-
Re: Star Wars: The Old Republic
Sad dodem do system scana, i kaže mi:
= Citat =:
The system scan tool requires that you use the Windows operating system and either Firefox 3.0 or later, or Internet Explorer 7 or later. To complete the scan and continue with your application to participate in game testing, please access this page using one of these browsers.
A danas sam instalirao najnoviju verziju Firefoxa :( :-x
Ovo me sad počelo ozbiljno živcirat.
-
Ja am se prijavio bez beda u roku 5 minuta????Doduse ja sam se isao normalno registrirat na stranicu kao user pa su mi samo postavili dodatno pitanje dali zelite sudjelovat u testiranju, checkali su mi konfu i sve je proslo regularno....
-
Pa jebote, instaliram jebeni internet explorer, uspijem doc do system scana, skenira, i opet me baci na usrani signup :-x
Jebem ih nesposobne.
-
Jel treba doc kakav potvrdni email nakon prijave, i za koliko vremena je dosao vama koji ste uspjeli ? Nesto sam prckao po profilu, i mislim da sam se uspio prijavit, ali emaila nema.
-
Evo uspio sam. Ne dođe nikakav mail možeš vidit pod my account dal si se priavio za betu.
-
Mene i dalje nece registrirat... :(
-
Uspio sam :)
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Mene i dalje nece registrirat... :(
Probaj ovo:
Nemoj ic onim klasicnim procesom, tj. ono sto te stalno izbacuje i vraca na isto, nego se normalno logiraj na stranicu. Onda gore desno odi na my account i potom na basic info. malo niže dole imaš tekst Would you like to be considered for participation in Star Wars: The Old Republic pre-release game testing? Note: You must be 18 or older to participate.Skoji chekiras, i opet nize system update koji obavezno napravi. I jos ti je samo ostalo contact info, tu upiši točne podatke, i probaj dat dva broja telefona, čitao sam da je to nekima riješilo problem. Kad to napišeš, fino sve sejvaš i to bi trebalo bit to.
I obavezno koristi Internet Explorer 8 kad ces to radit, ima problema s drugim browserima.
A znat ces da si registriran kad uloginiran odeš ovdje: http://www.swtor.com/testerS, i piše ti Congratulations, you have completed the sign up process to test Star Wars: The Old Republic. Click below if you wish to update your information.
Nadam se da bu pomoglo.
-
Jesam se regao na stranicu, al mi dalje nece prihvatit registraciju za betu... :cry:
Koristih IE8, ne pomaze
-
-
Eh, sada se nemogu ulogirat na acc... :(
-
Probaj opet kasnije to je i meni bilo stvarno imaju opakih problema s betom kako će tek bit kad dođe open beta :o (ako dođe).
-
Evo, napokon sam se uspio prijavit za betu. :D
-
Aleluja! Konacno se prijavio za famoznu betu...iako su vece sanse da cu dobiti na lutriji, nego igrati betu :(
-
cek ja sam se regao na stranicu i popunio sam ono za ime, grad, broj telefona i skeniralo mi je komp da vidi koje komponente imam... na kraju sam aktivirao acc preko maila i sad bi to trebalo znacit da cekam u redu za betu?
-
Pa valjda. Poslije skena stisneš "Submit" i to je to ako se dobro sjećam :)
-
Evo konkretni video o tome kako su slagali Coruscant, ne ona teaser prezentacija.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setV ... deoId/1542
---
Screenovi i concept art sa Balmorre... se what they did thar? :)
http://kotaku.com/5383224/star-wars-the ... a/gallery/
-
Jedan intervju koji bi mogao odagnati većinu briga koje komuna ima oko toga da je će TOR biti linearno SP iskustvo prebačeno u MP.
http://www.mmogamer.com/10/18/2009/biow ... d-republic
-
Ovo mi se jako sviđa:
= Citat =:
Izvorno postao Blaine Christine
Our intent is to make the game entirely solo-able. If you want to go through and solo, if you’re that type of player, you can play it as essentially a single-player experience.
Of course, you’re going to have other people running around you when you’re in the areas like Hutta, just like you would in any other MMO.
But if you choose to pursue the story on your own, you can do that.
Similarly, if you’re a social gamer, and your core gameplay is you want to get into the game, play with your guild, group up with a bunch of people, and either just do combat or do quests together, we’re going to have a lot of opportunities for group quests so that you can do that.
Znači, moći ćemo ovaj MMO igrati točno prema vlastitim zeljama i vlastitim tempom. I ono, pise jos u intervju da ce igracu biti ponuđena potpuna sloboda, pa recimo ako igramo sa Sith-warriorom, moci cemo igrati totalno light-side, al na "dark-side" nacin. Interesting :D
-
-
http://www.swtor.com/info/holonet/classes/jedi-knight
Ah, evo napokon moje buduće klase, osim ako ne ubace gray jedi klasu, a u to čisto sumnjam.
-
Ovo su jako lijepo napisali...
= Citat =:
Izvorno postao Bioware
For many, the Jedi Knight is the guardian of a precious dream; a dream of peace, a dream of justice, a dream of a brighter future. The fate of the galaxy depends upon the Knight’s ability to keep this dream alive...
-
Ah drago mi je vidjeti napokon moju klasu...usput izgleda da su napokonSpopravili sabere kako vidim na screenshotovima, hilt i blade izgleda normalno i elegantno
-
Otkrivena je nova klasa - Imperial Agent.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=86536
= Citat =:
The Imperial Agent is all about high-tech gear, subterfuge, and subversion. They are the assassins of the Star Wars universe, prowling the seedy underbelly of the Empire as they go about their dirty deeds. They're probably the closest thing to a rogue you're likely to find in BioWare's Star Wars: The Old Republic.
-
Ova klasa me nije iznenadila još od 3 ili 4 timelinea... sve u svemu simpatična klasa, koliko vidim Sam Fisher u SW univerzumu...ali ni to nije dovoljno da me ubjedi da pređem na neku drugu klasu osim Jedija... BTW nkad nisu napravili ovako kratak razmak međ najavom dve klase....možda ni beta nije toliko daleka...možda već od prvih dana 2010?
-
Bilo bi dobro da netko na forumu upadne u close betu, pa da se napise nekakav betashock i sl. Ja ako slucajno dobijem beta kljuc, bit ce onda ovdje na forumu jedan vrlo opsiran tekst. :)
-
Ipak moje prve riječi na forumu ukoliko me izaberu će biti: SO LONG SUCKERS....
a ona opširni report naravno...
-
evo fora site, www.swtor-croatia.comSizgleda kao pokušaj skupljanja cro ekipe
-
Prijavio se na taj site, sad samo docekat igru...
-
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
I ono, pise jos u intervju da ce igracu biti ponuđena potpuna sloboda, pa recimo ako igramo sa Sith-warriorom, moci cemo igrati totalno light-side, al na "dark-side" nacin. Interesting :D
To će biti moja fruka... Dogovor s ekipom je pao da će se igrati na strani Sitha (zboh keksa, vjerojatno), a ja sam nepopravljivi pozitivac... U KotoR-u se nisam mogao prisiliti da ubijem nekog simpatičnog, uvijek im dam kredite da im pomognem :(
Vidjet ćemo kako će sve bit, ako nas bude dosta napravit ćemo skriveni gildin podforum, ovo- ono.
-
Isto tako i kod mene. Frend me nagoni na Dark Side jer hoće igrat Bounty Huntera, a ja uvijek igram pozitivca. Meh, najbitnije mi je da se dokopam double-bladed lightsabera i mirna Bosna. A ako ću pritom moć minirat Emperorove operacije iznutra, even better :D