Mhm brijem da kad pocnem igrati cataclysm sa lvl 1 warlockom i odem u barrens sve ce biti puno tih zelenih nosonja..a warsong pun vukova
Printable View
Mhm brijem da kad pocnem igrati cataclysm sa lvl 1 warlockom i odem u barrens sve ce biti puno tih zelenih nosonja..a warsong pun vukova
E, kad izađe cata rollam goblina ODMAH :D
Koje će sve klase moć biti?
•Death Knight
•Hunter
•Mage
•Priest
•Rogue
•Shaman
•Warlock
•Warrior
Hunter? Goblin hunter? Wut? :D
ja možda zarolam undead huntera ^^
http://www.worldofraids.com/uploads/...78_2_36249.jpg
Nisu trebali dati mogucnost da su taureni paladini i goblini shamani.....
Goblin shaman je cisto logicno, to mi je nekako klasa uz koji goblin najbolje ide, onda lock i rogue.
Goblin mage mi se čini zakon za pvp.
Onaj rocket boost + blink a još je i mali ko gnome pa mutavci koji klikću opet imaju problema s napadanjem, i uz sve to + faktor kulnosti i ne iritantnost gnomova.
da faktor kulnosti, daj brate izbirisi wow= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Al ovo je vrhunac tauren paladin i tauren priest :D
Retri bull gives you WINGS
= Citat =:
Quote from: Zarhym (Source)
Yes, we can confirm that the Family & Friends phase of the testing process for World of Warcraft: Cataclysm has begun. The closed beta test phase has not yet started, but we will provide updated information when it does.
Kako stvari stoje, imat cemo mi Catacylsm u nasoj zbirci do bozica...
Lako vjerojatno, s obzirom da SC2 izlazi na ljeto tako da im je blagdanski termin slobodan.
Taureni paladini jesu LOGIČAN izbor,sada će vi pitati zašto?
Malo prostudirajte lore. Taureni obožavaju Sunce uz majku zemlju.U zadnje vrijeme sve se više neki počinju približavati naaruovima.Tako da to može proći.
Forsaken hunter?Hebes to,di je forsaken paladin. :rotfl:
Cataclysm Friends & Family Alpha: Slikice, vijesti i noviteti
Moram priznat, da sam se razveselio slikama karti, k'o malo dijete :)
Thousand Needles i Darkshore su pretrpili najveci udarac, koliko se vidi iz ovih slika...
SW tako predobro izgleda!!
Napokon cijeli grad nije na istoj nadmorskoj visini, stvarno ima onaj neki dobar stari ugođaj iz Oblivion-a. Me likes.
:bravo: Blizz
gledam sad te slike i onak WTF !! :D baš jebenica izgleda :D
i sad vidim dole talenti, rekoh aj da vidim malo rogu :D onak da imba je sad, dodali neke nove talente,sad kolko su točni nije ni bitno, vidim da bu roge dobile neki ability da se hilaju :D MOŽE !!
i nek šemica da smanjuje CD za 1.5sec za svaki combo aktivan na meti :D a smanjuje cdove od blade flury i killing spree :D
MOŽE !
gledam i ne vjerujem
toliko prejebenih stvari da nemogu sve to upit, trebat ce mi par dana
omg gle masters glavie !
http://static.mmo-champion.com/mmoc/ima ... nds_51.jpg
ako ne stave "živu prirodu" kako ja to volim nazvat, dakle da se stabla njišu po vjetru itd onda u klinac sve :D
Ak mi stavimo grafulje od 10k kuna u svoje mašinice mislim da bi oni bez problema i to stavili.
Wow je napravljen da bude full optimiziran i da ga svi mogu igrati (a.k.a. više para za Blizzard).
Pa ne bih baš WoW nazvao optimiziranim, a kamoli full optimiziranim, ali neću sad komplicirat :)
Počeli curiti video uradci s "friends & family" verzije Cataclysma :)
Character creation screen:
- Primjetite da sad svaka klasa izvodi nekakav potez ili emote karakterističan za tu klasu, što je zapravo odlična stvar, jer sad ne moramo raditi svaki put novog lika da vidim kako će izgledati heroic strike na female orc warrioru :)
Orgrimmar
Nije uništen, ali je prilično redizajniran :P
Primjetite posebni Tauren district u gradu..
Uuuuu jedva čekam zarollat goblinčeta... a worgena ću kasnije, ne privlači me baš previše je furry
EDIT: evo jedan o zonama
an-fakin'-blivibl
Konačno su trolovi zauzeli ovu zonu, mislim da ću prvog lika levelirat trolla, a ne worgu i gobljina!
Haha ovo sam tek sad skonto.
Haha nemogu vjerovat....sta jebeni goblini naprave.
http://img217.imageshack.us/i/hordeg.jpg/
aukurac ovo izgleda pre pre :pray:
bojim se da cu morat iskopat wow iz ormara
Ja wow imam instaliran na hard disku već 4 godine, zauzima mi sad oko 25 gb prostora :)= Citat =:
Izvorno postao junkieee
uldum izgleda prejebeno bit ce ajmo do algoritma kupit wow ponove
Što najbolje ja ču morati kupovati wow ponovo -.- e da ga nisam prodo frendu bilo bi sve 5...ali nisam znao da ce izmjeniti cijeli svijet,sad ce cak biti zabavno igrati ispocetka kad je sve gotovo sam se nadam da ce biti novih servera jer me twinkaci izivciraju u pocetnim scenarijima
Pa ako si ga prodo "frendu"... posudi od njega pa instaliraj ponovno :P