Pustio sam suzu dok sam ovo gledo :o
Meni te naočari više sliče na neki mobilni periskop.
Printable View
Pustio sam suzu dok sam ovo gledo :o
Meni te naočari više sliče na neki mobilni periskop.
Daj molim te doći će ovo i više od 500 kn,malo mi je preseravanje ovaj night googles,nisu imalil ništa pametnije za stavit,kao npr ručnu granatu......
:nonono:= Citat =:
Izvorno postao HR-Tsar
Ja igram cod4 i dalje, samo ću ovo zaigrat s vremena na vrijeme pa ak bude super, malo više :)
:shock: koga i kada moram ubiti za ovo? :|= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Skinit ces preko torrenta night vision goggle? :D= Citat =:
Izvorno postao HR-Tsar
Negine ti warn.
Da se odam usput razumijem sa ostalima: nov sam moderator ovdje nezelim slicne ispade jer mi je zadatak da prijavljujem ovakve slucajeve sto cu i napraviti.
S obzirom da ce biti limited edition, valjda mogu narucit s amazona. :|
Kako god moram nabaviti taj edition. :pray:
da i ja sam ga mislio narucit prek amazon.com kosta 149.99$
al samo je potvrdjeno za xbox i ps3 :-x :-x :-x :-x
ali ja mislim da ce izlazit i za pc
mene jos zanima kolika je carina na to odprilike jer kutija ce bit dost teska
a neki su mi rekli da je dostava besplatna ako je neka igrica ili knjiga
Igra izlazi 11.10 ili 10.11.? :o
November 10th...sta ti je mjesec dana vise ili manje s obzirom na datum :D
Ma svejedno, čak mi je ovo i bolje, školu ću rokat prva 2 mjeseca i sredit si sve, tako da zadnjih mjesec dana mogu posvetiti MW2 :D
Moramo priznati, Call of Duty 6: Modern Warfare 2 bit će uistinu velika igra – ako ne po dužini SP kampanje i širini MP komponente, onda zasigurno po ogromnom pakovanju. Pored već najavljene Prestige edicije koja doslovno sadrži glavu i nightvision goggles (postoji li uopće smislen hrvatski naziv za to?) koje možete staviti na nju; čini se kako će MW2 dobiti još jedan dodatak, i to u obliku zasebnog kontrolera. Naime, Robert Bowling iz Infinity Ward-a tweetao je sljedeće: „Na sastanku za MW kontroler. Trebam vaš savjet – udubljeni ili izbočeni držak za analogne palice?“. Štogod, kažemo mi, i prestižna edicija bila je pretjerivanje samo po sebi. Kako je krenulo, Activision će nam do kraja godine prodavati i topove.Squote - HCL.hr
Sada su vec poceli, jednostavno pretjerivati. :|
čekam trenutak kada će izdati kabal da mogu spojit pištolj i kalaš na komp i pucat....
http://www.engadget.com/2009/07/21/infi ... controlle/
o jebem im mater mogli su nam samo prestige edition ostavit i to je to a ne i ovo sranje omfg
koje preseravanje
Suck it,I love it.
A kakvi jazavci. Sad ce izdati 50 special editiona samo da se sto vise prodaju ko kurve :killyou:
a isto bi bilo kul resetat po kuci i folirat se onak bacat se i kotrljat xD
EDIT:bas cu ovo uzet pa burazu uvaljivat kundake :D
Lawl, kao da mucenje sa gamepadovima nije dovoljno, ovo ce biti mucenje sa gamepadom koji ne lezi u rukama.
Koji marketing... :(
Meh, Steam, najobicnija instalacija i to je to...koji ce mi vrag ti "dodaci"... :roll:
Kids love the shiny stuff.
Najavljen mogući bojkot MW2 zbog Activisionove politike povećanja cijene:
http://n4g.com/gaming/News-366915.aspx
ma uzimam Prestige Edition...mrzime susjed policeman,pa kada mu uletim u kuću sa plastičnim pištoljemi night googleom u kuću...ima da se zasere ko konj...budu mu i grlice odavale priznanje!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ja ionako neću uzimat cijelu igru, no imam osjećaj da će i ovako i onako competitive scena ostat na cod4.
Ja cu uzet kod onog lika mvaljave, kod njega ce ionako biti jeftinije, i jos mi na vrata dode. :D
Pošto imam xbox uzimam :)
Zanima me koji DirectX se koristi.
Vjerojatno će biti mogućnost izbora između dx9 i dx10(kao što je u cod2 bilo između dx7 i 9)-
Pretpostavljam da će fps na dx9 biti sličan onome na cod4, možda i bolji zbog bolje optimizacije(fingers crossed), dok će na dx10 biti manji, što bi moglo biti gadno, jer je za cod potreban poprilično visok fps.
Evo nekih potvrđenih detalja(novosti)
- u singleplayeru neće biti co-op moda, ali će biti dostupno nekoliko odvojenih misija za multiplayer co-op
- MW2-ov gameplay biti će nešta "otvoreniji" nego od MW1 i mnogo duži
- nova opcija "Stealth" - igrač može izabrati dali želi igrati na ovaj način ili normalan (polagano napadanje neprijatelja(stealth)/makljaža(normal))
- na sniježnim dijelovima igre, igrači će se nači na snowmobilu, ali trenutno nije poznato dali u ulozi vozača ili "ubojice". Isto tako, ukoliko se igrač nađe ispred ledene stijene ili zida biti će mogućnost penjanja.
- unaprijeđeni i pametniji neprijatelji sa vozilima, zaštitnim štitovima i boljim oružjem. Također, Infinity Ward radi na bugu koji je u MW1 respawnao neprijatelje dok god igrač nije prešao određenu liniju na mapi.
- u multiplayeru će biti dostupan "live patching system" - tj. igra će automatski sama tražiti i instalirati updateove bez ikakve manualne potrebe.
- MW2 će se vrtiti na oko 60 FPS-a, sa više detalja nego MW1.
Ovo crveno me zanima jako, što to znači, da će fps npr iz mw1 bit jednak onom iz mw2, ali u mw2 više detalja?
Sve u svemu, već svršavam na igru :oops:
A ja stalno mislio da je to bilo da se igraca "prisili" da nastavi se kretati u napad, a ne da samo kempa.= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
I da, riot shields u multiju. :D
nova opcija "Stealth" - igrač može izabrati dali želi igrati na ovaj način ili normalan (polagano napadanje neprijatelja(stealth)/makljaža(normal))
ovo je prejako.
Grafika izgleda malo ljepše nego na cod4, + kažu da će bit isto fpsa na višim detaljima(ako sam dobro skužio)
Di ćeš bolje :)
Objavljeno prije par minuta:
ZBJcOy6iuUc
OVO JE PHENOMENALNO :pray: :pray: :pray:
Opet ce biti bisija tipa Death From AboveS:)
EDIT: ne to je multiplayer :shock:
AC130 u multiplayeru. Zvuci ubojito.
Izgleda da cemo pojedine streakove moci koristiti tek nakon postizanja određenog levela.
predobar mp :D
MW2 klanjam ti se :pray: Ne, jos bolje, Infinity Ward klanjam ti se :pray: Hvala ti sto postojis :pray: