da niti igre niti grafike , još sma čuo da če se od 1.4. plačat, tj moramo kupit ful verziju
Printable View
da niti igre niti grafike , još sma čuo da če se od 1.4. plačat, tj moramo kupit ful verziju
kupi novu grafičku...
meni je ovaj novi UI presexi, a valkicu su mi buffnuli mali :>
sad bi baš mogo jedan game nabacit
daj pare, kupujem odma
Ima itko bonus Beta Key il zna di dobit jedan?
gluposti. novi ui je pre pre jeben :D= Citat =:
Izvorno postao RA7R
kažem da nema niti igre ni grafike radi jebenih problema sa servrom i grafikom, barem kod mene a i kod drugih, a meni mi s esviđa, al su sjebali ono sa prijateljima sve.....
to sa flistom popravis tak da se log out->loginas. prob fix (barem je tak meni) a za glupost sam mislio dio "cuo sam da ce se placati od 1.4"
mal sam citao i neki su spomenuli da taj bug sa podom popravlja ak se detalji stave na low ili high, tj da se samo pojavljuju na medium (za to nisam ziher, ali eto. nacuo tak, mozes probat)
ja sam zbriso i sam reinstalirao sa novim instalerom i rula... xd
probo, ništa
u odg za black grass/nedostatak terena.= Citat =:
Izvorno postao Penance
znam znam, pročito sam i probo ali ništa, mislim da je problem do igre jer su to isfušarili samo d ašto prije prodaju igru, puna je bugova, moraju prvo ispravit sve da bi prodali, mislim da igra nije kompatibilna sa ovim starim radeonkama 9x00 serija
a što s e tiče bugova, kad igram soulstealera, ona njegova prva moč da blasta sve 200 rangea ispred sebe, pa 400 pa 600, meni ove 2 tipke za 400 i 600 rade sasvim ok, dok ova za 200 rangea, na nju mi s epali i gasi ona njegova aure, niđe veze....
ma to su ti sata bugovi sa novim mega pathcem... tak je uvijek... za tjedan - 2 ce srediti sve
cudna je stvar ta beta. kak se samo usuduju u beti imati bugove. mislim, sta su si oni umislili, koji debili.= Citat =:
Izvorno postao RA7R
e i uskoro ce Open BetaS(vidis, BETA ra7r, ne full game. BETA)
= Citat =:
Izvorno postao Maliken
ae zaboravio sam hehe, maj mistejk
al svejedno, pre očito im je jer žele šta prije uvest ful verziju da dignu lovu
da se fkt zure mogli so odma spiciti open betu, ne se zajebavati sa closed betom. da ne spominjem i beta-beta test client.
a i mogucnost pre-purchase je tu jer nisu neki uber-mega bogati dev studio.
Pa hrvata nema nigdje u igri,dajte dodajte me Haki88 ili osnujte neki klan da se znamo naci i odigrati koju rundu.
a ti si me dodao :D ja gledam ono wtf koji je ovo :D
jedino kaj sam naucio u doti/honu da se ne isplati igrati sa drugim hrvatima/balkancima. nikad nisu na razini igre koja se ocekuje od njih. osim jednog igraca. da na tebe mislim kiki :P
Neznam baš podjelili su tone keyeva za tu betu, i još nisu izdali, ljudi su mogli igrat mjesecima betu besplatno, sad bi im bilo vrijeme da naplate to, ali oni hoču izdat savršeni proizvod. Konačno dobar developer.
Znate, u zadnje vrijeme najčešće releasaju igre u beta stanju. Rijetko koja izadje kako se spada. Čak nit BFBC2 nije releasan savršen, makar je igra ispred ostalih. A da ne pričamo o AvP. Koi je releasan kao Beta lol.
HoN je poprilično fun i stabilan makar je beta. Name više manje zato jer su kopirali sve od dote, statse ne.
zadnja 3 gamea što sam s tobom igro si livo= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
svakako. pun k leavam kad mi x ljudi dignu zivac jer ne prate igru nimalo. kada sa valk arrowom nemos nsita pogoditi, kada ti devo na midu feeda ko konj jer nemre 1 hook zabaciti kak spada. sve to razlozi zbog kojih leavam jer mi takvi ljudi pojedu zivce. i jos ktome ih nemrem kickati ni na koji nacin. kick treba biti team vote, ne global vote.
doduse to je bilo vec raspravljano xxxxx puta na off forumu i S2 je rekao da nist od toga.
jedina njihova odluka s kojom se ne slazem u potpunosti
ma igra je super,evo danas izgubio 150 bodova :D
valk arrow nema veze sa skillom, to je čisti luck vjeruj mi igram miranu 2 godine. nema apsolutno jebene šanse da ti predvidiš kud će lik otič, pogotovo ak je više od 600 rangea od tebe. onak normalno je da ti možeš naslutit di će lik i kak će, al bilo ko normalan izbjegne arrow pa da je nekih 500 rangea od valkire, a ispod tog je ionako ministun...= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
ti statsi su živo sranje...= Citat =:
Izvorno postao Haki
inače danas sam malo igro, isprobo matchmakin. to smeće je čisti rulet, 1. game su mi došli gosti tak da sam afko i bio dcnntan, 2. game sam dobio neke debile u tim tak da sam spušio, 3. game su enemyi bili debili tak da sam dobio...
a jbga sve je to do ekipe s kojom igras........= Citat =:
ti statsi su živo sranje...
inače danas sam malo igro, isprobo matchmakin. to smeće je čisti rulet, 1. game su mi došli gosti tak da sam afko i bio dcnntan, 2. game sam dobio neke debile u tim tak da sam spušio, 3. game su enemyi bili debili tak da sam dobio...
nemogu editat u pm uvijek problemi s ovim forumom ^^
Dolazi open beta za 3 dana http://www.heroesofnewerth.com/
tya macane :*
kaj se tice igraca sa balkana to vecina budala ili neznaju igrati... nedavno naisao na dvojicu koji su bili u splitu u igralki i sada jedan u jedan tim drugi u drugi... imo je sa WS 40 killova do kraja gejma i 7 deathova... ja imo 11 killova i 7 deathova(ja bijah Pyro) ovih njegovih 7 deathova ja prouzrocio...
oh gr8
open beta= puno novih igraca= masa noob gejmova= odsada igram samo 1700+ gejmove...
jel mi netko može poslat invite za ovo :(((
31.3. OPEN BETA pa se joinaj u community
Znam, al ja bi sad :) hehe... Nis, cekat cu... :twisted:= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Igram League of Legend pa me zanima kakva je razlika izmedu HoN-a i LoL-a.
Bio bi zahvalan ako bi se nekom dalo ukratko usporedit igre i napisat + i -.