Iniesta osvojio nagradu najboljeg igraca Europe 2011/2012.
Printable View
Iniesta osvojio nagradu najboljeg igraca Europe 2011/2012.
Zasluženo.
Neam pojma, meni se ovo čini kao najslabija skupina, vidim realnu mogućnost da je prođu. Doduše, ne pratim klupski nogomet već jedno duže vrijeme pa vjerojatno mlatim bezveze :D= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Pa najslabija je, ali za Dinamo su i ove sve ekipe avion. Glavno da se uzme pokoji bod, male su šanse za proljeće u Europi.
nije najslabija, ni blizu, najslabija je po meni grupa c s milanom.
bezveze nam je skupina, neatraktivna.
a svi jači od dinama.
Glede lige prvaka i utakmica Primere i Premier Lige, imam par pitanja:
- je li liga prvaka na kraju samo na Max TV-u?
- htio sam gledat superkup Primere, ali nisam uspio nać stream. Gdje vi nalazite te linkove?
Thx
http://www.livefootballol.tv/streaming/ ... pcast.html
Ovaj radi najkvalitetniji HD prijenos svih važnih tekmi, ako nećeš njega, pokraj odabereš ligu->meč-> izađu ti linkovi svih streamova koji rade, najčešće ENG/RUS/ARG/FR/SPA kanali. Većina ih je u HD-u, kad klikneš na kanal imaš opis koliki je bitrate,jezik itd...
Sve se pokreće preko Sopcasta koji je besplatan. Uživaj.
Za neku dodatnu alternativu ako baš niti jedan link ne radi(što se dogodi 1/500 puta ako je neki jadan meč) tu je http://www.sportlemon.tv/Sali na njemu nemaš opise kanala i streamovi variraju od užasnih do dobrih.
Za prvo pitanje sam 80% siguran da je samo na maxtv .
@ Duke C/H/G su najslabije skupine i tu Barca/Mufc/Milan na papiru ne bi trebali imati problema. Porto će nas rastavit na sastavne dijelove pogotovo ako Hulk ostane, PSG bez obzira kako igrao trenutno ima pola ekipe koja nas može jednim potezom uništit(prisjetiti se SWE-HRV), a Kijevljane se uvijek podcjenjuje iako su sad pobjedili Borussiju(M) koja je igrala predivan nogomet prošle sezone(doduše sad su prodali par ključnih igrača) i europska su konstanta(Dinamo K).
Liga prvaka je na max tv-u osim jedne utakmije koju HRT prikazuje srijedom.
Za stream imaš još wizivig.tv, vipbox.tv, thefirstrow.eu i rojadirecta
na kojem kanalu maxtv-a? jel u regularnom paketu ili se mora imat sportski paket?
EDIT: http://www.24sata.hr/nogomet/gdje-gleda ... v-u-279484
o jebali mater svoju, pay-per-view za ligu prvaka, koja sramota
Pa to je ok, ak ti ne paše utakmica koju su odabrali, kupi koju hoćeš.
hmm, ne znam tko je krivo shvatio, ja ili ti. Ja sam razumio da utorkom na MaxTV-u neces moc gledat ni jednu utakmicu ako ne platis 30kn. I ako je to tako, ne vidim kako je to OK.
btw. atletico madrid demontirao chelsea u superkupu (4:1), falcao hattrick, mrcina od napadaca :)
Ja sam to skužio kao da će oni prenosit jednu tekmu, a ti ako hoćeš gledat neku drugu platiš 30 kn. Nema mi nikakvog smisla da ak već plaćam pretplatu za Arena sport programe, moram platit još 30 kuna samo za jednu tekmu.= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
FORZA JUVE!! juve veceras jebe keve u londonu, naravno nas HRT prenosi Bayern jer moramo gledat Mandzu i njegov lijepi nosic.
palit stream i sve na juve<3
meni dovoljno bilo na bayern i šahtar, kao jučer na porto ;)
Nije Juve odigrao kako sam ocekivao ali kad se malo uigraju... :rambo:
stavio 100 kuna na juve iz ljubavi prema klubu i ostanu mi x
pa nemozes :(
Kreteni :)))
:(
a dobro izvuci se iz 0:2 na 2:2 a onda skoro i pobjeda 2:3 nije mala stvar, iako nisam skroz zadovoljan igrom bod ko kuca je tu.
još kad je fabio onu prečku pogodio, uf... bendtner bi to zabio :P
Talijansko prvenstvo je praktički riješeno već u ovoj fazi, jedino ostaje za vidjeti hoće li Napoli zadržati to 2. mjesto, a volio bih da to naprave.
Nadam se da će bar malo uspjet i zaprijetit Juveu, koliko god teško to bilo. Jako mi se sviđa ta ekipa zadnjih par godina.
Danas ziceri bili protiv Milana i Intera, presmješno. Juve ako ne bude imao +10 na kraju sezone bit ću razočaran.
idemo bjankoneri :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))
edit: lazio pada takoder, protiv genoe :D
Onaj Sterling što je danas igrao protiv Uniteda ima dva djeteta s dvije različite žene. Sa 17 godina.
Čista uživancija za subotu: Arsenal vs Chelsea, Man. Utd. vs Tottenham, Dinamo vs Hajduk, Sevilla vs Barcelona .
Dinamo vs Hajduk je fakat uživancija :))))
Subota:
12:00 Zenit-Lokomotiv
13:45 Arsenal-Chelski
15:30 Werder-Bayern
18:00 Dinamo-Hajduk
18:30 United-Tottenham
18:30 Borussia D.-Borussia MG
20:00 Slavia Prag-Sparta Prag
20:45 Juve-Roma
22:00 Sevilla-Barca
Nedjelja:
11:30 CSKA M.-Dinamo Moskva