Hehe... kako bi rekao Gimli: "I wouldn't hear the end of it." :D= Citat =:
Izvorno postao dinix
Printable View
Hehe... kako bi rekao Gimli: "I wouldn't hear the end of it." :D= Citat =:
Izvorno postao dinix
pa kroz cijeli film se Legolas i Gimli "natječu" odnosno Gimli dokazuje da su patuljci bolji od vilenjaka(vilenjaci i patuljci se baš ne slažu)....I ispo bi ponižen kad bi Aragorn rekao npr. LOL bacao sam patuljka na most jer ima kratke noge i ne može preskočit malu rupu...= Citat =:
Izvorno postao dinix
GIMLI
"I have eyes like a hawk, and hearing like a fox"
Vilenjak
"The dwarf breathes so loud that we could kill you int he dark"
GIMLI
"We dwarfs are natural sprinters,very dangerous on the short distances."
ma najbolji je Gandalf; prozivio 300 zivota, znaci 300 puta je umro, i onda nije bio sposoban teleportirat se vec je morao jahat konja
i vilenjak--> gađa ko snajperist iz 24.-og st; OSIM kada je trebalo ubit tipa koji je ishao zapalit fitilj od bombi !!! :boohoo:
Pogodio je tog lika, više puta. Samo što ovaj nikako da padne... :(= Citat =:
Izvorno postao Bishop_45_(2)
Branitelj Vilenjaka odnosno Legolasa says:= Citat =:
Izvorno postao Bishop_45_(2)
taj lik je imao debel armor a na glavi još deblju kacigu u kojoj su bile samo male rupice za oči... :D
najjace kad lik kaze Gimliju :
'' odsjekao bi ti glavu da je malo vislja od tla....''
jel postoji neki program koji pretvara sta god ti napises u vlienjacki jezik??
Prije svega,svima želim sve najbolje u novoj godini...ako kome budem gramtaicki nerazumljiv,neka razumije da sam se prije par sati,vratio sa službene proslave 2007...
A sada,da korektiram par stavri oko Froda i Sama...
LoTR se pisao,bolje rečeno,začeo za vrijeme prvoga svjetskog rata,a u to vrijeme je još uvjek postojao pobočnik,štitonoša...ili kako god to nazivate...
Pusa od Gothmoga...
btw...posjetite Tolkien bar na Markovom trgu u ZG...skupo,ali je vrijedno svake pare...
Sto se tice Helms Deepa legolas je dva puta pogodio lika.Jednom u jedno rame a drugi put u drugo.lik nije imo Armor samo kacigu.Ali bio je zilav to je jedan od Sarumanovih Hibrida poput Lurtza...
A kad Gimli kaze "Dont tell the Elf" to se odnosi na prvi dio kad su bili kod mosta Khazad Dum.I kad je Aragorn bacio Gimlija,Legolas ga je uvatio ali za bradu....i povuko.Pa vjerojatno zbog toga...
a ja mislio da je imo oklop...= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
za Gimlija može biti i zbog khazad duma ali ne vjerujem jer elf Legolas nije bio na drugoj strani da ga uhvati... pa ga niko nije mogo povuč za bradu...
u zadnja 3 dana pregledo sva 3 dijela
1.naježisetrenutak: The Two Towers - Dolazak Gandalfa u pomoc Helm's Deepu i marš Enta
2.naježisetrenutak: Return of the King - Pomoć Rohana:''Death!!!!'', Aragorn i vojska du'ova te kad se obrača vojnicima pred Crnim Dverima (predobar prevod :thumbs2: )
:pray: :pray: :pray:
Jeste bio je na drugoj Strani da te podsjetim...Ali malo sam se zafrknuo to je bilo kod onih stepenica koje vode do mosta Khazad Dum a ne na mostu...moja greska.
Ali Trcali su i prvi je Preskocio Legolas,zatim je Gandalf,onda Boromir sa Merryjem i Pipinom...zatim je Aragorn bacio Sama.
Da i onda je teo bacit Gimlija a on je reko "Nobody push the Dwarf"ili tako slicno.I skocio,ali nije mogo da preskoci i stao je na rub pa ga je Legolas uvatio za bradu...
Da zafrknio sam se nije ga niko baco sam je skocio...
I zato je Gimli reko Aragornu Dont tell teh Elf...
Verovatno zbog toga da Aragorn ne kaze Legolasu...jel bi Legolas opet znao da Gimli nije mogo preskociti tu rupu zato sto je Patuljak...
Da...
A jeste znali da je Gimli dao Glas Treebeardu.... :D
.. :fof:
da ovo da nije mogao preskočiti rupu zato što je patuljak sam i ja mislio i napisao u nekom od postova..= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
a ovo nisam znao da je Gimli dao glas.... sad kad se sjetim filma i glasa Treebearda i povežem s Gimlijem skontam da su zaista slični..C00l
imao je samo kacigu i armor na prsima; ramena i vrat su mu bili nezaštićeni; ovaj vilenjak tip ga je skucao jednom u svakorame koje nije bilo zasticeno; da je gađao malo preciznije pogodio bi blize vratu, i sklao tipa !!!= Citat =:
Izvorno postao player01
To je stvarno najbolji dio filma....= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
[quote]
Theoden: Eomer. Take your
[quote=Bishop_45_(2)]imao je samo kacigu i armor na prsima; ramena i vrat su mu bili nezaštićeni; ovaj vilenjak tip ga je skucao jednom u svakorame koje nije bilo zasticeno; da je gađao malo preciznije pogodio bi blize vratu, i sklao tipa !!![/quote:184j0ua4]= Citat =:
Izvorno postao player01
Pogledaj ponovo Helms Deep.Onaj lik koji je trco kako bi srusili zid. Nije imao nikakav Armor ni na prsima ni na nogama,samo je imao kacigu.A u ruci je nosio Plamen.Bio je zilav i jak pa ga zato Legolas nije mogo ubit.
-Prođu me trnci kad nabildani crnci repaju...-= Citat =:
Izvorno postao m777
Onda potraži pomoć...= Citat =:
Izvorno postao d4mp1r
[quote=Demon Hunter][quote="Bishop_45_(2)":2fuql08w]imao je samo kacigu i armor na prsima; ramena i vrat su mu bili nezaštićeni; ovaj vilenjak tip ga je skucao jednom u svakorame koje nije bilo zasticeno; da je gađao malo preciznije pogodio bi blize vratu, i sklao tipa !!![/quote:2fuql08w]= Citat =:
Izvorno postao player01
Pogledaj ponovo Helms Deep.Onaj lik koji je trco kako bi srusili zid. Nije imao nikakav Armor ni na prsima ni na nogama,samo je imao kacigu.A u ruci je nosio Plamen.Bio je zilav i jak pa ga zato Legolas nije mogo ubit.[/quote:2fuql08w]
ako nista vidjeli, bilo je i ostalih orkova sa bakljama, ali ne, mora se pojavit lik sa bakljom koja svijetli jace od ostalih tako da ga Aragorn vidi i kaze Legolasu da ga krkne.
A u vezi sa oklopom tog orka, ja mislim da se strijele jednostavno nisu dosa zapiknule :P
najjače mi mje kad ih legolas vuče gimlija i aragorna i ono niko njih ne gađa kao da su nevidljivi ili kad legolas piči na štitu :rotfl: :rotfl: a naj najbolje je kad se onaj ent zapali a moj stari se smije i kaže ovaj je najebao ako ne nađe vode kad oni sjebu branu moj stari kaže sad će doć onaj zapaljeni kad onaj ent se zaleti i zabije glavu u vodu da se ugasi!Možda sad to vam, nije smješno ali ja sam se smijao oba puta kad sam ga gledao!Treći dio je povratak kralja?kad je to izašlo?nisam baš lotr freak
Ta scena je napravljena radi dizanja napetosti....mislim da je time sve manje-više rečeno
A sta mislite o ovome? Malo sam googlao,da vidim kako napreduje Children of Hurin,kad ugledam ovaj site:
http://www.bestwebbuys.com/Christopher_ ... thorsearch
uuuu
nisam znao da ih je toliko napisao...
moze mi netko odgovorit na pitanje: jel postoji neki program koji pretvara sta god ti napises u vlienjacki jezik??
Kad onaj ent uroni glavu da se ugasi premocna scena, jedna od meni drazih :pray:
kaj bude 3. dio na HRT-u?
@RIPtheREAPER
Stavio sam ti link negdje na početku ovog topica...
@Hanzaplast
Ajmo rec,same time-next year...
nebude ove godine 3. dio?!?= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Ne. Nisu ga kupili. Tako ti je prošle godine bio prvi, sada prvi i drugi, pa onda prvi drugi i treci.
e kad je izašao treći dio
2003. godine.