ja sam bio stavio na EG protiv vicija, al me onda secret sjebo :(
Printable View
ja sam bio stavio na EG protiv vicija, al me onda secret sjebo :(
navi se kvalificirao za TI lol.
samo što će ih gore vjerovatno svi ugazit.
game 2 protiv vege i HR-a su bili tolko zajebani da neznam šta da mislim
artstyle osvaja
Rave BabyRage
BabyRage<3
Secret rekta i ovaj turnir u kini di su svi top timovi osim EG-a.
jučer su pikali techiesa protiv CDEC-a i rejpali i sa njim u picku lol. a CDEC je osnovan od najboljih igrača iz najelitnije kineske lige + tour se igra u kini..
AWKWARD
navi ispo bez artstylea
očekivano.
nemam pojma uopće koji je to frajer koji je stand inao umjesto artstylea.
neki kinez xd
secret je još na DACu rejpo s techiesom, di nebi sad nakon što je još jači nego u 6.83
smiješno je šta su emberu napravili.
imao je duplo manji networth od tehija.
i još jedan apdejt:
od četiri polufinalista su 3 western tima i jedan kineski.
i još jedan apdejt:
u finalu su secret vs empire.
ĐIĐI
mislim da je iceiceice sad zbediran ko nikad zbog onih riječi poslje starladdera.
kojih? da su zapadnjaci lijeni?
pa nije ovo ništa čudno, tek je mjesec dana otkako je patch izašao, kinezi su se uvijek sporije prilagođavali novoj meti.
ali empire je stvarno neočekivano dobro odigro i protiv lgd-a i protiv vg-a, rekao bi da su ta 3 tima podjednako dobra, ali ih je empire uspio iznenadit, čak su i secretu u 3. gameu takav comeback napravili da nisam mogo vjerovat :D
secret se brijem previše opustio treći gejm, dajvali su glupo.
ali dobar je empire da.
nije rekao da su ljeni nego da je 'šokiran kako su zapadni timovi loši' boohoo.
ugl 2ez4rtz.
rtz je 4. gejm baš izbio ko luđak, zai u prvom gejmu isto nenormalan.
Lol jeste vidili kako su lolseri bili ljubomorni na redditu nakon sto su culi da dota2 dobija novi engine i interface.
ane.
BabyRage
btw, that raep
http://www.reddit.com/r/DotA2/commen...lay_at_6k_mmr/
a počeli su brijat nešt kak je valve zakon i kak radi masu dobrih sranja a riot ne radi ništa i kao bude ih se masu prebacilo na dotu blablabla
sreća da će lolaši bit 1k mmr prvih godinu - dvije pa ih nećemo susretat.
he he
retardi
http://www.reddit.com/r/leagueoflege...ve_client_but/
Koji butthurt post xD.
"Scroll through the comments being written by people that play DOTA2 and you'll get an idea what a wonderful, welcoming, nice, and warm community is waiting for you over in Gaben's paradise." DefinetlyNotRiotEmployee.jpg
kako je taj reddit nepregledan i retardiran. podsjeća na lol
Igra ko kaj custom gameove na rebornu?
Probo sam malo skillshot wars (dobis arrow, hookshot, hook i suntsrike i koljes se) i castle fight (zbugan jebacki).
Jel valja sta Overthrow?
Ja sam odigro 1 overthrow, nisam uopce nista skuzio sam sam klao ljude i skupljao novcice
overthrov je solo dm sa 9 ljudi, ili 2v2v2v2v2, ili 3v3v3, cilj je skupit killeve prije ostalih, moraš bit u krugu da bi dobivo neke ekstra pare, i tu i tamo onaj midas king u sredini baca iteme. fora je.
Dosad su mi Slide Ninja Slide i Skillshot wars najbolji modovi, ovi ostali previse bugani.
ja oću warlocke
Pa imaju warloci, samo sto su bugani dosta.
jučer mi se "zaledila" dota tijekom gamea i moro sam restartirat, popušio abandon, danas mi se isto dogodilo popušio 5 low priority gameova, išo igrat low priority game opet isto, dobio još 1 low priority game. Zašto mi se dota odjednom počela "zamrzavat" i kako to rješit?