Pogledao sam epizodu 9 K-On!!
Azunyan-san~! :P
Umro sam na ono enka pjevanje, a YuiAzu pairing je moe~
Yui zna crtati! Rado bih na poduku kod nje. :)
Lulz na KyoAni reklamu na početku, mislio sam da je dio animea...
Other than that:
Inače, nova epizoda B Gata H Kei iz nepoznatog razloga kasni... Ali hej, zato je izašla nova epizoda KissXSis. :eyebrows:
04-06-2010, 10:09
Aral
Re: Anime & manga everything related
Pa di danas imaš pjesme rađene direktno za neki op? Nigdje :) A gle ovo 74', ma zakon :pray:
I malo za Arby-a ^^
04-06-2010, 11:16
Jopax
Prezakon e :pray: :pray:
Moram ove pogledati
04-06-2010, 12:59
Aral
Meni na disku već stoji i jedno i drugo :) Baš sad radim maleni preview epizoda i nemrem se nadivit :)
04-06-2010, 13:05
Arbiter of Change
Ja se još uvijek naježim kad čujem mračan početak Yamato OP-a. Prokleto grimdark. :)
04-06-2010, 13:11
Aral
Da, baš je :) Nego, kaj se tiče Captain Harlocka; vidim da je uz njega vezano još brdo drugih nastavaka i svega po malo, tipa Harlock Saga i sl., moram to malo bolje proučit, neke datiraju čak i iz 2003 god. Štoviše, ima čak i Galaxy Express, Gun Frontier te Space Cruiser Yamato i sl; pojam za to je "Leijiverse", sve njegovih ruku djelo. Majku mu koje blago, moram to sve istražit i nabavit.
04-06-2010, 15:10
Mirogamemasta
Guys I need help.
Trazim jedan anime.Ne mogiu se sjetiti kako se zove.
Nije po epizodama, vec je dugometrazni film.
Radnja je u Japanu, s tim da su u 2. sv. ratu njemci pobjedili. Okupirali su ili su vec zauzeli i Japan.
Poseban SS odred cijelo vrijeme drzi japance pod pritiskom kako nebi doslo do pobune. Mislim da vecinom furaju gas-maske.
Jedan japanac je skupa u tom odredu, i nakon sto je vidio sta oni zapravo rade, pokusava pobjeci ili tako nesto.
I sjecam se nekog fajta u kanalizaciji. To je sve.
Ako netko zna na koji anime mislim neka kaze kako se zove.
04-06-2010, 15:19
Raz
Jin-Roh: The Wolf Brigade
04-06-2010, 15:31
Mirogamemasta
To je to. Gracias. :thumbs2:
04-06-2010, 23:53
Jopax
Ane, ovo moram gledati, preepski :pray: :pray:
05-06-2010, 00:38
Raz
Ovaj izgleda nekako novo... pretpostavljam da je to prošlogodišnji Yamato film. Dio dok izranja iz vode... :pray:
Inače, upravo pogledao pola druge sezone Spice & Wolf-a u komadu i jedva se odvojio ekrana... zakon. Nema toliko putovanja i tradeanja kao u prvoj sezoni, no ovdje je veći naglasak na romansu i character developement, tako da mi je čak i malo draža.
Btw, izlazi ove godine:
:pray: :pray: :pray:
05-06-2010, 08:14
Arbiter of Change
Vidim da su skupili kacige iz Galactice. :eyebrows:
05-06-2010, 09:45
Jopax
Mislim da je ovaj moj video iz OVA serijala iz 2004 ali siguran, u svakom slučaju svaki izgleda premoćno
05-06-2010, 10:25
Electromaster
WAAAAAAAAAAAT?
Izašla je [u Japanu, na subse treba čekati još koji dan]Si četvrta KissXSis OVA. :3
Kratak opis? Sestre se, kao i obično, zabavljaju... Ali ovaj puta bez Keite. http://4.bp.blogspot.com/_3uTVwsZKYR...00/awesome.gif
ukoliko na kraju svega ne stave Yui x Hinata scenu u stvarnom životu :(
05-06-2010, 15:04
Electromaster
Jedva sam se suzdržao da ne pročitam spoiler prije gledanja. :)
... Uglavnom, pogledah epizodu. Yui. :(
Kud su baš nju našli... A u sljedećoj epizodi se pojavljuje ona sjena s kraja, tako da pretpostavljam da onda neće biti daljnjeg nestajanja... Osim ako ih spomenuta sjena ne počne brisati. :I
Inače, is it just me, ili ova epizoda nije imala OP?
ukoliko na kraju svega ne stave Yui x Hinata scenu u stvarnom životu :(
+1 :(
05-06-2010, 19:33
Electromaster
Double post nyaa~!
Vidio sada na kanalu Orlando Kids neki CGI crtić Turtle Hero, korejske proizvodnje.
Bogamu ako ovo nije najlošija produkcija ikad. :rotfl:
Onak, lik drži ruke iza glave i priča, a u ustima mu se vide prsti. Ili lik izađe kroz vrata i nonšalantno odšeta u daljinu- iako se nalazio u kućici na stablu. xD
Ili pričaju neš likovi u kući a kroz vrata se vani vidi background- koji se vrti gore-dolje kao da su smetnje na ekranu. :pray:
O scenama s random nestajanjem ili "levitacijom" predmeta koje likovi koriste neću ni pričati... :)
05-06-2010, 22:50
Electromaster
Triple post nyaa~!
Pogledao epizodu 9 KissXSis... Mnogo funneh epizoda. Ali što se pak ecchi strane tiče... Prokleta cenzura. :@
SRBIJA!!!!1
(postedio sam te kvadro posta, sad mozes nastaviti)
06-06-2010, 00:23
Raz
Završio i 2. sezonu Spice & Wolf... kako savršeno, e. Volio bih da Horo nije ostala tako hladna poslije poljupca, ali ae. 11/10
ŽELIM JOŠ! :(
06-06-2010, 07:45
System
Remarkable otkrice. Animetal, za one koji ne znaju, heavy metal band koji preradjuje anime intro pjesme.
Evo za Arala, znam da ne voli metal al eto. :)
06-06-2010, 15:43
Electromaster
Hah, par puta mi je izbacilo taj Animetal kad sam napravio typo pri upisivanju "Animetake" u Google, ali nikad se nisam potrudio istražiti o čemu se radi... Možda sada bacim oko. :)
Inače, pogledah epizodu 10 B Gata H Kei.
Kanejou obitelj se definitivno previše upliće u Yamada x Kosuda vezu... Ali hej, Kyoka je bar istovremeno rofl, što se ne bi moglo reći i za njenog brata... Napadan mi je i nezanimljiv. Može si ga slobodno uzesti.
On the other hand, Yamada je u zadnje vrijeme postala odveć lovey dovey, tako da i nema previše komedije s njene strane... No, dok Kyouka, a ponešto i Kosuda deliveraju, I is satisfied.
Zanima me što će biti u sljedećoj epizodi, kao i hoće li se do kraja animea glavni protagonisti posecksati. :eyebrows:
06-06-2010, 17:19
Worthaur
Izasao FMA:B
06-06-2010, 18:51
Electromaster
Fufufu, subbana je KissXSis OVA 3... :eyebrows:
*perverzni cerek od uha do uha* :P
06-06-2010, 19:52
Raz
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Izasao FMA:B
Pogledah. Epska epizoda po običaju, no očekivao sam malo više drame. Kraj daje totalno onako... WTF dojam.
Episode 61: "The One Who Devoured God" - bit će mindfucka. :)
Btw, dobre su ove Darker Than Black OVA epizode. Još samo da zadnja izađe pa da počnem sa drugom sezonom.
Izašla je i Tono to Issho OVA... neka shaft-like parodija na samuraje. :)
06-06-2010, 20:58
Jopax
W
T
F
06-06-2010, 22:37
Arbiter of Change
Sad se zašlo u mindfuck područje. :)
Inače, da ne spoilam ništa (čak ni sa tagom), ali biće manly tearsa uskoro.
07-06-2010, 06:18
Aral
In other news...nova epizoda Giant Killinga je vani ;) Također, upotpunio svoju kolekciju "Leijiverse"-a, sad sam miran jedno par mjeseci ^^
Lulz. :)
Nego, kako Arakava stoji s animacijom, blank screenovima i ostalim? Htio bih ga početi gledati, ali ne želim završiti "Shafted" kao sa Loli Bundom...
07-06-2010, 13:54
Raz
Animacija je OK. Iskreno, nisam ni previše obraćao pažnju. Blank screenova nema, no i dalje je prisutan očna-jabučica fetiš. Ako voliš over the top gag-comedy sa mnoštvo otkačenih likova, vjerojatno će ti se svidjeti.
Volim li gag-comedy sa opičenim likovima? A tko je nekidan pogledao 50 epizoda Sexy Commando? :)
Uglavnom, počinjem gledati prvom prilikom. Sad je vrijeme za KissXSis. :eyebrows: