Evo, baš išao provjeriti, fakat, kada kliknem na wishlisti na igru izbaci mi isto što i tebi.
Fakat se nadam da je ovo neka glupost jer nemam namjeru kupovati fizičko izdanje igre.
Arkham Asylum je i dalje normalno dostupan.
Printable View
Evo, baš išao provjeriti, fakat, kada kliknem na wishlisti na igru izbaci mi isto što i tebi.
Fakat se nadam da je ovo neka glupost jer nemam namjeru kupovati fizičko izdanje igre.
Arkham Asylum je i dalje normalno dostupan.
Admir to the rescue steam://install/57400
I ne brinite se, igru cete moci normalno igrat obzira sto vise nije dostupna kod vas. Ako ste preorderali, sve je ok
Kaj nije trebalo bit dostupno od 25.11?
Ma ti neces imati tih problema
:D
lol
DLC trash... zar se nije moglo staviti pod unlockable ili nešto slično.
Samo sam čekao neki komentar :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
edit: Btw. mislim da su ga maknuli sad sa Steama.
OnLive nudi 30 minuta demo. Grafika je užas ali ne laga i meni je to dovoljno. Isprobao sam i odlična je. Freeflow je doslovno najbolja stvar od nastanka bullet tajma.
Lol retardacije, kada odem na Steam store page preko mobitela onda bez problema mogu vidjeti i piše da će igra bit dostupna za cca 7 sati.
Na računalu i dalje javlja da je region restricted. Wtf lol.
Prešo sam igru i iskreno prešo sam ju s takvim zadovoljstvom da nemogu opisati. Što se tiče kraja igre bio sam šokiran, ostao bez teksta točnije.
Ne želim čitat :)
Zašto ovog još nema, pa igra je jučer izašla u Americi :(= Citat =:
Izvorno postao Aral još ni
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Hahaha xD
Haha, još gledam di si to quotao :pray: Javit ću se ja, ne brini ^^
Arkham City’s DirectX 11 support is some kind of joker
Znači, dok ne dođe patch, čini se da smo osuđeni na DX11. Ipak, probat ću na 11, čisto da vidim kaj se događa.
http://forums.steampowered.com/forums/f ... php?f=1280
Čitajte i uživajte kako se može predivno zasrat savršena igra. Valjda se budu sredile stvari ubrzo.
Nije mi baš jasno istovremeno korištenje Steamworksa i Games for Windows Livea, al ok. Isto kao da istovremeno koristiš dva antivirusa.
Generalno ništa novo. Sve više i više PC igara je loš port s konzola, igre redovito stižu kasnije naspram konzolaškim te se forsiraju zaštite koje samo ograničavaju i frustriraju igrača. Ako već igra mora imati neki oblik zaštite, najbolje se okrenuti Steamworksu, trenutno jedina anti-piratska zaštita koja ne izaziva frustracije.
Piratima :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
A "pc gaming" treba ukinuti jer nema vise smisla,treba prepustiti konzolama da uniste "gaming" kao pojam,da se ugase forumi o gamingu,mi svi nadjemo neke nove zanimacije kao razbibrigu a developeri novi posao :roll:
Konačno, počeo igrat. Zasad rula :)
Na DX11 ide ok, al nije to to, zna zatrzat kad netreba i tako to. Stavio na DX9 gdje doslovno leti. Igra izgleda predivno, uglavnom sve ono kaj ste vidjeli u recenzijama. Jedva čekam da srede patch da ovo mogu rokat u DX11 kak spada.
upravo završio jednosatno druženje,sve na high 1280x720 bez physX prosjek 40,sa physX na normal prosjek 25(gtx 260,dual core 2,66,vista)
Ista stvar, 1920x1080, sve na high, physx uključen, leti ko beba. Ide i na DX11 ali nije to to, živciraju ta trzanja ponekad i sl, valjda bude patch sredio stvar.
A sada...nastavak igranja :)
Kakve poteze ima ova Catwoman, preludo. A kak se tek kreće po gradu, s krova na krov i s zgrade na zgradu; opako!
Aral ljubomorni smo na tebe, i na to što si pre orderao igru...
Bilo je problema sa steamom i ovim kaj je igra nestala, al sad sve radi.
Kako sam sam u ovoj temi :( Igra je OGROMNA, tolko toga za napravit, bolesno. Ovo je valjda prvi dio na desetu, u svemu.
Kolko ima istine u ovim user reviewima na metacriticu. Problemi s optimizacijom se odnose samo na DX11? Stvarno je ispao samo loš port sa hrpom bugova i lošim kontrolama ili seru bezveze?
Baš sam sad provjerio i igra nije na steamu ili sam tolko slijep pa ne vidim.
Problem je jedino u DX11, ali ne svima. Ja igram u DX9 jer na 11 zna ponekad trzat i tako to, a to mi ne paše. Kaj se tiče bugova, nisam sreo još niti jedan, a kontrole su ko i u prvom dijelu, jednostavne, lagane i logične; u biti sve se nastavlja na jedinicu. Tko ima, može koristit i kontroler, ja sam na mišu i tipkovnici.
Rocksteady radi na patch da riješe problem sa DX11, to je to.
Sam da stavim večeru u pećnicu i krećem igrat.
skyrim je kriv,skyrim krade vrime ostalim igrama,skyrim triba te biti sram :rotfl: