Ako bećarske slušaš jutro poslije, što slušaš tokom udešavanja?= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Printable View
Ako bećarske slušaš jutro poslije, što slušaš tokom udešavanja?= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
@Bezimeni, to je sve sa krstitka, vjenčanja itd., jelda? :D
Tako neš, iako moram priznat da sam malo čistio diskove. A još sam zaboravio negdje oko 150 sprženih dvd-a koje nikad neću pogledat xD
ajde dobro, vratite se na iphone.. nemojte fakat sad svi screenove stavljat, nema smisla, ne? :)
Prvo, preseravate se sa "oh ne, ne mogu promjeniti melodiju koja će mi svirati svega 5-10 sekundi kad me netko zove, KAJ ĆU SAD?!" spikom.= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Mobitel će mi svirati ko mobitel kad me netko zove, a ne ko neki đuboks.
Drugo, zar nije slanje mp3-ica ilegalo?
Za ovo treće zbilja ne znam o čemu pričaš. Ako netko zna, molim neka mi objasni.
Nije ilegalno ako šaljem sa svog PC-a sebi, da imam šta slušati.
CD od Floyda teško da ću ugurati u ajfon.
PS - Tih 10 sek radije čujem Floyde nego gay melodiju.
Sebi na mobitel šalješ preko usb kabela.
I ne znam što je toliko gay u primjerici marimbi ili old phone melodiji.
Ne, preko tootha... Kabal je zastario...
Čemu onda WiFi, BT i GPRS, GPS? Onda bolje kompas i kabal? Idemu unazad? Sa 21. na 20.st.
Ja na iphonu mogu kao zvono namjestiti koju god mp3 melodiju želim i to bez ikakvih dodatnih aplikacija, jailbreakanja ili nekih drugih nebuloza, tak da fakat neznam o cemu pricate...= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Aha.
Glazba na cd-ima je zastarjela, sada je in digitalna distribucija iste.
Rađe si onda skidaj glazbu direkt sa iTunes storea kada si već toliko moderan.
Jer ono, blutooth je zastario u odnosu na internet, ne?
Plaćanje 2x isti album je kretenizam.
Imati cijelu policu Floyda, Zeppelina, Sabbatha, i mnogih drugih, te digitalizirane u 320kbs je kolekcionarstvo.
Plaćati za nešto što već imam je kretenizam.
"ŠTA ĆU SAD" mi padne napamet kad mi u punom busu zazvoni pederska melodija, a prepun autobus me gleda ispod oka zašto držim tu pedersku melodiju na mobitelu.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Drugo, zar policija trčka po gradu i piše kazne za slanje pjesme bluetootha? Šta kog boli ona stvar šta ću ja slati preko mobitela. Standard je da svi mobiteli imaju normalan bloetooth i onda se nađe pametan apple i počne srat.
trece nije ni meni jasno... :D
Ipak, moram se nasmijat na ovo. Kad kupiš mob onda i dobiš kabel da ga spojiš na komp, meni to nekak ne djeluje zastarjelo. Il su možda proizvođači zastarjeli, neznam. Al ipak, svaki korisnik koristi svoje. Ja sam osobno na kabelu.= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Onda očito imaš nekakve komplekse kada misliš da ikoga u busu boli penis za melodiju na tvom mobitelu.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
I ako te to već TOLIKO muči i smeta, možeš u roku od 2 minute napraviti melodiju za svoj iPhone u samim iTunesima.
Isto tako si mogao napisati "šta koga boli ona stvar šta ja radim sa svojom glazbom. Standard je da ga ripam, zipam i stavim na internet da ga svi mogu skinuti, nije da policija prati svakoga šta radi na internetu i piše kazne za to lol".= Citat =:
Drugo, zar policija trčka po gradu i piše kazne za slanje pjesme bluetootha? Šta kog boli ona stvar šta ću ja slati preko mobitela. Standard je da svi mobiteli imaju normalan bloetooth i onda se nađe pametan apple i počne srat.
Ako si tako nezadovoljan iPhoneom, zašto ga koristiš?
Za podmetač od pive...= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Humor.
Ne svih. Ima i besplatnih... :wink:= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Samo cekam wedrana ^^
meni nije jasno koji se kok i dalje pretjerujute?
Evo za sve koji imaju 5800 XpressMusic... :wink:
http://www.imagesforme.com/upload/ac2174d2.jpg
ajde u kurac svi i pišite o iphoneu... ili ću splitati dio topica i prebaciti u pljuvačnicu...
Ah nije baš killer, ali zadnji firmeware mu je strava dobar.
Meni bome je. Za 1500 kuna imam uređaj koji je 2 godine pod jamstvom i radi na svim mrežama. Nađi mi za te novce iPhone sa sličnim karakteristikama...
Smeće aposlutno je mobitel.
Touchscreen stvarno je ispod svake razine snošljivosti, iPhone je preporod u usporedbi s njime... Bez štapića ne može da raspozna zoom,scroll ili left click kako treba,čista lutrija.
Em uz to da mi je rikno display 2 tjedna nakon što sam ga kupio iz čistog mira,a eto danas 2 mjeseca poslije pada mi svaki dan i ništa mu nije.
Fak jea,glavno da sam platio 400 kuna jer sam ga tada strgao. :thumbs1:
Radi iPhone na svim mrežama,samo što se ne sjetite reći pri kupnji da vam ga unlocka ili ga kasnije jailbrekati.
pa sigurno mi nepomaže kreštanje patke dok ja pokušavam zbariti trebu sa prednje klupe. Što je lame, lame je.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Uostalom mobitel od 4k kn ima rington telefona sa pocetka prošlog stolječa :thumbs1: pa vec smo dobrano zaglibili u 21. st...
Srado bi to napravio preko iTunesa sam mi nepada napamet nekom još i placati za to...= Citat =:
I ako te to već TOLIKO muči i smeta, možeš u roku od 2 minute napraviti melodiju za svoj iPhone u samim iTunesima.
Opet tu zajednica mora fixat sa nekim novim programima... i naposljetku opet iz nejasnih razloga nemogu ubaciti više od 1 ringtona.
Zato što sam ga dobio za 3 pita manje pare nego što ti prodaš svoj perec :D= Citat =:
Ako si tako nezadovoljan iPhoneom, zašto ga koristiš?
Neda mi se sad objašnjavati jer razloga ima dosta a neki cak ni meni nisu jasni (svaki dan se premišljam oko toga).
I nadam se da ce za godinu i neš malo još uvjek postojati odlicnih MOBITELA (ne smartphonea) koji ce vrjediti masne pare (a ja cu dobiti za male :P stari ima bolesnu talifu..), jer vjerojatno odustajem od smartphonea.
Ono kaj je kod touch mobitela glavna stvar i kod koje iPhone briljira a ostali jednostavno failaju je očito, a to je touchscreen. To ko da vozim ferrari i onda pređem na yugić, strava. Nemogu vjerovat da i nakon toliko vremena nakon dolaska iPhonea nitko se nije udostojio napravit pošten ui/touch koji bi se barem malčice približio iPhoneu. Čak i sa svojim jetom, koji nije smartphone, nisam potpuno zadovoljan a on slovi kao jedan od boljih touch(u toj konkurenciji naravno nije iphone jer on nema konkurencije na tom polju) mobitela kaj se tiče navigacije a još ima resistive ekran.
Da iphone faila na apsolutno svim poljima i dalje bi ga želio zbog tako predivnog osjećaja korištenja. Prsti jednostavno lete preko ekrana, kao san. Naravno, to ne znači da na ostalim mobitelima nemožeš normalno radit ali ipak...nakon iphone ništa nije isto.
To što ti kreštanje patke služi kao zvono za mobitel ne znači da je iPhone smeće već da imaš vrlo... čudan ukus.
Priče o barenju trebi sa svojim iPhoneom i njegovom melodijom ostavi za negdje drugdje.
I o kakvim programima i kakvom plaćanju za stvaranje iPhone melodija pričaš? Napraviš sve besplatno, u iTunesu, bez ikakvih dodatnih fixova i sličnih gluposti.
Dobra ti je fora s cijenom iPhonea i mojim perecom.
Ali žato bi radio u iTunesu pjesmu, kad u Frutiju napravim 500x bolju stvar, i pogodi šta, ne mogu je postaviti kao melodiju zvona.
Ako želim da We Come One bude moja melodija zvona, opet nemogu.
Kako su uspjeli sjebaati najjednostavniju stvar?
Bluetooth, ista stvar. Nema slanja melodija, nema podršku za stereo slušalice! WHY?
To bi trebao biti uređaj budućnosti? Možda, kad 2015 izađe 25ta revizija koja sve to popravi.
Do tad će Nokia/Samsung/Sony izdati gomilu pametnih uređaja, te će Apple opet biti na početku.
Toliko o njihovoj politici. Njihov fon je tu za SAD, a koliko znamo, 90% njihovih građana je primitivno i kupuje sve što se reklamira 5 do 12 na TV-u.
Zašto SAD /Apple/ radi svoj fon? Zato što ne mogu podnijeti da stari kontinent ima nešto bolje od njih.
SAD je želio kupiti SonyE., neslavno propalo. Pokušali kupiti Nokiu, odbijeni bez razmišljanja.
I šta će sad, ajmo napraviti svoj fon, jer nećemo "Mi veliki Amerikanci" gledati kako Europljani imaju nešto bolje.
Sve je to politika i tehnološki rat, te dokazivanja amera kao nadmoć nad ostalim nacijama.
A za primjer je ajfon koji u Sibiru/Rusiji krepava zbog temperature, dok jedna nokia 3310, ili N95 radi bez ikakvih problema.
In jor fejsbook ajfon.
Uostalom, kako jedna tvrtka može biti ozbiljna, kad ima ovakav gay logo:
http://api.ning.com/files/rE8BiSvGn6...ainbowLogo.jpg
http://www.iphonesavior.com/images/2...pple_store.png
http://lookpic.com/i/582/oMXvptHx.jpeg
http://lookpic.com/i/198/H69nRSA.jpeg
Poslušaj si pjesmu od Tram11 - Ljubomora je kurva.
Nokiu barem možeš resetirati kad zabloka a kad iPhone zabloka možeš ga samo razbiti od zid :(
pa promjenio sam al onaj gay koji ju je stavio na mobitel ima cudan ukus...= Citat =:
Izvorno postao Maloki
E ja to nisam uspio napraviti... toliko o tome koliko je apple "user frendly". Opce nemam volje drkat po iTunesu kad ga vidim kako je jadan i štekav pa makar imao najaic procesor iz AMD serije...= Citat =:
I o kakvim programima i kakvom plaćanju za stvaranje iPhone melodija pričaš? Napraviš sve besplatno, u iTunesu, bez ikakvih dodatnih fixova i sličnih gluposti.
Postoje gro programcica koje to rade brže, bolje i jednostavnije...
Fala.= Citat =:
Dobra ti je fora s cijenom iPhonea i mojim perecom.
Upravo to. Šta nije jednostavnije uc u opcije i pritisniti "Use as > ringtone" i to je sve što nam treba... a ne iTunes :o= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Btw kihot sign na sve što si napisao u zadnjih nekoliko postova :thumbs2: