u 9mj namjeravam uzeti ovaj autek:
http://www.imagesforme.com/out.php/t585569_bmw3.jpg
I stavit na njega samo ovo:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...RXWheels07.jpg
I ja presretan :)
Printable View
u 9mj namjeravam uzeti ovaj autek:
http://www.imagesforme.com/out.php/t585569_bmw3.jpg
I stavit na njega samo ovo:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...RXWheels07.jpg
I ja presretan :)
A zašto? :( Tolko mi se gade ti BMW-i...
Clio vec imam...od sestre...i trenutnog njega vozim...auto je stvoren za zene...
Zasto BMW...zasto jer ima nesto u njemu sto se meni jako svida...
Mazda 6
srebrna
neda mi se slikat :D
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Jelda, meni isto. Ovaj narod toliko pati na te be em veje da je to strašno, previše ih vidim na cestama.
Najljepše mi bilo kad sam vidio nekog lika s nekom novijom bemburom pokraj ceste, hauba gore, nekaj radi, auto izgleda flisnuo. Samo sam s velikim osmjehom na licu prošao pokraj njega u 26 godina starom autu :D
Osobno vise volim Audi, presisao BMW,Mercedes i sl. odavno.
Sign.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Audi je odlican auto, ali opet ima ljudi koji pljuju po tome jer im se nesvida i cim vozis Audi si seljacina,hercegovac,bogatun itd.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao n3r3o
E majke ti sve bi kupio osim tog drugog smetlarskog auta, isprika hrđe ^^
Moj brat vozi novu Opel CorsuS(meni neće trebat auto jer će brat bit moj privatni šofer xD,šala).Brat je na poslu tako da ga nemam prilike uslikati.
I nema takve felge....Iznutra je isti kao i na ovojSslici(bez GPSa,i corsa sa tri vrata kao na gornjoj slici).
a lol, prije će pomislit da si hercegovac ako imaš bmw-a ili mercedesa, negoli audija... nego, bmw-a nikad nisam vozio, ali sam vozio audi 80 (jedan od omiljenih auta), i preko 30 god stari mercedes 240E, 5 metara, nišan na haubi, lagan mjenjač i servo, perfektno :) bratov frend ga je inače prodao, i sad kupio 190E iz 86. pa sad čekam red za to provozati :)= Citat =:
Izvorno postao siroslav
Ja kad sam kod djeda i bake u Hercegovini(na selu) i kad se uđe u grad(Mostar) a i prije grada vide se samo Mercedes,Golf i Audi.
Meni je naj otić dole pa vidjet daidžu kako kupi neke šrot Mercedese(ali on i gleda pomno,traži potencijal) kad ga nađe kupi ga za siću i uredi ga tako da izgleda kao da se auto nikad nije vozalo i proda ga za dosta veću cijenu.Jedva čekam ove godine dole ić.Uslikat ću sve mećke ispred kuće(prošli put kad sam bio bilo ih je 6,hh).
EVO MOGA AVTEKA http://www.imagesforme.com/out.php/i585721_newcar.jpgS :D
Oče ko jedan đir oko pekare?
Govorim o tome kako me zivciraju te predrasude.
Cim vozis Mercedes/Audi/BMW odma si hercegovac i neznam sto.
Sad je svaki covjek na svijetu koji vozi Mercedes/Audi/BMW hercegovac
Jest da ih ima puno po svijetu al svaki bas i nije :-x
Ti si Hercegovac znači?
:bravo:= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Sva sta imam za rec
Sjećam se kad sam bila na maturalcu u češkoj, dvije frendice iz razreda su morale stat i slikat se kraj svakog mercedesa koji su vidle. Moja reakcija je bila wtf... :o Kasnije kad su dečki iz razreda vidli te slike s autima, jedini komentari su bili "sponzoruše". :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Hebiga, muška stvar (što baca sumnju na Jambreka, zapravo) o tome da treba imati ogroman i impozantni auto, a i daleko od toga da BMW-u fali elegancije. Naprotiv, meni je isto odličan.
Brijem da ce past jeftina golf jedinica, ili neki tipo, uno. Nema se para, a starci ne pokazuju ni najmanju volju da podare nesto :(
LD najpametnije do sada. Ja tako ocu jednu golf jedinicu, ali bas pravi DAS ne TAS i sredit ga old school :)
http://www.freewebs.com/brainmaker/P...GT%20-%208.jpg
Ovo je moja auto. Ja ne znati dobro pricam hrvatski jer ja ja iz Njemacka, iz jedna turska četvrt.
Jel ti znaš onog Semira,specijalca sa autoputa? :D= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
= Citat =:
Izvorno postao la50
Semir je ubojica :twisted: :kill:
Edit: Zajebavam se.
Sanader is the man.
= Citat =:
Izvorno postao LD
Stvar je u tome da meni taj autek izgleda pre dobro...a uz to se moze naci za jeftinjaka od 25-45k kuna...što je imho bolje nego uzet jednog novog clia za plus jos kakvi 25k koji je sve samo ne auto po mjeri muškarca : ))) Vozim ga trenutno i to mi nije to...od samog interija,do dosta losis kocnica i prejeftine plastike.
Ljudi koji govore da BMW,Mercedes i takvi spadaju u klasu preseravanja nek samo zašute.Na one silne X5-ice i tourage se nista ne kaze....a cim imas bmw si ili mafia ili seljak ili seronja...a sve mi to vise vuce na ljubomoru nego na realnost.
Ako se nekome neki auto svida , ne znam zasto si ga ne bi priustio.Pa za to i zivimo.
Volkswagen Passat, to je pravi auto, meni je to najzesci auto, od svih onih sportskih auta itd. ja vise volim ovu limuzinu.
Odlicna njemacka kvaliteta, budem vam ga uslikao poslije, nije direktno moj, ali i ja ga vozim. :D
Ne zezaj se s njim= Citat =:
Izvorno postao n3r3o
Ima sablju i spreman ju je upotrijebiti
Ali Sanader ce nas spasiti.
[quote=Human m0nst3r]:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao "' n3r3o '":3bwfqu60
E majke ti sve bi kupio osim tog drugog smetlarskog auta, isprika hrđe ^^[/quote:3bwfqu60]
Opel je, pocevsi od Astre, poceo radit odlicne aute. Da ne pricam o Insigniji, koja je klasa za sebe, fascinantan auto. A kad dodje nova Astra onda ce konacno ugrozit jos vise svima dragog Golfeka. Naravno, najvise volim Peugeot posto ga vozim, da mi je jedan 5008 kad izadje, jaooo...
Ma ovdje su svi strucnjaci za aute :))))) Svi vole opel jer je najprodavaniji auto u hrv. A nadalje kvaliteta mu je "odlicna". Sve se u autu rasklima nakon 50000km, plastike kvrckaju itd, da ne pricam o tvrdoci ovjesa, raskosno potrosnim motorima sa kojima nemos preci preko 400km, itd. itd. Pricam gluposti? Ne nego sam vozio dosta autiju, a da ne pricam da skoda octavia rs npr 2.0TFSi sa 200ks trosi na 160km/h 8L/100km. Insignia je ok auto, nista posebno i nista nevideno. Mene linije odostraga podsjecaju na mercedesa, a tak i tak opel je sad u takvim govnima da ce ih kinezi preuzeti. Iznad VW grupacije opel nece niti ce ikada biti po icemu, i to mos pobijat sa cime god hoces, ali samim time govoris da je bolji i od porsche-a koji ima 30% VW grupacija dionica. Argumenata za dobru stranu auta jos nisam cuo, pa cak i moj susjed koji je isto ovako drkao na taj opel dok nije shvatio da postoji 10x bolji auto, kvalitetniji i za manje novaca sa 10x vise opreme i da odnosi se na vw grupaciju. Insignia je preskupa za ono sto nudi, gledao sam im konfigurator i ono to je samo nabrijavanje cijena i nista drugo. Servisi su im necu uopce pricat koliko su nesposbni ista popravit. Ono susjedu su mjenjali onu malu pumpicu za spricanje tekucine za stakla koliko ono, eh da 7-8h i trebalo ih je 5 "strucnjaka" da bi otkrili o cemu se radi. I ne ja se tu ne razmecem znanjem, ali isto tako sam naucio puno od kad sam se puno jace poceo zanimat za aute i ici malo kod "fusera" koji obavljaju posao 10x bolje od ovlastenog servisa. Isto tako vecina hrvata ode na cipanje i misle da im auto ide ne znam kako. Pa moja baka bi bolje stavila cip od nekih firmi i ljudi koje necu imenovat. Jedina osoba koja tako cipa, a da dobro cipa i to sam se uvjerio u rezultate je Tibor koji cipa dizle kao bog. Benzinci su ofc druga prica. Ugl mogao bi pisat milijun stvari o svemu i svacemu, ali mi se iskreno ne da. Mlad si naucit ces da je opel ustvari samo farsa od auta.
može se proć više od 400km, ako mama manje vozi :)
Volkswagen Passat, preko 120 000 km u godinu dana, i radi kao nov.
Ono poznato je da švabe rade najbolje aute, te sve sto odtamo izade je uber kvalitetno.
Prije bi rekao Japan, pogotovo Lexus.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper