A kak bi mi jadni bez mina.
Printable View
A kak bi mi jadni bez mina.
Ej. 30-45% accuracy sam imao u prosjeku, rulao s lugerima, snajpao vas kao glinene golubove na mostu, pet-sest puta samostalno defuseao dinamit na spremnicima te trollao sa minama.
@ sonik- <3 Miniranje pola mape.
Bar mi je tu išlo, xarabas je kojih 10 puta stao.
Napadi sa leđa su bili zabava za sve prisutne. :)
ma bolje vježbaj pucanje , ovak stalno u pod gledaš i sranje. aje za 2 dana opet, sutra mi treba odmor.
Još da bude po jedan igrač u svakom timu pa bi bilo konfuzije sa infiltriranim špijama. Nisam nikog nožem s leđa :(
Uzimam i ja pauzu, sad je radni tjedan ovo ono
Ja preferiram snajpati s krova.
Ili admira u mg tornju. :)
@ sonik- Hah, ja sam uspio nekoga tko je isto tako ubio chupu u mg tornju.
Preporucam vam da si poboljsate aim ili makar taktike odrzavanja na zivotu.
A i ispunjavanje objectivesa nije losa stvar. Posebno kad skinem citav protivnicki tim samo tako sa snajpom i imate 5-15 sekundi vremena.
Ma ja nisam uopste mijenjao oruzja a vidim da ima solidan izbor. Samo uzmem ono sto je po defaultu
Je zato smo svaku mapu izgubili a vi svaku pobjedili.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Mind if I join you guys?
Sljedecih dana kada budemo igrali.
Uglavnom prati topic pa naleti na irc kada budemo i mi tu.
Imaš mic ?
Yep.
Sve pet onda.
BTW, kad igram imam dva servera, jedan je ovaj od njih: http://et.splatterladder.com/?mod=serverinfo&idx=53627
Noćas sam gore sreo petoricu iz Rijeke, tako da ih možda navučem ovdje.
Ne znam baš, mi volimo više ovaj domaci/privanti karakter, jer se manje više poznajemo i zabavno nam je igrati zajedno.
Vjerujem, ali volim masovne bitke. Wolf je zabavan 3v3, ali je daleko zabavniji 12v12 :)
Nama je ipak ovako draže kako trenutno igramo.
^this. Možda bi 5v5 bilo zabavnije čak. No 12v12? Nema šanse, neki od nas su preveliki njubovi (sonik i ja):D
Karikiram, naravno.
Server uvijek ima skillera, njubova i mid stoke. Odite koji put na takav server i probajte :)
Se igra večeras, imam vremena konačno :)
Veceras je pauza
Ja večeras nemam vremena, a mislim da nemaju ni xarabas ni beba (jer su to napisali). Možda sutra navečer ili prekosutra.
Inače, ne mogu ići na random servere u W:ETu, jer svi zahtjevaju neke dodatke i ostala govna. :(
/cl_allowDownload 0= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Ako si skinuo onu kompletnu instalaciju tu sa foruma, sve dok se na serveru vrti etpro ti netreba ništa dodatnog.
Naravno, privatni = votekickanje svakog nepoznatog tko dode. :)= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Inace, neki 6v6 bi bio optimalni broj igraca.
12v12 je vec pomalo kaotican. Al genijalan za maschinengewehr/flammenwerfer.
Flammenwerfer u onim tunelima. :D
Ako budemo igrali u istom timu, odmah sad ti izricito zabranjujem da ga koristis ako sam na udaljenosti manjoj od jednog clicka (kvadrata na mapi) od tebe.
Ja nikad ne koristim flamethrower, ne brini. I btw. dok god sam field ops, slobodno reci (ili napiši, ako nemaš mikrofon) da stanem i da ti dobacim municije. Ovako je bilo mali milion loših situacija. :(
Praksaj se s engijem/medicom, skoro pa uvjek postoji ammo/health hub u blizini spawn pointa.
Da, zato sam i bio field ops samo u jednoj rundi. Zadnje 3 runde sam bio engineer. Tu sam se ispraksao (donekle).
Ovisi što želiš igrati. Za kulturan meč, da, 6v6 je idealno. Za full range zabavu je 12v12 odlično :)= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer