Aha to. Mislio sam da vec sad imaju neki
Kako bi rulalo da dodaju Kingdoms of Amalur za bonus
Printable View
Aha to. Mislio sam da vec sad imaju neki
Kako bi rulalo da dodaju Kingdoms of Amalur za bonus
Mislio sam financijski.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Kvalitetom su propali odavno.
Mislio sam na financije.
Pa dosta često se u zadnje vrijeme pisalo o tome po raznim portalima.
Ako i dodaju biti će samo za Origin jer je samo tu verziju EA izdao. Steam i DRM-free verzija su u nekakvom paklu oko licenciranja od kad je developer bankrotirao.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Is imaću permaerekciju tjedan dana ako bude KOA
Kaj nije otišao Ricitello iz EA? Možda novi menadžment ima drukčiju politiku?
Otišao je.
Mislim da još nisu izabrali nasljednika.
ISUS BOG :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Falus
Uzimam uglavnom zbog Crysis 2 i Burnouta, ostalo imam, jedino mi žao što Dead Space nije za Steam :cry: Poklanjam dupliće, tko hoće... (Mirror's Edge, Dead Space, MoH...).
EDIT;
I naravno, SVE Origin ključeve poklanjam, ako netko koristi taj qurac uopće... :D Javite kaj želite...
http://www.pohrani.com/f/2m/K0/26KsWiON/origin.png
Kako nije Dead Space za Steam, halo?
Dead Space 3 nije, samo jedinica.
EDIT: Ovo je neki novi Medal of Honor?!?!? Ako da, to bum sebi uzeo :D Mislio sam da je neki prastari krš :D
DS3 ni ne egzistira na Steamu
Nadam se da će nadogradit sa Dead Space 2 za steam, to bi bio svrš.
Ne treba vam Amalur.
Dosadan ko proljev.
jel mi neko moze uzet ovaj bundle preko averagea? sa battlefield tricom, uplatim vam pare na racun
Uzimat ću ja above average da si boostam vrijednost accounta da ga lakše prodam, a BF3 ti dam džabe jer ga već imam zbog SimCityja.
Kaj su davali BF3 uz preorder Sim Citya rofl
<3= Citat =:
Izvorno postao Maloki
dam ti lekcije u doti zauzvrat http://i.imgur.com/qOXQvhK.png
Nope, ali kao isprika za sva ona sranja sa serverima pa si mogao birat između BF3 i još par igara, ne sjećam se kaj.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Hansi, fala ali ne treba. Inače vidi se da imaš tip igre - smeće.
EDIT: Imam Burnout, Crysis 2 i Mirror's Edge kodove viška pa ak netko hoće nek javi.
Sad vam EA igre odjednom valjaju?
Možda uspijem sad prodat account za kakvih 500kn.
Ja isto stavljam na account pa ga možda prodam u neko skorije vrijeme. DS3 možda čak i odigram, ostalo me ne zanima. Ako DS2 bude došao kasnije onda je jeben bundle.
Steam acc? Ja sam svoj nudio za 600kn na Njuškalu čisto iz fore da vidim (vrijednost je tad prema Steam calculatoru bila preko 3k kuna) i iduci dan me lik odma zvao kao da uzima bez razmisljanja. Tako da, moze se.
Bah, baš sad nemam 5 kuna na paypal računu, a blagdan je... Niš sutra ću uplatiti.
BTW, kaj je ovo sad? Prvo deepsilver bundle, pa sad ovo? Mislim, ne žalim se ali nije mi jasno kako se to ea-u isplati. Očito je ds3 jako podbacio kada ga daju tako jeftino.
A ono, ide lova u dobrotvorne svrhe. Malo marketinga za "evil EA".
Uzeo na GMG-u LA Noire za 6€. Budem mu dao još jednu šansu.
Bolje bi ti bilo da si si uzeo još jedan HB...
Mogao si iskoristit i gmg voucher koji je još dodatnih 20% off :) Nije neka razlika, ali ubuduće pročešljaj stranicu jer ih često znaju stavit da se ne vide odmah.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Relativno jeftin i pozitivan marketing, brza zarada na naslovima koji više nisu aktualni i stvaranje interesa za buduće nastavke.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Imam za steam keyeve: Mirrors Edge, Medal of Honor i za origin: Bf3, Sims 3 starter pack,Mirrors Edge, Medal of Honor. Ako bi netko mijenjao za Cs 1.6 ili zadnji, Portal 2 ili šta već ponudi, možemo deal bacit.
Posto sam na mobu pa nemogu viditi dal jos traje ovaj bundle, ima nekog da kupi za mene jedan ovaj bundle. Vratim mu pare cim se vratim u civilizaciju :D
Traje ti još 13 dana.