Jeli igrate na Europskom ili USA serveru..
Printable View
Jeli igrate na Europskom ili USA serveru..
@Arby, u WoW-u sam Alliance, što moram i ovdje bit (League)? Oću malo za promjenu bit onaj mračni :(
A za djecu me bk, bit će ih na obje strane kao i u svakoj igri.
@Feanor, EU ofc :)
Empire strana je pompozna,
dosta ljudi je na toj strani,
što više zbog tih kewl armora i good teh look'n šajze.
Ne kažem da ne bih htio igrati s Orcima i u trenutcima big ratova se derat u mic s mojim RATNIM POKLIČEM!
OOOOOOOOOORGGGGGGGHHHHHHHHHH!!!!!
Ali hell yeah,
vjerujem da će biti uživancija igrati na strani Lige i borit se za prevlast.
Infidel!!!!Syou will burn in purgatory for your heresy , and get 30 mins of FoD from lvl 1 muahahahahahahahaha
Da, da, štogod.
Da...
Nego koje ćete klase igrat u open beti ? Ja ću 90% igrat psionista možda warriora nisam 100% siguran.
Ja se dvoumim izmedu mage i scouta, a posto nisam igrao cb nisam ih mogao ni probati pa kakvu su vasa iskustva s njima, sto mislite koji je bolji?
Scout definitvno zbog velikog DPS-a. Ne želim ubijat jednog običnog moba po 2 min.
Pa sta mage ima slabiji dmg od scouta? Koliko vidim po videima dosta brzo kolju...
Scouti kolju više od 9000 puta brže.
Lažeš!!!!
Mage može one hitat skoro sve mobove , ako si diže luck i fireball. Iako je i meni scout bolji jer mi se neda čekat 6 sekundi da casta fireball.
Ovaj ima one strelice i kad ih napuniš ovaj će umrijet prije nego šta dodje do tebe.
Te strelice ovise jako o opremi koji nosiš znači , ako imaš neki usrani bow najebo si.
Dobar je i psy. Možda ću igrat sa njim jer je dosta zabavan ako ništa drugo. Ili hunter (kako se već zove). Mislim se između ta tri. Mage je stara klasa koja postoji u svakom MMO-u i više mi je dosadila tako da nema šanse da ću sa mageom igrat.
E koliko vidim cb traje jos danas do 18h pa dal ima netko da mi posudi acc da zaigram par sati?
Zar ti je tolko teško napravit novi account ? Ionako ti treba za open betu.
Ma nije mi tesko al nigdje nema kljuceva vise :(
EDIT: nvm evo uspio naci stranicu, jos 100 kljuceva ostalo :)
Taman češ stić igrat nekih 15 min.
Evo igrao sam sa mageom i scoutom do 6lv i ne znam...sa scoutom samo jednu te istu tipku treba stiskati zasad, a jos nema ni auto attack :(
Auto attack saka!
Do 6. lvla si tek tutorial završio tako da ubiti ništa nisi vidio.
Go back to World of Shitcraft.= Citat =:
Izvorno postao Zica
Nikad ga nisam igrao niti ne namjeravam ;)
Onda vjerojatno znaš da bi završio igranjem mini-igara dok se ubija najveći boss u igri da ima auto-attacka.
My point is: Man'se auto-attacka.
Ovaj... wait? 1 za formulaciju rečenice, sjedi. :)= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Auto Attacka u igri nema, moraš ga aktivirati kao i svaki drugi skill. Dodaje dinamiku u borbu.
Pa ja to i oču reč.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
A to sam htio potkrijepiti činjenicom da likovi igraju addOn mini-igre dok se ubija glavni boss. Mislio sam na WoW, ne Allods.
Empajr
..
Liga
..
Empajr
..
Liga
..
Empajr
..
Liga
..
Empajr
..
Liga
..
Empajr
..
Liga
..
Empajr
..
Liga
Što li samo izabrati?
Lizu.
Ozbiljno ti govorim, zbog već navedenih razloga.
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Idi pajkit..
Sam si i mislio s Ligom..no vidit ću, dosta kvalitetne ekipe s kojom sam već igrao igra sa kvazi Rusima.
E, ti imaš nešto protiv Bejeweleda? Pogledaj mi nick, pa se usudi reć nešto ponovo.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Btw. auto-attack i neimanje istoga su jednostavno dvije različite mehanike igre, nekome se više sviđa jedna a nekome druga.
Tako da no auto-attack nije bolji od auto-attacka, samo je drukčiji.
Btw.^2 taj World of Shitcraft, kako ga posprdno nazivaš, još jede sve današnje MMORPG-ove tako da mo'š ti pričat što hoćeš :P