Divine Divinity. Igra je apsolutno genijalna i prezarazna.
Printable View
Divine Divinity. Igra je apsolutno genijalna i prezarazna.
Kid A, James Bond: Quantum of Solace
Brza, zabavna, kratka, olična igra za jedan prelazak
Ima dosta dobru grafiku za PS2
Ej hvala ti druze uspio sam naci onu resetku gdje se uzme krv. Mapravio napitak i sve cool. Jel normalno da kraj bude onakav, oborim ona tri stuba i to je to, ostane mi glava od agrippe i kanta vode, nisam upotrijebio :|= Citat =:
Izvorno postao Dania
Hvala jos jednom. :bravo:
Sad sam malo preso na bioshock 2 8)
Nabavljam Way of the Samurai, Gungrave: Overdose i Ghosthuntera pa sta prije bude
Hvala
Misliš, šta ti poštar prije donese?
Pa moze li se ona izjava ikako drugacije protumaciti?
Može
City Express :eyebrows:
Trenutno derem Odin sphere
Napokon nabavio Demon's Souls.
Savršeno. Dat combat, dat level design. Isse.
Dođem do nekog mosta, na njemu hrpa neprijatelja, pitam se na koji prokleti način da ih ubijem, kada odjednom iznad mene proleti zmaj (i ja se userem) i sve ih spali (zamalo i mene, ali sam se uspio baciti iza nekog zida). Ovo su valjda najepic zmajevi ikada, tolika količina epičnost da se riječima jedostavno ne može opisati.
Ako ti mogu sugestirati, igraj 1-1, 2-1, 3-1... onda tek zatim 1-2, 2-2... igra će biti manje frustrirajuća. Isto tako, ne iskorištavaj duše bossova, poslije ti kovač može od svih složiti unikatna oružja i iteme. I ako ne igraš s knightom, kupi onaj štit za 2k, spasit će ti glavu nebrojeno puta.
I ja ću to jednog dana uskoro igrati, ho ho he he! :D
Igram Twisted Metal: Black
Kako morbidno bolesna igra :pray:
U nekim verzijama igre su cak izbacili sve cutscene zbog uznemirujuceg materijala, sakacenja, silovanja itd
Ali ostavimo pricu malo po strani, ovo je povratak dobrog starog TM-a jos od dvojke (ona dva nastavka su bila srednja zalost)
Far Cry, kako teska igra! Ali izuzetno lijepa, i zarazna :wink:
I San Andreas tu i tamo
NFS Shift 2
Sjetio sam se još jedne odlične i relativno nepoznate igre koji će ti se sigurno svidjeti, survival horror Haunting Ground. Meni je bila prestrašna za prolaženje, to i Silent Hill su mi jedine igre koji nisam mogao odigrati jer sam curica :D ( S time da Siren i Fatal Frame nisam ni probao igrati, bilo mi je dovoljno par slika i filmića iz igre da shvatim kako nisu za mene)
Hm nisam uopce cuo za tu igru a bas bi isprobao nesto da nije iz ustaljenog SH i RE svijeta. Nabavlja se
Final Fantasy I :D
Onda obavezno uz to moraš probati i Forbidden Siren 2, od onog što sam čitao (i vidio) o njoj, radi se o možda najstrašnijoj igri ikad, i uz to je još iznimno teška.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Bice jebeno sve to malo prelazit, jos nemam memory kartice :D al dobro bar sad imam neke koristi od svog ovog nespavanja
Zaigrao WAR i ostao razočaran :(
God of WarS(stigao mi HD collection za PS3).
Dosta dobro. Igra je kao Prince of Persia SOT trilogy, samo mi se čini da je malo življa u borbi, no slabija u zagonetkama.
Monsteri su zakon, fight je dobar, ima epskih scena.
A kažu da u ostalim nastavcima epskost još raste. Zakon!
Nego, jel zna netko koliki je vijek trajanja jednog PS3 gamepada?
Bojim se da mi ne krepa od pretjeranog klikanja, pogotovo R2 gumb.
Pa sta radis sa R2 u God of Waru?
Dok moraš ona vrata otvarat, ili neke statue rušit, moraš ga brzo klikat.
Naprotiv, za otvaranje chestova ga samo držiš.
Ne bas. Za vrata ti je samo jednom R2 i onda tapkas O
Za koju konzolu? :O= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ima kakav trailer? Bolesnoće *_* >_<
U GoW1 koji igram moraš tapkat R2, a O dok ubijaš minotaure.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Frend ima plejku 3 već više od 3 godine, prvi dan je odmah uzeo 4 gamepada, do dana današnjeg su svi u savršenom stanju, osim jednog na kojem baš R2 ponekad zna zaglaviti, ali to zapravo nije ništa strašno, samo ga trkneš prstom u pravi položaj, ne događa se često.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ne bude mu ništa. Imaš i gorih button mashera od God of War serijala. :)= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
BTW kupio i igram...
http://www.cropcircleconnector.com/e...ilogy%20HD.jpg
Jedan od najboljih akcijsko-avanturističkih serijala iz PlayStation 2 ere.
tm black je za ps2 ak se ne varam, al uskoro bi trebal izaci novi twisted metal za ps3... jedva cekam...= Citat =:
Izvorno postao Maja
Uuuu, to ću i ja uzet, čim završim s nekim PS3 only naslovima.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Prošao sam te igre na PC-u nekoliko puta, no uzet ću i to novo izdanje, da uživam u HDu i s gamepadom.