ja ju igram i nije mi žao tih 350 kn
nemislim placat mjesecnu pretplatu
dovoljno mi je sto placam za wow
Printable View
ja ju igram i nije mi žao tih 350 kn
nemislim placat mjesecnu pretplatu
dovoljno mi je sto placam za wow
Također.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Instalirao sam danas demo i navuko sam se. Nabavljam!
nisi jedini ^^= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
nekuzim, da bi igrao na netu trebas placat? i kolika je cijena?= Citat =:
Izvorno postao slayervedran
placas 10 dolara(bar mislim) i igras ga ka obisni mmo, samo nisu bas dobro to odradili= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
pre bolsno
Navodno zbog nadolazećeg sadržaja koji će biti ekskluzivan pretplatnicima (nova klasa, Druid ako je vjerovati glasinama, uz druge stvari).= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
U ovom tjednu izlazi famozni patch koji će produbiti jaz između pretplatnika i onih koji igraju free. Ne trebaju mi ekskluzivni itemi i ne mislim osnivat guild-u,može se i bez hardcore i elite moda,pa razlika nije bila nešto bolno.Samo sada dolaze novi questovi,pa i nova klasa kako je netko rekao...
Eh kako mi fali malo novca! :rotfl:
Nek mi netko pomogne ako zna.
Gdje treba aktivirati jebeni "Oracle"?
Izludio sam više, a slutim da je nešto jednostavno, što me još više izluđuje :D
On ti je u inventaru,kursorom na njega , desni click pa use!
Znam da mi je u inventaru.
Pitanje je gdje da ga aktiviram. Neko konkretno mjesto ili...?
Kod onog Lucious Aldina u Green Park Station-u.
ma za sad mi je igra odlicna, samo karta mi je problem-razmazia me bioshock
Kao što sam rekao u jednom preko vikenda izbrisanom postu, stao sam na nekom battleroundu jer igra na mom stroju postaje slideshow, sad čekam novikomp i baš me zanima kako hgl izgleda sa svime na high
lipo, iman bas shitty konfu, ali sve ide na high osim shadowa, to san tweaka.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Evo samo da sam sebe demantiram;Rekao sam kako nema onih davno najavljenih combo-a.Sad igram sa Blademasterom koji posjeduje skilove za napredne combo-e.Igra je stvarno za :pray:
Meni jedino nije jasno zakaj su sa 0.1 revizijom izbacili minigame. Ako možda niste primjetili, verzija 1.00 je iznad mana bar-a imala 3 male ikonice koje su predstavljale ili određeni broj monstera koje treba killnut ili određen tip štete koji treba radit etc. Uglavnom kada su sva 3 uvjeta bila ispunjena igrač bi instantno dobio vrlo kvalitetne ieme, a nerijetko i epic - tako sam ja sa svojom evokericom dobijo epic verziju najslabijeg chest armora za možda 15 min igre. Ili sam ja slijep (ćorav jesam, ali slijep ne) ili je to nestalo...
Je dobra šta ta igra,je vrijedi novce koje bi ja dao za nju?
Mini igre su prisutne ali ne kod charactera napravljenih prije patcha.Ja imam dva takva.To je neki bug koji je nastao ispravljanjem bugova. :twisted: Kreiraj novi i imaćeš mini igre.I meni nedostaju!= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Ne dao Bog da su oni objasnili nekih 50% stvari u tutorialu - ja nisam nekoliko sati pojma imao šta su te ikone, niti da L (ili J, nisam dugo igrao) otvara onaj achievements (ili kako već) popis. :?
ljudi jel zna netko zake su meni svi likovi prozirni :\ ... poluprozirni... slabo se vide obrisi... i itemi isto :O ...
Achievments? Jel to ono u questlogu ili onaj status sa frakcijama?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
L je quest log
cekaj cekaj, kako te miniigre ispunit, vidint e male ikonice iznad mana bara, ali neam pojma sta je to i kako to ispunit
@hellboy... da radil sam u panelu.. al mi je to prvi put da mi neke ne radi zbog tog ke sam mjenjal postavke... a i nisam nista forsiral... sam sam stavio na najoptimalnije... aj probam, vidim pa kazem...
btw ne valja ti link na sliku :\
upravo tak mi se vide likovi... ... stavil sam tamo na global > application controled... al nist se nije popravilo...
k sad radi...
nego... koju profesiju bi mi preporucili?? troumim se izmedu blademastera, guardiana i marksmana... kakva je razlika izmedu blademastera i guardiana??
Nakon mjesec dana igranja saznam za kraticu JS,znao sam slučajno pritisnuti svakakvu tipku ali ovu nisam! :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
http://hellgate.incgamers.com/
Ima slikice i informacije i sve :pray:
hm, jel neki bug to što mi se učita demo nakon što napravim lika i onda sruši u windowse, ili mi je kanta preslaba?
athlon xp 2600+, 512mb memorije, r9600xt