provjereno - WoW radi i nakon reinstalacije windowsa, a.k.a. uklanjanja registryja...trebalo bi raditi prilikom prebacivanja na drugi disk...
Printable View
provjereno - WoW radi i nakon reinstalacije windowsa, a.k.a. uklanjanja registryja...trebalo bi raditi prilikom prebacivanja na drugi disk...
Ajd, ok, sad sam prebacio na D: , probati ću pečati i vratiti natrag na C:
I'll report back in 3 hours :D
EDIT:
"World of Warcraft could not be found. Please make sure the game is properly installed."
fak jea :(
probaj kopirati registry ključ pa ga unijeti sa nove lokacije...
Sredio registry, počeo update :)
tnx na pomoći
evo skidanje je na 65%
još 2 sata
i da oću vidit kako šta u novom peču nemogu jer nemam dovoljno spejsa na hdd-u xD
evo još 5 % pa onda install
samo mogu reć da mi je Log in screen preheben :pray: (pokazal mi frend na screenu)
Gotov update :)
Sad moram vratiti igru na C: i onda možda stignem na MH raid (sad bi stvarno trebali srediti glupog Kazrogala kad ima 30% manje HP :D )
meni se još updata, sad je na 60%
e nemogu dočekat :D
da da da i da :D
agree...izgleda precarski...osobito undead sa monoklom na EK loading screenu :D
ma ja volim ovu igru :D
NAPOKON sredio stvari i sad radi igra...
Fkorz, serveri su još uvijek katastrofa pa se ruše svakih 15 minuta, tako da još nisam probao otići kod frizera :D
meni je acc frozen
nisam karticu riješil
budem sutra probal sa MasterCard
http://i61.servimg.com/u/f61/11/71/1...h/gnomeh10.jpg= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
creepy :D
Hahah, baš me zanimaju nove frizure :)
Daj screense novih, kad nađeš vremena. :D
Isuse bože...
Isu... blizz će novi patch izdati za tjedan dana, garantiram. Ovo nije normalno :D
Oke, prije 3 sata smo u guildu išli u Kara badge run. Svi su uglavnom t4/badge/ZA/nešto malo t5 opremljeni. Tenkovi su tankali po 3 put više mobova nego prije, svi su izašli iz fajta netaknuti. Retri pala je dio na vrhu DPS liste (a u raidu su još bili rogue i 2 BM huntera).
Rezultat, Karazhan potpun očišćen za nekih 2ipo sata, od čega su npr neki bossevi:
1) Curator je crknuo prije nego je ijedan evocation uopće uspio opaliti
2) Terestrian Illhoof je uspio dvoje ljudi sacrificati, s time da je crknuo dok se ovaj drugi još uvijek sacrificao
3) Prince je krepao nakon 1:30 min
... itd itd
Ne znam koji je boss bio, ali rekord nam je 0:50. Yep, sredili bossa u 50 sekundi :D
Za sat vremena idemo u MH, jedva čekam hehe.
svi mobovi/bosevi su nerfovani za 30% hpa , melee dmga, a klase su dobile nove talente i spelove tako da = razumljivo, a i ljudi su i prije ubijali Curatora ispod minute
jao kad si nabavim motorin hahha ..... jako sam optimistican sto se tice ove ekspanzije...
E ROFL jucer cijeli BT/MH prosli :)) ovo je jbt preprelagano
Da inače, rekli su da su bossovi nerfani? Nerfani? Nerfani? Nerfani? Nerfani?
evo baš sam danas napokon sredio tu vražju karticu i zaigrao :D
i jebeno sam oduševljen :D
nova profesija je pre luda, rune su mi prehebene, a onaj ačivments kako god mi je preheben, ono sve mogu vidit kaj sam obavil tokom ovih 2 godine igre :D
moram priznat da bude Wotlk fakat prava zvijerka ^^
cant wait
Ane 3 sata za 2xlbrs, Onyxia i Zul'Gurub, svi bossovi, 5-7 man raid... pff =)
Glyph? :)= Citat =:
Izvorno postao flander
ma ostale mi rune od Diabla ^^
neda se meni to sve pamtit, ja jednom kad neš dadnem ime tak uvik ostane ^^
najgora nagrada za neki achievment ikad...skupiš 75 mountova (različitih fkors) i dobiješ - još jedan mount
to sam vidio jućer, lik je imal fora je
ali pazi sad, ako prođeš sve raidove u Wotlku, brijem na heroicu, dobiš ovog macana
http://4.bp.blogspot.com/_HyE1_SJNkMM/S ... drake2.jpg