( ali barem ne moram da se brinem oko zahteva/stucanja.Ipak, :(
Ako na X-Box možeš spojiti miš i tipkovnicu, onda sve 5...
Tako je. Nikad nisam vidio smisao u igranju First Person igara preko Joysticka. Nikad, ali NIKAD neće moći preko analoga isto šta i s mišom.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Zar je uopste potrebno tako nesto dovoditi u pitanje? :_)
XBOX je frendov,pa mi ga je dao na korsicenje (Skyrim,Dragon Age,Red Dead) Ili cu do 11.11 srediti pc,ili cu Skyrim igrati na Xbox-u.
Njega je GI spomenuo par puta a glas smo čuli u jednom od "Sounds of Skyrim" videa.= Citat =:
Btw:poslednji Blade,igracev mentor,u kom se klipu on pojavljuje?(jel on narator u traileru?)
Kako je igrat rpg-e na konzolama s joystickom? mislim ove kao fallout 3 i tako te
Bezveze,nezgodno.To ponekad radim samo zbog loseg pc-a koji ne moze da pokrene neke novije igre.
Jedino neće imati modove da poprave igru.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
jel ugodnije igrat kad igraš npr. na televizoru?= Citat =:
Izvorno postao Forengner