Da,čak ni ultimativni desničarski anarhisti ne mogu propustiti sat matematike...= Citat =:
Izvorno postao Raz
Printable View
Da,čak ni ultimativni desničarski anarhisti ne mogu propustiti sat matematike...= Citat =:
Izvorno postao Raz
U svojih 17 godina sanjao sam svega i svačega, od najnormalnijih situacija do totalnih bizarnosti.
Prije sam često imao noćne more ali sam se počeo koristiti onom metodom autosugestije prije spavanja ''Ako se nešto loše događa to je samo san i probudit ćeš se'' i pomoglo mi je u 95% slučajeva. Ne znam zašto ali često sam sanjao kako me vanzemaljci otimaju i ganjaju i sl. nebuloze.
A tu i tamo bih sanjao kakvu lijepu curu i taman kad dođe do akcije uvijek bi me netko/nešto probudilo -.-'
A često mi se i događa i Deja Vu.
Nego da vas pitam, jeste li ikada imali lucidne snove?
To ti samo misliš da si sanjao...= Citat =:
Izvorno postao gothic45
To sam sanjao sa 10-13 godina, i još sam sanjao da vozim auto i bježim od njih, ne čini se relano jel da :P
uvjek zenske i samo zenske i rjetko kad nesta drugo :wink:
Prije sam sanjao svakakve stvari... da bijezim od nekih cudnih ljudi... da sam u nekom totalno drugacijem svijetu i takve stvari... ovo prvo me prije dosta mucilo al nazalost sad se vise nikad nemogu sjetit niti jednog sna kad se probudim ujutro :( :( e da, par noci zaredom sam prije sanjao da sam usao u auto, dodao gasa i nisam znao di je kocnica pa sam morao jurit po cijelom gradu i tako...
Ček, ček...ti hoćeš reći da si imao... NOĆNU MORU?????= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
TAM DAM DAM!
ne. normalan san kao i uvijek.
Jedne prilike sanjam curu neka ekstra picketina i u snu ja sa njom... hebacina, ona lafo zatrudni i njen otac nesto se istresa na mene i bila neka zurka gdje su mene ispolivali kafom i onda ona dodje po mene i tako se vozimo u limuzini i vozimo i vozimo i vozimo.... probudi se ja, i nista ono mocan san, bacim koji put, kad jebotebog sutra vidim tu istu curu... fazon je sto je nikad u zivotu nisam vidio. Mozda to nesto znaci...???
Nije to sudbina ili nešto tako ako si pomislio.
Događa se, znam ponešto o snovima.
Čuo sam i druga takva iskustva.
Iako je prilično čudno.
Ja sam preksinoć sanjao da Pingu, Raz, Xero, Voightkampf (???) i TeraBajt idu na ribičiju ali su umjesto toga išli na kolinje. Pingu zabio nožinu u pajceka a krv šiknu na Terabajta. Ekipa malo bolje pogleda, kad ono nije krv nego vino. Svi ga počeše oblizivati (terabajta), kad se ovaj naljuti i sve ih pobije pajcekovim papkom.
Imao sam noćne more sljedeće noći.
:rotfl: :rotfl:
:(= Citat =:
Izvorno postao Gunslinger
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
hahahahahaa!!!!! :rotfl: :pray:
:rotfl:
Mene samo zanima zašto ti imaš homoerotske snove koji uključuju forumaše.= Citat =:
Izvorno postao Gunslinger
sanjat forumase je ono, kao da si napises na celo "FORUM MI JE SVE STO IMAM :(" i prosetat se disko klubom :(
Daj, nećemo se sad vrijeđati :(
Ali kad ima pravo :(
Noćas sam sanjala susret sa jednim forumašem :oops:
lol,je bilo uzbudljivo :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao angel eye
pa,,,hm :oops:
je :)
Hvala, hvala, al nemoj sad u javnosti o tome.... :D= Citat =:
Izvorno postao angel eye
@Feanor :rotfl:
pa nitko nezna tko mi je bio u snovima! :oops:
Nightmare????
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_2f796117.jpg
:D
:rotfl:
:D
hahaahaa!
nee nije bio predator, i nije bila noćna mora!
Bilo je puno divljeg, znojnog seksa i bio je sa mnom.
I felt it to, yes.
McPingvin- in your dreams,,, :)
but not in my dream =)
Znam ja ali nikom neću reći....xD
= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Mkay,da vam skratim muke sanjala je mene 8)