Ja sam lvl 20, čarobnica. Budem i ja nekad došao
Printable View
Ja sam lvl 20, čarobnica. Budem i ja nekad došao
mi moze tko objasniti zasto kad lega i ja pokusavamo rushat lvl1 sorc sa lvl 70 sorc , ovaj lvl 1 dobiva po 1 experience?
ja sad ubio duriel na nightmare, puno lakše nego prošli put...
mislim da ću obaviti još koji run :)
btw, vjerojatno najaktivnija tema u podforumu čiji je opis:
"Ako ste prije nas došli do neke zanimljive informacije, slobodno je podijelite sa svima, čak i ako je istinita. Ovo je također i mjesto za sve vaše komentare u vezi igara. Savjet: nastojte se čim više držati naslova iz ovog stoljeća" :D
jel mi moze neko ako ima volje napravit dobar skill tree za bilo kojeg heroja i reci mi koje statse da dizem
unaprijed zahvaljujem
E ljudovi, jel mozda neko zna gdje ima za skinit mod za LOD zove se Chaos Empire, jedan od boljih modova za d2. Eto ako netko zna mozda, pa da mi da link
Ubio sam Mephista na HELL-u. Ajme kako se jadničak namučio protiv mene, čak nije uspio uništiti niti 1 Bone Wall, raspali su se pošto je duration prošel. Opet me niti pipnuo nije :D
Dobar drop mi je bacio, 2 zlatna itema, od kojih je jedan od mojih dražih prstenja do kojih nije teško doć. Uz taj prsten bacio mi je i Polearm, i to lood...
http://img214.imageshack.us/img214/3...5907za8.th.jpg
http://img214.imageshack.us/img214/8...0285xr1.th.jpg
Pogledajte damage polearma.
Prsten je zakon, ali polearm ti je ionako beskoristan. :D
Da, sa prstenom si gotovo imun na Cold magije.
Ali ovaj polearm me se dojmio pošto ima 50% šanse da baca Bone Spear kad udari, i to Spear koji radi cca 150 damage-a. Plus, ima 2 Socketa i ogroman damage. Jako dobro za PoleBarbara.
lol pa kaj nemaš niti jednog charma ?
Nemam, zalosno.
Tako mi lose iteme bacaju monsteri za poluditi. Pre jadne charmove dobivam pa mi je zao da trose inventory bezveze.
PS: Ubio me ovaj MSN, poceo sam pisati bez kvacica :pray:
E zasto koristis Full rejuventation potion, preso sam na sve 3 tezine sa sorcom i barbarinom i nikad to nisam pravio, po meni je to beskorisno, podjelis si 2 odjeljka u beltu za health potion a 2 za manu, i to je to
Health Potioni mi gotovo niti ne trebaju pošto rijetko tko mi uspije priči, tak da mi je 1 red dovoljan. Mana Potione često koristim, zato imam 2 reda da mi ne ponestane. A Full Rejuvenation potione radim Horadric Cubeom kad skupim 3 obična Rejuvenation potiona, oni su odlični pošto ti iste sekunde obnove čitavu energiju i čitavu manu.
Jako dobro dođu u ACT III gdje ima brdo onih malih brzih Undead Flayera koji dođu do tebe prije nego stigneš Bone Wall izbaciti pred sebe. Malci su ultra brzi i rade jedan od najvećih damagea u čitavoj igri. Ne stigneš se pomaknuti kad nasrnu na tebe.
meni isto loše charmove bacaju, a ja sam dosad koristio 3 reda za full rejuv i 1 za manu, a sad mi je duriel konačno izbacio gloom trap, belt sa 16 mjesta pa sam sretniji :)
Bartuc kad se igra?
Druid je spreman ^^
Sjetio sam gdje mi je save...bio na jednom mailu na gmailu...skino ga i ono imam druida lvl28 tocno sam dosao na ACT V nisam ni kreno ga igrati.
Gdje ste vi stali da znam ako trebam jos preci?
Pređi prvi quest u ACT V.
Tu smo bili stali. Ne znam kad se igra, ja sad na fax idem, doma sam poslije 15 sati... Bum online pa se nekak ulovimo :D
e da to je i mene mucilo na hellu, mala govna kad nasrnu na tebe pocnu pljuvat i samo piknes, ali srece frozen orb je uvijek uspio rjesit stvar....nego znam ja kako dobijes full ali rej. potion, prije sam to koristio dok sam bio noob u diablu ali poslje sam shvatio da mi to netreba, imas super healing potion oni ti isto brzo ljece, dobro zavisi tko je kako navikao igrat. Vidim svi nesto poceli igrat ponovo diabli pa ajde da i ja, ponovno krenio sa sorcom 15 lvl zasad.
EDIT: jel igra tko od vas d2 sa ukljucenim /players8
DONE ^^= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Btw ja opet moram zasrat i necu moci igrati navecer do jedno 22 sata od jedno 17h, imam nesto za obaviti :(
= Citat =:
Izvorno postao MPxPXel
pls :( :(
A koj te lik zanima, mogu ti rec za sorku kakvu ja imam ?
Ak može kogo pomoć.Spojim se na Hamach na primusov network i u igru upišem njihov ip.Pokaže mi se please wait i tako sam prije čekao oko 10 minuta.Internet mi je max adsl.
iskljuci firewall...
A možda on nije ni hostao igru kad si ti uči u igru
Firewall mi je isključen,a 3 membersa su online,uključujući servera.
Nema veze kaj su online na hamachiu, možda ne igraju. Pošalji im poruku prek hamachia i pitaj ih jel igraju.
Btw. na kojem si levelu?
jel igra tko sa ukljucenim players8
igram ja...ukljucio si sad na nightmaru jer mi postalo prelagano sa paladinom...= Citat =:
Izvorno postao Dyslexia
20 lvl druid i imam par stvari za sorku i necroa(igram s expanzijom act III)
E ja sam 20.lvl sorka. Baš sam našao onaj štap u drugoj misiji u drugom gradu. Očeš igrat samnom?
I kak si došao s tak malim levelom tak daleko?
players 0,5? :D
ma tek sam došo do acta 3 nijedan quest nisam obavio.Imam ti ja dobre stvari za sorku.napravi server da zaigramo.