:rotfl: :rotfl: ma guba su te sve rusevine... a kad sam bio mali lvl su puno pomagale sa onim dwemer armorima...
Printable View
:rotfl: :rotfl: ma guba su te sve rusevine... a kad sam bio mali lvl su puno pomagale sa onim dwemer armorima...
da mi se da trazit pokazo bi i Oblivion :pray: dobar je MW, al OBLIVION JE CAR !!! :pray: :pray:
*NOT*= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
nemoj takve ispade prosipati bez pripadajućih argumenata.
jesi cito proslu i pretproslu stranu, mislim da sma dosta argumenata dao...
na prošloj i pretprošloj strani samo govoriš "oblivion je bolji" i "oblivion ftw" bez ikakvih argumenata. nhf
i evo...moj 2000 post cu potrositi da kazem da je Oblivion sranje...nikad nece biti bolji od morrowinda i bole me ku sta kazu noobovi koji misle da je oblivion dvostruko bolji od morrowinda samo zbog grafike...
Morrowind bi bio bolji da se može lakše udarit al je ipak morrowind bolji :pray: :pray:
Kažem već po neki put - puno bi se manje kukalo o borbenom sistemu u Morrowindu da je Bethesda samo napravila dodge animacije.
ofkors= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Naravno da je onima koji su igrali Oblivion prije nego Morrowind Oblivion bolji.
Nego zanima me kolko je onih koji su bili eksperti u Morrowindu pa odigrali Oblivion, Oblivion bolji od Morrowinda?
Koliko sam ja upoznat (po TES službenom, a i po ostalima, forumu) takvi su u manjini. Ja osobno mislim da je to zato jer je Bethesda umjesto da spoji ono najbolje i MW sa novim (tehnologijom i sadržajima) jednostavno izbacila stvari koje su po njima bile višak i koje nisu mogle stati na 1 DVD (mamicu vam, XBoxeri) te napravila igru skrojenu po mjeri za ovu mladu generaciju "gamera" (Oooooh, shiny! Me likez! Red=KILL!!11!).
Može anketa!? :)
Oblivion je lošiji zbog kompasa.Da nema njega misije bi trajale po nekoliko puta dulje.Npr.,koliko bismo dugo trebali tražiti jednog od braće Jamane po Cheydinhallu,ili kako bismo riješili quest sa Pale Passom?Samo pomoću mape i pisma kojeg je ostavio mrtvi glasonoša.Ovako se samo slijedi kursor i to je to,nestane sva čarolija.Ako ste prelazili te questove bez "pomagala" onda znate o čemu govorim-potpuno druga igra.
vako zapocetak, vidim da u ovom topicu nisam naveo zast je ob bolji pa cu navesti....
Kao prvo, setting je bolji i feeling je bolji... klase su bolje uradene(a ce biti flejma) rase mi se vise svidaju, ne govorim o grafici vec o tome da nord ima 100& ress na led(znaci da ga stavim u hladnjacu temperatura -200 C on bi osto ziv), u MW su skoro svi questovi jednaki... skill sistem je razradeniji... fight sistem je razradeniji(ne govorim o fulavanju stakora), zatim dolazimo do katastrofalnog journala gdje neznas ko sta treba i gdje(zato i lunjas cjelo virjeme po mapi, sto se meni uopce ne svida), u OB-u takoder mozes iskljuciti FT(a i nemoras korisiti, GDJE TO PISE??? da moras koristit???) zatim kursor se moze iskljuciti, ak se ne svia kompas bar modova ima pun qurac(al posto govorimo o cjeloj igri to se iskljucuje) jer meni je kompas u OB-u bolji... kao sto je corkalo reko u recenziji kursor te zeli samo sprjeciti od nepotrebnog gubljena vremena, zivaca i ostalog.... mapa je bolje razradena... i jos mnogo toga, jel dosta argumenata?
Sad sta god vi rekli bas me briga jer ja svoje misljenje necu mjenjat, jer MW me uopce nemoze zadrzati, dosadan je i monotonan, da je izaso u ovo vrijeme sa boljom grafikom, popljuvali bi ga jer sa take igre vise ne igraju.... previse je takih igara i dosadne su!
Ovisi koliko si kratak sa živcima, glavni problem igrača čini se. Meni nije uopće problem pretražiti kartu da bi našao neku tamo zabačenu špilju.
ako ništa, setting i feeling je bolji u morrowindu, a i skill sistem, kao što je već objašnjeno
ili kad te na putu do balmore deoceka ''leteci'' wizard koji se raskelji po podu i onda mu lootas icarian flight :rotfl:
hokay, ovo ne kuzim...jasno mi je da ti je igra po atmosferi il wateva bolja ali grafika...ipak je to, sta, 3 godine razlike?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ne slažem se sa Čorkalom da me je riješil nepotrebnog tražuckanja jer je u Morrowindu baš to "tražuckanje" bilo odlično.A što se grafike tiče,puno bolja je u Oblivionu-50x draže mi je šetuckati po predivnim srednjovjekovnim šumama nego po onim spaljenim pustopoljinama.
Ma Vvardenfell je surov do bola, ali baš zbog toga ga i volim. Cyrodiil je još samo jedan klasični klišejni RPG setting. Inače what Hellboy reko, sa svime se slažem. Možda to ovisi o tome koliko je tko odigrao RPG-ova ne znam pa s tim i koliko je klišeja i generic gamadi vidio.
e bas to... npr kao onaj quest kad trebas naci ona vrata kod azure a sve okolo pustopoljina i neki drac i samo neki kamp sa nekim putnicima koj su neprijateljski nastrojeni... i mournhold- ''city of light. city of magic'' ma zakon je... a da ne spominjem kolko sam se puta izgubil u vivecu i kolko mi je trebalo da ga istrazim...
Jes ti cua za OOO ili Francesco leveled creatures?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
morrowind :)
tooo znam upalit PC koji luzeri :yuck:
pa očito znaš. :)
da, to je uistinu stvarno glup rank :D
u oblivionu mi je glup autolevelling protivnika i itema.... ono kad pokupiš neko dobro oružje znaš da će nakon 2-3 levela to oružje postat jadno i beskorisno(slična situacija kao s današnjim kompovima :rotfl: )... u morrowindu, ako nisi dovoljno jak da zalaziš na neko područje, drži se područja koja tvoj lik može podnijet... tako je isto sa protivnicima i levelima.... ako nisi dovoljno jak da dođeš do nečega ili ubiješ nekog protivnika, strpi se i čekaj da dobiješ još par levela....
mda... sjecam se kad sam u morri uso u prvu spilju i to sa onim jadnim bodezom iz census officea :rotfl: kako su me nakantali...
Nemojte kenjat da je Morrowind surov.
4 riječi...
Vivec City u suton.
pa i meni je lijepo ono jezero kod spilje od mithic dawna u ovlivionu...bas najs onaj slap i jeleni i sve.