Sva sreća pa nisam nikoga imenovao, bio bih puno tužiji da mi umre neki tam glavni lik nego 5 po ničemu posebnih seljana. RIP Varije i štefek.
Printable View
Sva sreća pa nisam nikoga imenovao, bio bih puno tužiji da mi umre neki tam glavni lik nego 5 po ničemu posebnih seljana. RIP Varije i štefek.
Hej sickpete,moram da primetim,niste mi dodali ono kopanje kanala kroz selo kao bonus. :/ To bi valjda doprinelo higijeni,(manje ljudi umiru ili nesto) Buduci da sam kanale povezao sa obliznjom rekom.
Pa bilo je vise nelogicno da samo oni izbjegnu smrt...they had it coming...isto tako je Deliriovom proroku pobijena obitelj..da znam..djubre sam :D
A taj kanal je napravljen kada?
Jos odavno,iskopan je jarak oko sela,a selo je ispresecano kanalima,koji su kasnije ispunjeni vodom.
(mislim da je Jopax tada bio gm)
Kolko se ja sjecam bio je neki fail.
Oh look.
Kopanje kanala je prošlo dobro iako nitko nije imao potrebne alate za to ali uz velik trud su ipak uspijeli iskopati kanal dubok oko jedan metar i širok dva.Unutarnji kanali su prošli nešto bolje pošto nisu toliko duboki, sada čitavo naselje izgleda kao mnoštvo brežuljaka, svaki sa vatrom u sredini i par ljudi skupljenih oko nje.
Pitat cu Jopaxa makar mislim da treba jos raditi na tom kanalu..vjerojatno si dobio 4 i nikakav bonus..ono..malecki ti je kanal
Ali pise kasnije da sam uspesno doveo vodu do tih kanala.
Naso..dobit ces hmm +1 bebu.I mogo si to prije Jopaxu reci
Oh ok,nisam pimetio da nije uracunao,sory zbog cimanja ;/
Hvala ;)
Voda prljava i fuj a kanal je mali pa nemres rly dobit vise..spoji to sa poljima ili uradi nesto sa njima da bude cistoca bolja pa ces dobiti jos jednu bebu jer ti nemrem dati -1 mrtav zbog rolla...ne mislim da ce dobra higijena spasiti covjeka od krokodila/odrona/munje/&stuff
Hmh.Poradit cu jos na tome.
Btw:Ova odora,oce mi to dati neki bonus ili ce mi vladar samo izgledati fensi? ;D
Manja sansa backstaba...napravi neke nozeve and stuff da mozes rezati to cudo..sharp rocks will do,sa oruzjem nadji vise krokodila..ubi ih,i onda radi oklope...mrtvi krokodil ce ti biti plast za vladara da bude fancy.Imat ce neki bonus al mislim da ce dosta proci dok bude ikakve borbe :D
Ide hrcak ponovo toljagama tuci letece bestije :D...tactical.
Ok.Za sada neka....bude simbol Kvintorske moci.
Idalje se plasim da radim ista previse rizicno,buduci da sve zavisi od rollova. (ono,dobijem 1 i crkne mi 30 ljudi)
Ne dobis 3 jedinice i umre 30 ljudi :D biig difference al posto si radio 4 rolla dobio bi nesto tipa 3,2,1,2 i onda sta da ja radim sa tobom nesreco :P?
Napravio update, nema više Štefeka, sada napokon inteligenti odahnuti ili ti ga čitavo selo, nice.
Brijem da ce ti i drugi umrijeti al sve ovisi o rollovima.Posto imas toljage samo bit ce zanimljivo.
Pa nista,zato mi je i crklo 30 ljudi.
Al sad je ok,3 akcije,od kojih je jedna valjda prelaka (ogrtac)
Tako da se nadam 'uspesnoj' godini.
EDIT:Hrcak,ima da crknes ko Dunmeri protiv Talosa.
Oš ženske, možemo se dogovorit, svake godine možeš razdjevičit određen broj djevica, a zauzvrat ne napadaš.
meh kako je krenulo on ce ti ih uzeti jer neces imati nikoga za obranu
Nah,ako hoces,mogu tebe proglasiti za svoju provinciju,ja ti saljem vojsku,gradim puteve/bolnice,ti meni dajes hranu i dobrovoljce za vojsku.
MOže, ali to tek nakon što dođeš do mene, do tad moram kurv... ovaj kulturno procvasti, ekonomski, vojno i sve.
xD ok.
(zapamti sta si napisao,racunam na hranu i stanovnike cim se sretnemo,u zauzvrat za moje agente.
Jel netko drugi osim mene skoro pao sa stolice od smijeha kad je hrcak rekao da ce mu pleme...khm
kulturno procvasti
Da, poligamiju će malo po malo opadati kao i broj kolko muškarac može imati žena, izgraditi će se spomenik Hrci, razvijati glazba (to sljedeći turn ak budem imao internet) i slične kerefeke.
Lijepi planovi..budemo vidjeli oce li uspijeti
:pray: Bice ovo zanimljiv tribes.
Vec vidim scenu-
Ulazi Julije,prekaljeni komandant Klurenijanskih trupa,oklopljen,na ledjima mu dug plast od krokodilske koze,ojacan srebrnim savom i listicima zlata,nosi kratki mac.Ulazi u zagusene odaje palate Hamste,unutra...sve i svasta,seda pored vladara hamsterdama,dogovara se oko prelaska ove male nacije u imperiju,usput naredjuje svojim najboljim agentima da ostanu u gradu Hamsterdamu i da poduce narod o vestinama iz daleke provincije Varijane.
Epik.
A u daljini karavani sarenih ptica prenose zacine i svilu do sela verskih fanatika.
Epik.
@Petey
Hmmm, isključit će mi struju, rock se nemože tada izumiti, morati ću improvizirati.
@Foregner
Hoćeš reći da ću biti u nemogućnosti prodavat svoje žene na trgovini. :O
Naravno da neces moci tako postupati prema svojim zenama!Trgovina robljem je zabranjena u Imperiji!U provinciji Klurenijani jeste,ali ti u svojoj mozes raditi sta hoces.
Vidim ja da cu trebati napraviti uniju sa Outmindom da vas maknem sa svijeta :P ili Dela..meh vi uzmite Dela.
Hej,hej,necemo rata,pogotovo ja necu ratovati,ja sam trgovac i diplomata,ali cu imati i dobru vojsku in any case.
Za svaki slučaj, znači, ovo je plan, moje žene zavode njihove vojnike dok ih Forengner pokušava pobit. Točnije pobije.