Da Dadilja je opet krenula i to ne od prve epizode (bar mislim da nije bila prva) izgleda da će sad samo prikazivat random epizode kako se sjete.
Printable View
Da Dadilja je opet krenula i to ne od prve epizode (bar mislim da nije bila prva) izgleda da će sad samo prikazivat random epizode kako se sjete.
Vidio sam. Krenulo je od 18. epizode :/
Oni će to nastavit reprizirat dok retardirano i gluho dijete koje drže zarobljeno ne nauči sve epizode napamet :D
Sad slabo ima zanimljivih stvari, jedino možda How i met your mother, Bitange i princeze i Simpsoni.
Osim toga našao sam jednu seriju koja zvuči dosta zanimljivo, Warehouse 13, dakle vladini agenti skupljaju tajne artefakte, dosta slično X Filesima, usto ima i određenih steampunk elemenata što je još jedan plus, sad se samo treba strpiti do sutra :(
to zvuči vrlo zanimljivo
xfiles, tajni artefakti i steampunk :D
Pogledao sam prve tri sezone Eureke,odlicna je serija,u pocetku mi se nije svidjela ali kasnije postaje sve bolja,likovi su orginalni i zanimljivi i humor je dobar.
Kad dolazi 4. sezona?
kakva je serija warehouse 13,jel gledo ko?
ja sam gledao pilot koji traje 1 i po sat
izgledalo mi je odlično dok nisam odgledao
loš humor, malo iritantni likovi, uglavnom loše izvedeno
jedino su mi se svidjeli neki dobri izumi i njihovi dizajnovi
serija koju bih gledao jedino ako nema ništa drugo za gledat (ali baš ništa :D )
k,nebudem to gledao onda.
a jel ima koja druga dobra nova sci fi serija a da nije Dollhouse ili Eureka?
Probaj Fringe, nije klasicni sci fi, ali je serija odlicna.
Savjetujem ti, pazi sad - Stargate Universe.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Imam osjećaj da će ti se svidjeti.
Nije potrebno previše poznavanje lorea jer se osnovne stvari objasne kroz pilot, a ono što te zanima lako pročitaš na netu.
Naravno, uvjek postoji mogućnost da se predomisliš i daš SG-1 i Atlantisu još jednu šansu :)
Uglavnom, pogledaj pilot SGU-a.
SGU je napokon počeo :pray:, ono pilot mi je super, jedva čekam sljedeću da vidim kaj će bit na planeti :D. Isto tako je i 9. sezona Smallville-a počela, ima već dvije episode koje su odlične :pray:.
gledo sam nesto na netu i ne zvuci lose,a jel to ima samo pilot ili,zato sto ako nema barem jedna sezona onda cu pogledat samo ovako i necu dalje imat sta gledat.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
nego,supernatural,cuo sam samo dobro o toj seriji ali mi se ne sviđa tema,jel se isplati pogledat i koliko kvaliteta varira kroz sezone?
Nova epizoda izlazi svaki petak (znači, mi gledamo subotom).
pa zasada (5. sezona) kvaliteta je išla samo na bolje= Citat =:
Izvorno postao Constantine
za ljubitelje horrora je ovo odlično, ali i za one koji vole dobar humor i akciju je isto dobro (naglasak na humor koji je odličan)
prva sezona nema neku priču već se svodi na ubijanje/istjerivanje demona, duhova, vampira i ostalih mitskih bića i dosta epizoda je kao posveta na neke od horror filmova
u drugoj sezoni se pojavljuje već priča i sezone se nastavljaju po ovakvom kalupu (otprilike):
početak sezone uz tenzije (između braće), sredina sezone ima dosta opuštenih i smiješnih epizoda, a kraj je uvijek napet i vezan uz glavnu priču
btw. soundtrack je odličan/genijalan (rock i slično)
U 5. (trenutnoj) sezoni po izjavi redatelj treba biti kraj jer je on tako zamislio, ali glumci su potpisali i za 6. sezonu tako ako Tv kuća bude htjela još snimati moglo bi se i ostvariti (ja ne bi to volia jer je savršena ovakva kakva je i sa obzirom na razvoj događaja u 5. sezoni trebao bi biti THE Finale)
Mislia sam samo 2 crte napisat o seriji :)
Smallville je trebao završiti poslije četvrte sezone.= Citat =:
Izvorno postao DeusEx
Hint o seriji čije sam DVD-ove iskopao. :)
http://www.imagesforme.com/upload/5bc1c8a1.jpg
meni u top 5 serija :)
koja?= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Crveni patuljak?
aha :)
Meh nikako mi se neda skinut How i met your mother ali bih volio pogledat, zato ću pokušat sa Fringeom ako je WH13 zbilja tako loš, mogao bih skinuti i pilot ako mi se dadne, meh neda mi se ništa po ovakvom vremenu
skini,lako se gleda,pogledat ces sve epizode u tjedan dana.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Stvar je da na FTP-u(sa kojeg ako skidaš ne ide u promet) imaju dvije sezone skroz izmješane i fali dosta epizoda, a nemam previše volje zejebavat se sa traženjem epizoda i slaganjem svega, za vikend možda, sada ću se zadovoljiti sa prve dvije :D
stargate universe
pogledao premijernu 1 i 2 epizodu
nemogu nikako izbaciti BSG iz glave dok ovo gledam
nisam oduševljen, ali gledat će se
Ja sam napokon odlučio i pogledao sam prve dvije epizode Fringea, izgleda jako zanimljivo zasad, dostojan naslijednik X-filesa, pogotovo mi je legendaran Bishop(stariji jel), i krava :D
Pogledao Entourage, 12-u epizodu iz 6-e sezone. Preodlično...
Bitange i princeze su najgenijalnije.
Ova današnja epizoda je prejaka!
Ko nije gledao, neka nabavi gdje god zna.
Počeo je rat sa Slovenijom!
A sljedeća epizoda bit će nastavak.
hehe i ja sam baš gledao, pogledao sam prvu ove sezone i onda nisam do današnje
jel gledo ko seriju Defying Gravity?
http://www.imdb.com/title/tt1319690/