Pogledao prve 2 sezone Communitya, odlična serija zasad, u 2 sezoni ima nekih mlakih al ništa strašno, ovo je valjda Chevy Chaseu uloga života.
Printable View
Pogledao prve 2 sezone Communitya, odlična serija zasad, u 2 sezoni ima nekih mlakih al ništa strašno, ovo je valjda Chevy Chaseu uloga života.
ShamelessS- druga sezona
slabije od prve sezone, pogotovo prva polovica sezone, ali i dalje prilično zabavno...
7/10
treća je najbolja i najluđa
Shameless definitivno ide kod mene u TOP 5 najboljih. Ne pamtim kada sam zadnji put toliko uživao u nekoj seriji.
čudno, ali na DomaTV su već otkupili i treću sezonu koja danas kreće :D
Ostala mi još zadnja sezona za pogledat the wire pa naletim na ovo.. Proklet bija youtube :)
Počeo s Hannibalom; malo me puca dejavu na Dextera, a povremeno Madsa ne mogu razumjeti bez titlova (mogu shvatiti da mu Refn nije dao ni jednu riječ u Valhalli). Fotografija je odlična :O
Bit će dobar Affleck.
Bolje da se drži režije.
Napokon sam pogleda The Wire i mogu reci da ide u moju top 5 listu najboljih serija, toliku dubinu i dobro razrađene likove nikad prije nisam vidija u nekoj seriji.
Ovisnost od prve do zadnje epizode :pray:
Ide ti na vrh liste, btw.
Shiiiiiiiiiieeet i mogla bi lako :)
@Aerial - vidio im na faceu, fino me nasmijalo :)
Poceo sam gledat Community , isuse kako mi je dobro. Poceo sam prekjucer gledat, a danas sam vec na drugoj sezoni.
Arested developement sam pogledo prvu sezonu i vidim zasto se nekima svidja no ja jednostavno nemogu gledat te ljude jer me toliko zivciraju kolko su glupi i sto sve ne.
Neznam kako bih objasnio. Kao kad gledas onaj r/cringe , tako je meni kroz svaku epizodu.
Arrested Development najbolja serija ikad.
Community je dobar prvu, odličan drugu a dalje ide silaznom putanjom. Četvrta sezona je užas, a u petoj neće bit ni Chevyja ni Glovera tako da će vjerojatno bit dno.
Ja se slažem oko Arresteda s paranojom, to mi je ko kad gledam pticu trkaćicu - samo čekam kako će najebat. Nisu mi zabavne takve serije di stalno i konstantno baš sve mora ići loše po glavne likove
Hannibal ili The Following?
Kaj je bolje, zanimljivije, zabavnije, bolesnije, brutalnije?
Trebat će mi nešt takvo kad Dexter završi.
Hanni bih ja prije nego Slaninka... Dosta brutalno i bolesno i vizualno jako. Mislim i falouing isto ide na to, al dosta slabo. Obje serije su razočaranje, doduše, Hanni malo manje.
:bravo:
Hannibal ima prilično gadnih scena.
Tipa anđeli.. ou jea :S
Hannibal it is!
A vjerojatno ću i ovu drugu kad-tad.
Ne gledati Hannibala dok si gladan. Ili sit.
Gledao sam Hostel i jeo, pa valjda neće bit problem.
Nije isti razlog.
Veronica!!! :cry:
Nema više. :cry:
Nitko više neće biti ni blizu njoj.
Kraj, takav kakav je, iako liči kao cliffhanger, zapravo je odličan.
Sad čekam film. Žao mi je što nisam dao novce za njega.
Ali nije to dosta. Želim barem još 4 sezone.
Prokleti svijet u kojem se ukidaju ovakve serije.
Najbolje da sad idem gledat CSI ili nešto.
Gledam Kojaka tu i tamo. Trebalo mi je malo dok nisam složio u glavi da gledam seriju iz '73. :)
Community je odličan, meni je prva sezona odlična, a druga i treća su mi ok. I u drugoj i trećoj sezoni ima mlakih i odličnih epizoda. Sad sam taman pogledao prve 3-4 epizode od četvrte sezone i ok je zasada. Chase je definitivno najbolji lik u seriji, zašto je uopće otišao? Radi radnih sati?= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Htio bi Dexteru onaj sretan kraj, ali svi znamo da neće biti.
:(= Citat =:
Izvorno postao Windwalker