Tako je to kad radi prezentaciju iz 3. lica. :)
Printable View
Tako je to kad radi prezentaciju iz 3. lica. :)
Ali moraš se složiti da se NPC-evi kreču nekak totalno neprirodno i bedasto u obje igre! A kad je šora u pitanju, love te ko kokice bez glave i onda u jednom trenutku sam stanu i šetaju od tebe pa te opet love ko kokice bez glave :D Meni je to pre smiješno :D
Ali kaj ćeš, i uz tolike propuste su to dvije fenomenalne igre :roll:
Slažem se, samo ne znam jesu li za loše animacije odgovorni netalentirani animatori ili sam Gamebryo. I collision sustav je u banani do bola (čak je i fizika u vannila Oblivonu loša, posebno vidiljivo kad power attackaš neprijatelja... odleti do stratosfere, e). Loše animacije su kod Morrowinda još i mogle proći, ali kod Obliviona i sa tehnologijom motion capturinga koja je uzela zamaha - ne b' išlo kume. :)
Ma ja ti nemam pojma kaj si ti meni sad rekel ali vjerujem da se slažem sa tobom :D
Ne pratim imena/pojmove poput Gamebryo, collision itd. Samo sam svjestan toga da suxa
Hvala na objašnjenju! Rijetko kad znam nekaj detaljnije o igri, uglavnom ih samo igram i ne zamaram se time :|
Jel mi može netko potvrditi da li je OOO 100% kompatibilan sa Shivering Isles i Knights of the Nine!?
Uf, ste primjetili da se svaka tema ovdje kad-tad pretvori u Oblivion pljuc-pljuc temu? :P
Koliko ja znam OOO je OK sa Shivering Isles zato jer on koristi u potpunosti druge leveling list tables (tretira se kao drugi svijet) ukoliko Oscuro nije modificirao svoj mod još više. Ne znam za KotN, ali pretpostavljam da će biti poklapanja.
A niš, ostaje mi da probam pa ako se nekaj smrda nakon 50 sati gejmanja, poludim :D
I da, sorry zbog pljuc-pljuc... ali onaj filmek me fakat podsjetio na te kretnje unutar Obliviona i Morrowinda :D
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
ovo se čeka...vjerujem da ću radi ovoga opet zaigrati oblivion, koliko god mi se ne sviđao
hoće li ovo raditi za sva one-handed oružja?
mogu dobiti link do OOO moda? onaj na planetelderscrolls mi ne radi...
nije loš za oblivion novi grad BARTHOLM stvar je totalno baza. dobiješ novi grad i samo tribaš pribacit jedan file u oblivion file. grad je baza ima arenu,neki gusarski brod i gomilu novih questova probajte. upišite mods for obliovion i onda traži
barthlom je predobar mod/grad ali meni nije radio jer sam imao pocetnu verziju igre, a nisam znao apdejtat. il nisam htio...
treba mi mod ovog armora,neki su rekli da armor dolazi sa tim giant summonom no posto ni njega nemam pitat cu ovdje..hvala na odgovoru...
Kojeg armora? Čini mi se da si zaboravio sliku staviti :D= Citat =:
Izvorno postao revenion
a valjda misli na onaj armor koji dolazi s giant summonom, pretpostavljam da nea sliku ni nis, zato i pita... valjda :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Evo nešto razmišljam da ponovo instaliram Oblivion pa bi mi trebalo par preporuka koje modove uzeti.
OSCURO'S OBLIVION OVERHAUL
imash sve definitvo, a jos i ne igras prvi put...faktor zabave s ovim modom je visestruko povecan ,a i tezi je dosta! PREPORUKA!
Idi na tesnexus,i tamo potraži.
Preporučam ti tda's scythe mod (za reaper chara),saurons armor (za pure warriora),dreadweave complet (za battle magea),i hashashin armor (za assasina),Darkstar Tower (kuća u blizini imperial citya),...
Za mageove ti neznam,pošto sam ja dosad igrao samo sa battle mageom i assasinom,iako sam napravio svoje classe,no to je taj stil bio,i još uvijek je.
http://youtube.com/watch?v=VCGOh46usVM
Na 05:22 - kako se zove mod koji omogućuje ova pogubljenja?
Deadly Reflex 3
Zahvaljujem.
s tim da moras imat OBSE, pečeve i sve. procitaj opis moda prvo pazljivo i readme da nebi nesto krivo napravio. ;)
Imam goty-za pečeve se ne brinem
OBSE imam od prije.
Upućen sam kolega. :wink:
ja sam si sastavio popisić od trenutno 20etak najpopularnijih modova brijem i bas mi je kul :)
A jel ima kakav program kao što je Tesmu(morrowind) ali za oblvion? Tj. da ti instalira modove,
imas oblivion mod menager
al opet moras sam premjestat u data files
To premještanje me ubija. Još kada dobijem zipano 50 datoteka i piše samo path, a ja moram sam pravit mape itd.
De ga postaj da ga i mi čujemo...= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
* Oscuro's Oblivion Overhaul +
*Operation Optimization +
Streamline +
*Reneer's Guard Overhaul +
Deadly Reflex 3 -
Thieves Arsenal +
Cheydinhal Petshop +
*Unfficial Oblivion Patch +
Tamriel NPC revamped -
*Natural Enviroments +
*Atmospheric Weather System +
*Phinix Immersive Dark UI OOO +
Excaliburs Bandage Mod -
*More Merchant Money Balanced +
*Bank of Cyrodiil +
*Oblivion Mod Manager +
*Oblivion Script Extender +
Elaborate Eyes +
*Improved Facial Textures +
CaptNKill Non-Tiling Landscape -
Old Map +
* - te koristim trenutno
+ - te imam
- - te nisam mogo nac, pa ak neko moze bio bi zahvalan :)
Ja imam deadly reflex,ali neznam jel je to baš trojka...
disi Arbiteru, bar se ne spominjes u FAQ za OOO :)))))))))