Flash ima dobrih momenata, ali i dalje sranje iako sam ga pohvalio, mada Gotham je sad super bio u prve 3 epizode, Arrowa više ne gledam, dost mi je plakanja i drame :D za to imam TWD xD
Printable View
Flash ima dobrih momenata, ali i dalje sranje iako sam ga pohvalio, mada Gotham je sad super bio u prve 3 epizode, Arrowa više ne gledam, dost mi je plakanja i drame :D za to imam TWD xD
Nisam još čuo da nekome ovaj Daredevil ne odgovara. I ima 13 epizoda, ne 11.
U seriji nema nečeg 'krivog', iako je izmijenjena u odnosu na strip, no što nije?
Jedino možda 'krivo' bi bilo ono na kraju s Benom, jer se u stripovima to ne dogodi.
A ak hoćeš još kvalitetnih superhero serija, pričekaj Jessicu Jones za mjesec i pol, za koju imaš par teasera tu u temi.
A evo i novog.
https://www.youtube.com/watch?v=Wi2hbejO75s
Počeo Fargo 2. sezona, odlična postava.
Karen mrnjau.
Jeben je Daredevil, al ne zbog Daredevila. Mislim da će biti smeće sad bez Fiska.
Gledajte Scream Queens. Ozbiljno. Osjećat ćete kako vam se mozak topi i IQ pada kao nikad prije. Ne do hansijeve razine, naravno (jer to je nemoguće), ali dovoljno nisko.
Homeland prejeben
Fargo druga sezona, prejebena
TWD darama i smeće
Homeland 4 mi nekako mlako, nedorečeno završi. Dobra je serija i bez Brodya, a lik Carry još uvijek briljira. I pri kraju sam Sons of Anarchy koju brat bratu jesu razvukli maksimalno, ali dobra je.
Jel tko poceo gledat The Man In the High Castle i kakav vam je?
jebeni hipiji mi unistavaju najbolju seriju http://www.theverge.com/video/2015/1...est-street-art
ma pusti ih u klinac :D
dok serija ima gledanost nemamo brige :D
inace treća epizoda, zašto nikad ne ciljaju u glavu :D
I zar nebi sniper trebao probit pancirku?
da i to :D
iako mi je scena bila super uzbudljiva, ostavlja onak wtf ? :D
Pitanje za forumaše:
Je li Navy CIS najgora serija ikad?
Gibbs najkul lik
NCIS je najbolja serija ikad.
NCIS je genijalan.
https://www.youtube.com/watch?v=X7NMA6lC-Ag
Isuse :(
Mislio sam da će biti više ukusa, čak i na ovom forumu.
Najgeneričnija i dosadnija serija ikad.
Daj reci koje serije su tebi dobre ak ti NCIS ne valja. Je proceduralno sranje ali likovi su odlični i svaku epizodu koju uhvatim na TV-u se nasmijem pošteno.
Tvoje serije su tipa Pretty Little Liars ili šta?
To sam linkao gore al je sad removano :(
jebi me al izgleda dosadno
Jebote koje smeće.
Lol šta je Pretty Little liars?
Ne, likovi nisu odlični. Imaš onog Gibbsa ili kako se već zove taj glavni, koji je najgeneričniji lik ikad, nemam ni jednu osobinu kojom bi ga uopće opisao. Onda imaš one klaune nesposobne koji u pravom životu ne bi mogli raditi ni u Tommya, a ne u jebenoj organizaciji za rješavanje ubojstava.
Onda ima ona hipster glupača koja je još daleko najgori lik. Tipični stereotip nerdy girl kvazi-intelektualke, zapravo skroz dosadan lik i forsira se do bola.
A o radnji da i ne počnem pričati. Generično smeće, proceduralno kao što si rekao.
Dobio sam proljev.
Šta ti je život napravio da ti je izbio svaku trunku ukusa iz tebe?
Ne gleda se serija radi napete i uber zanimljive radnje i dubokih likova, radnja je smeće kao i u većini serija i filmova, ali zato su glavni likovi i njihove interakcije zabavne.
Mada zna bit i epizoda koje imaju napetu radnju i dosta akcije.
Savršena serija za opustit se i pogledat prije spavanja.
Dosta mi je sličan NCIS-u i Las Vegas, mada nije na toj razini i dugo nije bio na TV-u. Ali plus su mu sise.
Slender Man je sad službeno najgora osoba na forumu. Windwalker i Xero mogu odahnuti.
Koji si ti bog :pray:
Nego zašto se gleda serija nego radi priče i dobrih likova? Je li shvaćaš da si upravo rekao da gledaš seriju jer su ti smiješni likovi? To je zato što je klaunovska serija za djecu, pa ti valjda paše.
Meni pričaš o ukusu a Navy CIS ti je vrhunac cinematografije. Bravo.
Koji k je tomi
market tomi ?
wtf ljudi nikad nisu culi za tommy?
Po čemu si ti zaključio da mi je vrhunac kinematografije? Daj mi citiraj taj dio.
The Wire, koji mi je btw najbolja serija, gledam radi dubokih likova i radnje.
NCIS je kultna serija radi zabavnih likova i njihove interakcije.
Jel ti studiraš na filozofskom možda?
Ne, nisam hipster.
Ako želim gledati smiješnu seriju, gledati ću neku seriju koja je stvarno smiješna, tipa malcolm in the middle ili scrubs ili ne znam.
Ako mi se gleda detektivska serija, imam puno bolji izbor opet, tako da navy CIS gubi u svakom pogledu.
E i stvarno, Tommy je valjda poznatiji od konzuma. Sad će reć da nisu čuli ni za konzum.