Sinister strike i Slice'n'dice.= Citat =:
Izvorno postao flander
Printable View
Sinister strike i Slice'n'dice.= Citat =:
Izvorno postao flander
Jeli to govoris za mene ili za Flandera? Ja se nadam da nije za mene, decko.Jer ako je za mene, zelio bih tvoju adresu da ti dodem na vrata te da mi onda kazes tko je "iskompleksitano djete". (Ukoliko te bas zanima, pise se iskompleksirano dijete, pravopis za 5.0 )= Citat =:
Izvorno postao Keloson
@Flander: Iako gledam, nista mi ne znaci koliko je dugo netko sudionik ovoga foruma ili koliko postova ima. Da ovaj forum ima tzv. sustav reputacije te da mozes ljudima za svoju kontribuciju pokazati zahvalnost, bih te vjerovatno i poslusao. (Pretpostavljajuci da ti je reputacija tolika, da se sa oblacima zbog mjesta svada.)
nisi ti nikakvo iskompleksirano dijete samo si malo priglup..... stas takav zivot...= Citat =:
Izvorno postao R€M@h
Daj malo argumentiraj svoj stav.= Citat =:
Izvorno postao lizard
Daj mi nekoliko primjera po kojima sam ja "priglup".
Bez argumenata, nemoj me vrijedati. To su pravila rasprave iliti ga svade.
Edit: Iako mi nije namjera se sa bilo kimo svadati.
sta bi to trebalo znacit?!?= Citat =:
Izvorno postao R€M@h
ti si kao iznad i ne prihvacas upozorenja drugih forumasa nego samo od ovlastene osobe!!?!
iz toga se vidi tvoj priglupost
Aha... a kad ti se službena osoba (lokalna) obrati, onda će i to obraćanje biti službeno.
Hajde mi onda definiraj priglupost.= Citat =:
Izvorno postao lizard
Mozda ti priglupu osobu definiras kao osobu koja na dopusta bilo kome da je vuce za nos vamo-tamo ? Ili mozda priglupu osobu definiras kao osobu koja se znade raspravljati s drugima?
Hmm. Pitam se.
A ovo sto je Arbiter of Change rekao, ukoliko ti se obrati sluzbena osoba, obracenje ce biti sluzbeno. I tek tada cu ja nesto uciniti,ja si ne dopustam da mi bilo koji drugi korisnici foruma daju "naredbe" ukoliko ne vidim da ta osoba ima za mene znacajan rank.
a boli mene ona stvar za tebe i tvoju zelju za nekim "dominantnim" daj plz delete ovo smece zajedno s mojim postom... imate pm za to...
ma lol :twisted: :killyou:
tema je rogue, a vi daleko od toga, nevolim opominjat i uvodit red, al malo se samo skulirajte :wink:
ovisi imas li tier4 bonus ili ne, ali bez njega ide 2 ss, slice and dice, dobijes 5 combo pointa, rupture, slice and dice, 2ss itd..= Citat =:
Izvorno postao flander
aha, ali ja sam ti više onak igrać za gušt igru tak da nema ti ja neku uber opremu, pitam koa kombinacija ima veće šanse za veći dmg, jel sam koristio ss+evi i nikad nisam imao više dmga od neznam 2k tu i tamo 2500, a sad kad koristim shiv+envenom svaki put 2k dmga, zasigurno više nego sa ss+evi kombinacijom, assassination sam specc= Citat =:
Izvorno postao azuregos
S= Citat =:
Izvorno postao flander
Neznam sta mislis, PvP ili pve, a shiv koristin samo kad mi triba hitno poison sa off handa, npr u areni kad san bez ms warriora a triba -50% healing otrov :p shiv ftw
meni je najdrazi combat build, jer sa drugin bildovima tesko mos ista bez cooldowna :p
jel mi moš složit kakav combat specc, mislim se malo s tim zahebavat,pa ako nije problem? :)
EDIT: Evo ovak sam ja to nekak smislio http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
je dobro je samo umisto 2% dodge stavi improved kick.= Citat =:
Izvorno postao flander
meni je ovo najbolji build za roga http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1013011300S
cyric je njubina :twisted:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1100000000
kaj mislite na ovo onako za arenu i pvp sa 2 mace-a ofc?
ispravljan sam sebe= Citat =:
Izvorno postao azuregos
makni tih 2% dodge i stavi na improved kick, maknit taj manji cooldown na sprint i evasion i stavi na skill u weaponu
njubina si ti sa takvim buildom, iskreno kad bi vidia roga sa time bi mu bana dozivotno acc..= Citat =:
Izvorno postao f1lptheon3
to ti je 2x adrenaline rusha :D= Citat =:
Izvorno postao WoW Fan
ma ja iman trenutno combat fist, i stavia san parry i riposte, to me spasi 200 puta dnevno :D, lipo je i rogua disarmat.
a ono mislim u areni sa tim mi ide super svaki CD x2 extra hit chance dobar crit i ne vide me u stealthu. 1713 rating na 3v3 trenutno :D
Treba mi neki build za instance/lvling roguea lvl 46 pa eto...
pa ako si 46 nema tu neke pameti ides 5 u + crit chance a ostalo u combat....
može= Citat =:
Izvorno postao WoW Fan
ja koristim http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
i super mi je
cek jel na maceve ili daggere? malo mi je cudan build jer ako koristis maceve bolje na combat ici a ako koristis daggere ne znam sta ce ti imp sinister strike a nemas imp backstab :P= Citat =:
Izvorno postao Mort
Koristim svordove i sa lvl 38 swordom critam 500+ sinister strike i 1k+ eviscerate
uvijek mi je bilo cudno vidjet roguea sa swordovima a assasination build ali ako dobro radi zasto ne onda :D inace kod mene je sada 15/25/21 i mogu reci da visok dmg + to je najbolji ganking build= Citat =:
Izvorno postao Mort
Umjesto svih tih poison sranja uzmi Ruthlessness i Relentless Strike, puno brže ćeš kositi mobove.= Citat =:
Izvorno postao Mort
I da, Assassination je super za levelanje sa Swordom, Daggeri i levelanje jednostavno ne idu zajedno.