nepravilnost u fontovima, nepravilnost u dizajnu, imidžu, nedostatak igara, pogotovo ekskluziva... predviđam da bi PS3 mogao postati novi Dreamcast, ni Home ga neće spasiti.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Printable View
nepravilnost u fontovima, nepravilnost u dizajnu, imidžu, nedostatak igara, pogotovo ekskluziva... predviđam da bi PS3 mogao postati novi Dreamcast, ni Home ga neće spasiti.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
sign :wink:= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
PS3 za koju godinu.
Bez obzira na odličnu grafiku (koju isto tako mogu dobit sa Win Vistom i sa novim kompjuteom na koji mi lako može ić DirectX 10), mali prostor zauzimanja, odlične igrice ( BA:SoWII, F.E.A.R, UL:DK, Motorstorm etc. etc.), i stolicu koju bi mogla poslat nekoj firmi koju sam dizajnirala za konzolaše.
PC bi ipak rađe...
Pošto dobre stare PS ekskluzive odoše na Xbox 360, najvjerovatnije planiram uzeti onda X360. Samo je još pitanje kada dolazi Gran Turismo i MGS na Xbox 360:)
Ali koliko god mi pričali protiv PS-a 3, njega će reputacija prodati, i to je činjenica!
za koju godinu ce kostat 2500 do 3000 kn a izaci ce i bolje igre
ja ga necu kupovat ali ako bi ga kupio to bi bilo za 1-2 god.
:wink:
Dobro će mu ići ako bude eskluziva, ali čini se da i čak FF serijal razmišlja o prelasku na XBox tako da.....
nadam se da ne, bilo bi dosta više. Vidite i sami da ima i Soyevaca koji su prešli na x360, imate ih na GP-u mali milijon, doduše ima i onih zadrtih no nadam se da oni i jedan EA Sports neće dominirati tržištem jer onda bi naš gaming otišo u k..= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
mozda ga nabavim za 2-3 ili 5 godina. ili kad dobijem 1. placu
:yuck: ... neću ga nabavit.. ne volim konzole
(možda osvojim u jutarnjem.. onda se nebi bunio :wink: )
lol ako mi ga netko da for free onda dobro, ali inače ne kupujem
= Citat =:
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Sova
A PS3 i slične konzole su kao "preskupe"?
otprilike isto misljenje; mislim jedini razlog zbog kojeg se PS3 prodaje jest zato sto je to PlayStation (sto je, usput, prilicno jadno ime); cijeli Soniyev stav mi se gadi :yuck: !!!= Citat =:
Bah...
Kako mogu reci da PC spada u past-gen konzoleS :rotfl:
ako se on stalno razvija i ukljucuje nove tehnologije? Playstation, Xbox i Wii su sada takvi kakvi jesu, i takvi ce ostat, a PC je vec sad, pet mjeseci otkad je i zadnja konzola izasla, ispred njih.
Kupujem jedino ako se igre na PS-u pokazu doista kvalitetne i igrive, inace nichts...
PS3 je zaista najbolja konzola
Postoji već tema za PS3 i čemu onda opet nova modovi?
PS3 je skup, ali je jeftin spram onoga sto sadrzi u sebi. Inace, mrzim konzole, ali ak u buducnosti ne budem imao love, XB360 ili PS3 su moji.
danas sam čuo na radiju da je ps3 došo u presosex.. JEAH :rotfl:
Ako ikad kupim konzolu to nece biti ps nego vjerovatno xbox ili wii btw u mostaru ps3 kosta 1500 maraka nesto velik taj pdv ako se mene pita
zato mi je bolje kupit x360 jer je duplo jeftiniji 8)
ne volis konzole? meni su bas super, ima zakon igara, ali malo su skupe= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
[quote=THUNDER_DINIX]ne volis konzole? meni su bas super, ima zakon igara, ali malo su skupe[/quote:3hwrjerg]= Citat =:
Izvorno postao "D.E.M.O.":3hwrjerg
to je istina da su skupe,recimo za 5k kuna sad moš kupit dobro računalo
da, ali će biti dobro sljedećih godinu dana, a onda možeš samo pisati prezntacije u PowerPointu= Citat =:
Izvorno postao flander
grafa od ps3 ima perfomanse flizu 7900 serije.
...koje će grafički ljepše izgledati od igara na ps-u 3...= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
= Citat =:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: pa da kako da ne :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Evo ja sam maloprije po prvi put uživo vidio PS3 (malo je falilo da se joypada dofatim) i Fall of Men kako se vrti na njemu... i nisam bio baš blown-away grafikom... Ne znam, valjda sam previše očekivao gledajući one mock-upovane screenshotove.
Ja sam ga vidio, onako lip mi je, lipsi od xBox-a, ali hebote za tu cjenu kupim skoro i xBox i Wii, pa nisam lud onda da cu kupovati PS3 :O
Ja sam napisa ako imas para za dobre djelove u PC onda je to bolje a ako ne onda kupi konzolu.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
= Citat =:
ja cu ga nabavit za nekolko godina 2-3, jer mi je bezveze davat 700 eura, jer ce za 2-3 godine bit 2000 kuna.Tako je bilo i sa PS2 koji je bio 4000 kuna a sad ga mos kupit za 1400 kuna i odmah dobijes čip