Trebala bi mi neka Dragonball igra,bilo koja samo da je za komp pa ako netko zna ime plz...treba mi za frenda :)
Printable View
Trebala bi mi neka Dragonball igra,bilo koja samo da je za komp pa ako netko zna ime plz...treba mi za frenda :)
el ima išta moderno?= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
pun mi je qurac ww2
ništa mi ne pada na pamet
argh... :(
same here, neka freeware dragon ball z igra za komp...= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Help! :|
Pa pretpostavimo ovako. Ja sam uvjeren da obojca imate gba i na njima naravno dragon ball z 1 i 2. Budući da vam se trenutno neda igrati na gba, možete ih naravno, pošto te romove ionako imate, skinuti sa neta i igrat na kompu.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
može mi neko objasnit kak se pristupa s nekom igricom u mrežu, pa da se dere preko neta, to me oduvijek zanimalo, a nikad nisam naletio na ovakve freakove poput vas, znači moje pitanje je kaj mi sve osim neta treba da igram na nekom lan partyu ili u mreži ??? :o
zdravo predraže, vidim brz si, a nema te na msn-u, daj dodji malo da mi pojasniš neke stvari
zoveš nas freakovima ccc... :|
why man, why!?
pa da freakovi, zbog toga jer je informatika, programiranje i sve vezano uz to je široka grana tehnike, a vi znate sve o svakom detalju te grane, ma svaka vam dala, nego daj ti meni radje odgovori na pitanje :rambo:
pitanje ti je pravo...
upališ MP, nađeš server i connect i igraš... :|
ahm
:)
@karloman
još jedanput nas nazoveš frikovima i vjeruj mi:
http://www.acc.umu.se/~zqad/cats/116998 ... _cat.b.jpg
Ima ova igra...uglavnom, ti si kao neka lopta s propelerom na vrhu, i krećeš se na nekoj platformi, pokušavajući ograditi druge loptice. U obliku itema ti padaju sat, novac, i razni drugi predmeti. Igra je low budget, ali je stvarno zabavna, a u imenu ima AeroSili tako nešto.
Ako ste igrali Jezzball, ovo vam je usavršena verzija, čak ima boje. :)
HELLYEAH!! :twisted:= Citat =:
Izvorno postao SnowFlake
go snow flake, go snowflake :P
treba mi preporuka koji IL sturmovik da uzmem, tj koji je najnoviji tj najbolji i tako to, da ga mogu posle nabacit na netu. hvala
tražim neku dobru igru do velčine od 1.5 gb,nipošto više ž(+ - 50)
Planescape Torment
najbolji rpg ikad napravljen, jedina stvar za koju bih se usudio rec da je savrsena...
seksualno frustrirana leteca lubanja, prica koja me impresionirala i koja te uvijek tjera dalje, atmosfera i arhitektura koje postoje samo u tormentu..
2CD edicija ima 1,2GB mislim...
zelim neki rpg iz prvog lica kojeg moze gurat ova confa:
intel celeron 2,6 ghz
1200 mb ddr ram (400mhz)
radeon x1650pro 512mb ddr2
(po mogucnosti barem da bude reza 800x600 i barem na medium detaljiima)
i zanima me jeli po igrivosti bolji gothic2 ili gothic3 (grafiku ne uzimajte u obzir je je normalno da ona koje je novija imat boju grafiku,dakle po igrivosti!!!!)
i molim konkretan odgovor.....thx :pray:
lijepo sam zamolio konkretan odgovor:dakle gothic 2 ili3
znam da moze i oblivion i morrowind jer sam ih igro proteklih 2-3 godine!
totalna zaraza!
ima jos jedan poveci problem:nemam ga gdje nabavitmne pada mi napamet da kušujem origigi,a u nikojeg gaya necu ga nac jer je izasla prije nekoliko godina.....imas prijedlog?
trazim neku igru da je iz prvog lica i da si ti kao neki pirat il tak nes , slicno ko oni pirati sa Kariba samo da nisu oni jel to ima vec?zna neko
:rotfl: kreteni lol , pira(ti)
e super , a jel znas mozda koju strategiju isto pira(tskog) karaktera
tropico 2: "mutava cenzura" cove= Citat =:
Izvorno postao 100EURO
joj tropico kako volim tu igru
Imaš igru koja se zove Pirate Hunter. U biti isti Port Royale, samo bez ekonomije i s puno više akcije.= Citat =:
Izvorno postao 100EURO
Sid meirovi pirati sve onwaju... to mi je bila jedna od prvih igrara koje bi igro od posljepodne do kasno u noc... :pray:
Neku vietnam FPS a da je noviji od Vietconga 2
Dobar je Hellgate London, ja ga imam carski je.Trebate ga svi probati, i ima besplatni multiplayer.Igra je cool. :D
ono wtf?!
nemoj samo postati,čitaj
@snake shit
battelfield:vietnam