mislis da se smrzne pa moras sve restartat ili samo zapne i kolko si imo RAM-a
Printable View
mislis da se smrzne pa moras sve restartat ili samo zapne i kolko si imo RAM-a
Imao sam 786MB Ram Hynix.
Budem za par dana ak ti nije problem malo se strpit...= Citat =:
Izvorno postao kiklop
moze :pray:= Citat =:
Izvorno postao Ass Kicker
Ok care onda cu ti probat sutra stavit, ako hoces mogu ti bolje poslat par komada screenshotova u e-mailu...
Daj mi posalji samo na PM svoju e-mail adresu...
Ako budes uzimao ATI Radeon 9550 grafu, uzmi ATI Radeon 9550GT od GeCube-a obavezno, iako ces ju malo teze sad naci negdje za kupit... (ja ju imam i mnogo owna / barem u NFS Most Wanted-u)
Ako hoces mogu ti ja prodat svoju??? Javi mi nakon sto vidis screenshotove...
kaj onda di su slike?
E sorry probat cu ti ih poslat sto prije, imam ih vec na USB sticku, ali sad sam trenutno u internet caffe-u pa ne mogu utaknut USB da ti ih posaljem, ali cim dodjem doma i upalim laptop poslat cu ti ih odmah...= Citat =:
Izvorno postao kiklop
Nemoj se sta ljutit, ali non stop nesto radim pa ne stignem ili zaboravim...
Jucer sam bio na Bavaria party-u i jos mi zuji u glavi, ali bar sam ubo par Bavaria majica ako nista...
9600xt je dosta jaca od te tvoje
Pa ona Sapphire ATI Radeon 9600XT s 256 MB Ram-a je jaca nekih 25% otprilike, ali takve stvari nemoj pitat mene nego Thoroughbred B-a jer je on po meni jedini na ovom forumu koji ce ti stvarno reci koliko je sta bolje od necega, ja eto nisam toliki PC Expert, ali on je definitivno...= Citat =:
Izvorno postao kiklop
9600xt sa 256mb rama je sporija od 9600xt sa 128 rama...ali bilo koja 9600 osim "se" je jača od 95xx serija= Citat =:
serija 9500 je bolja od 9600, mislim, a znam da je 9500pro jači od 9600pro= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
[quote=Prince-Artas]serija 9500 je bolja od 9600, mislim, a znam da je 9500pro jači od 9600pro[/quote:1h3bfj1u]= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
nemoguce moja 9600xt radui na taktu od 300\500mhz a nova 9550 koja kosta oko 350kn radi na 250\300mhz i nemoguce da je jaca nebi bila jeftinija da je jaca
da sigurno :rotfl:
http://www.xtremesystems.org/forums/arc ... 16857.html
gle,postoji 9500 serija i 9550 serija.
9500>9550 ;)
ali 9600 je jaca kad ju se cloca
Nije istina meni je jedan PC EXPERT rekao da je moja ATI Radeon 9550GT sa 128MB Ram-a od GeCube-a isto dobra koliko i Sapphire ATI Radeon 9600Pro sa 128MB Ram-a pa zato ne pricaj gluposti ako nisi igrao istu igricu s obje grafe, nego samo citao statistike na netu... Ne volim kad se ljudi prave pametni, a ispadne da nisu stoga...= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
:yuck: :yuck: :yuck:
WOOOOOOOHOOOOO= Citat =:
jos jedna protozoja
join t3h forum: http://www.microbes.info/forums/index.php?act=idx
Ne razumijem kineski daj to na knjizevnom jeziku reci ili prevedi "protozoja" btw. taj PC EXPERT zna o racunalima 100.000.000 puta vise od tebe jer eto upravo radi u SAD-u i bavi se s racunalima jos od njihovih pocetaka, a ujedno mi je i stric pa ga molim te ne podcjenjuj jer mu nisi ni do nokta na noznom prstu sto se znanja o hardveru tice...= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
Ja lijepo kazem, da ako niste 100% u nesto sigurni bolje je sutit nego mljet gluposti, ali ocito je da to pingvini ne razumiju... (McPingvin ne mislim na tebe nego na one pingvine na sjevernom polu...)
cek,cek...= Citat =:
ako je isto jaka/jača od 9600 zašto se zove 9550 a ne 9650?
samo čitam statistike na netu?
ne baš,ima nešto i prakse u tome,ali zar hrpa statistika laže?
sumnjam
btw,protozoja ti je najjednostavnije jednostanično biće,jednostavnije od papučice.
a što se tiče usporedbe u znanju hardweara,učim od najboljih...bok teo :thumbs2:
e da.
BOLJE ISPAST GLUP NEGO IZ AVIONA :wink:
Gle statistike su jedno, ali pravu istinu saznas tek kad u isti kompjuter stavis prvo jednu pa drugu grafu s istim driverima i sa svakom odigras par igrica, pa onda usporedis...= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
To sam ja napravio sa ATI Radeon 9600Pro i 9550GT i razlike su mikroskopske (Fraps + moje vlastite oci...)
Sto se tice naziva koliko ja znam ATI Radeon 9550GT je izisla nakon ATI Radeona 9600Pro pa mi onda reci jesu u ATI-ju toliko glupi da naprave novu seriju grafickih koja je losija od stare ili???
Uglavnom NO BAD FEELINGS, ali ja jos nikad nisam letio avionom, iako planiram rodjendan otici proslaviti u Amsterdam pa cu tada prvi put poletit...
ajd dobro,no...= Citat =:
...u početku bijaše 9200,9600 i 9800 kartice... i bijaše modeli 9X00 i 9X00 PRO= Citat =:
no nakon nekog vremena izađoše modeli 9X00 SE i 9X00 XT modeli
recimo, 9200 je izašla prije 9200 SE,pa je bolji/jači model od onog sa SE sufixom :wink:
kaže se hard ali nvm :)= Citat =:
uživaj u letenju,a od sad te ,care,ne smatram jednostaničnim bićem,jer je takav(zasada) svega jedan na forumu :)
Mislis na kiklopa jesam li u pravu???= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
http://noonhost.com/images/smiles/125.gif= Citat =:
zgrazavam se od tebe= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
ajde stop sad
a ja se zgrazam nad tvojim hrvatskim pravopisom i gramatikom= Citat =:
Izvorno postao kiklop
ontopic:
jel moguće nekako uključiti i aa i hdr na nvidiji,nisam skidao drivere dosta dugo pa me zanima jel to ispravljeno?
mislim da ne
amd 3700+ 2gb ram 2x6600gt i oblivion opet bloksa ae nek mi neko veli sta da radim
zbog grafičkih ti trza= Citat =:
Izvorno postao cr45h
stavi patch