-
Re: Game of Thrones - TV serija
Isplati li se sada čitati knjigu, nakon odgledane prve četiri epizode? Imam prvi dio do pola pročitan... Mogao bih je ovaj put i dovršiti... :d
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Isplati li se sada čitati knjigu, nakon odgledane prve četiri epizode? Imam prvi dio do pola pročitan... Mogao bih je ovaj put i dovršiti... :d
Ja sam tek pročito LOTR nakon filmova (e jebiga u sedmom razredu nisam baš bio fan čitanja) i svidio mi se. Vjerujem da će mi isto biti i sa ovime :D.
-
Meni je to bezveze jer ćeš uvijek vidjeti Sean Beana kao Neda iako, koliko god ga on dobro glumio, nije dovoljno hladan i crnokos.
-
i u seriji mi je imp skroz ok lik i baca na pozitivca, a u knjizi mi nije tako sjeo, više kao bad boy
-
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Aha, definitivno. Serija kao ekranizacija ipak izostavlja hrpu stvari iz knjige.
= Citat =:
Izvorno postao pimp
i u seriji mi je imp skroz ok lik i baca na pozitivca, a u knjizi mi nije tako sjeo, više kao bad boy
Pa... i u knjizi je pozitivac. Malo nekonvencionalan, ali definitivno ne-Lannisterovac. ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
= Citat =:
Izvorno postao pimp
Pa... i u knjizi je pozitivac. Malo nekonvencionalan, ali definitivno ne-Lannisterovac. ^^
True that. Neznam kakav je u seriji, ali u knjizi sam ga doživljao kao jednog od najvećih pozitivaca. Izgleda da je tebi Cerseina propaganda pojela mozak pimp :D
-
imp kolko kužim je bad boy, al je ipak pozitivac.
doduše štajaznam, kad nisam knjigu pročito :(
što me podsjetilo da nazovem sestru jel potražila knjigu u knjižnici...
-
a može biti, davno je bilo kad sam procitao, tek sam neki dan nabavio prvu knjigu pa citam sad polagano
-
-
= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Još koji sat : )
Nadam se da ce biti ujutro da mogu happy otić na faks.
-
oce, uvijek je. bit ce "tamo" u 5 ujutro po nasem. u 4 ujutro pocinje emitiranje, 4.50-55 je gotova, 5 je up :D
-
-
Nouuuuuuuuuuuu!
Tko će sad dočekati sljedeću nedjelju!
Predobra epizoda, zaista sam se u par trenutaka totalno naježio, propitkivao, il pak ostao PAF!
Morati će se pogledati još jednom da se svi detalji i događaji pohvataju u potpunosti.
Nekak mi je drago što nisam pročitao knjige prije serije jer bih si totalno spojlao sve.
Ovak nakon serije u knjigama mogu otkriti samo više.
-
kad ce u 1080i rezoluciji prikazivati? :D
-
wow, i ovdje se priča o seriji!
baš mi je frend reko da je serija zakon i da pogledam...
jel se isplati?
-
dobar neki prijatelj kad sumnjaš u njega
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
dobar neki prijatelj kad sumnjaš u njega
hahaha, a čuj, općenito je zaluđen takvim stvarima pa nije objektivan u evaluiranju i procjeni takvih serija :D
sve mu je dobro
-
dobr aje serija....iovako imaš imbd pa pročitaš komentare..a i ocijena koju je dobila nije zanemariva ;)
-
ma ne orijentiram se prema ocjenama na imdb-u previše, dosta često se ne slažem s njima pa ono... :D
-
ako ti se ova serija ne sviđa onda si retardiran. to je moje skromno mišljenje
-
hahaha, miiiir, nisam ju još ni pogledao!
javim dojmove :P
-
odgledah. men najzanimljivija epizoda dosada
-
od kad su renly i loras tyrell pederčine? jesam to nes propustio u knjizi ili? i btw starka su napali po noci i pao je s konja, kakav jamie da se mačuje s njim, pa nije mu do kurca :DD
-
= Citat =:
Izvorno postao pimp
od kad su renly i loras tyrell pederčine? jesam to nes propustio u knjizi ili? i btw starka su napali po noci i pao je s konja, kakav jamie da se mačuje s njim, pa nije mu do prozora :DD
Ovako mi je nekako bolje al ništa novo da malo preoblikuju neke stvari iz knjige. Više ću onda uživati kad krenem čitati :D
-
[quote=Duke of Earl]
= Citat =:
Izvorno postao "Aerial_51":392evi85
= Citat =:
Izvorno postao pimp
True that. Neznam kakav je u seriji, ali u knjizi sam ga doživljao kao jednog od najvećih pozitivaca. Izgleda da je tebi Cerseina propaganda pojela mozak pimp :D[/quote:392evi85]
Kako je rekao Peter Dinklage za Tyriona: "He's the good bad-guy; the bad good-guy."
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
= Citat =:
Izvorno postao pimp
od kad su renly i loras tyrell pederčine? jesam to nes propustio u knjizi ili? i btw starka su napali po noci i pao je s konja, kakav jamie da se mačuje s njim, pa nije mu do prozora :DD
Ovako mi je nekako bolje al ništa novo da malo preoblikuju neke stvari iz knjige. Više ću onda uživati kad krenem čitati :D
S
Morat ću se složiti sa Sickom. Iako se ta scena odigrala malčice drukčije nego u knjizi, ništa značajno se nije promijenilo. Štoviše, uživao sam u sukobu Neda i Jamiea još više zbog one scene u kada se prvi puta sretnu ispred Iron Thronea.
Iskreno, oduvijek sam znao da Loras i Renly nešto mute, stalno je Martin nešto hintao u knjizi ali nije otišao u toliku krajnost da napiše: "... I onda je Loras popušio Renlyu kurac." :)
-
nisam ni rekao da je loše to što su promjenili, samo primjecujem, za gledateljstvo je puno zanimljivije da se otvoreno jamie i ned mlate, nego da ned padne s konja,
vitez cvijeca, dobro mu i stoji onda ime to ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao pimp
nisam ni rekao da je loše to što su promjenili, samo primjecujem, za gledateljstvo je puno zanimljivije da se otvoreno jamie i ned mlate, nego da ned padne s konja,
vitez cvijeca, dobro mu i stoji onda ime to ^^
Mala ispravka, vitez ruža : D
-
edit
malo sam sad razbijao glavu i guglao asoiaf i pokušavao saznati tko bi bila majka jon snowa, uvijek mi se on cinio kao glavni lik u cijelom serijalu i da ce velike stvari biti oko njega, imam jednu teoriju, samo neznam jel vremenski odgovara njegovim godinama, mislim da on uopce nije kopile od neda, nego da je on možda sin od rhaegara i lyanne stark, sta mislite koliko je to moguce?
= Citat =:
Jon Snow is a POV character and the SUPPOSEDSbastard son of Eddard, by a woman named Wylla, a wet nurse serving House Dayne
[quote:3mmqo532]Eddard found Lyanna dying. Her last words to Ned Stark were, "Promise me, Ned"
[/quote:3mmqo532]
dj not nice -
nezz kako su rvati preveli, ali u orginalu je Knight of Flowers
-
dj not nice -
nezz kako su rvati preveli, ali u orginalu je Knight of Flowers
[/quote]
Upravu si da, zabrijao sam, sorkač.