Nisam baš siguran dali podržava .mkv, no remux u .mp4 container bi vjerojatno riješio stvar.
Hm, pogledao epizodu Toradore kada Taiga nestane za vrijeme oluje... damn, sada identična epizoda iz Sora no Manimani izgleda kao loš ripoff. :)
Printable View
Nisam baš siguran dali podržava .mkv, no remux u .mp4 container bi vjerojatno riješio stvar.
Hm, pogledao epizodu Toradore kada Taiga nestane za vrijeme oluje... damn, sada identična epizoda iz Sora no Manimani izgleda kao loš ripoff. :)
*Zauzima predojevo mjesto... khm, khm: Double post nyaa~!*
Završio sa Toradorom. Zadnja epizoda je strašna... cijelo sam vrijeme bio u napetosti i u neznanju koji se vrag dogodio. :>
Ali dobro je, sve dođe na svoje nakon završne pjesme. :3
Bilo je par djelova koji su me malo smetali... poput nerazjašnjenosti pola završne epizode i nekako nerazvijenih sporednih likova, no ovo je vjerojatno jedna od najboljih komedija/romansa koje sam do sada pogledao. Sada želim Toradora Afterstory ili nešto takvog. 9/10
Otvoren sam za preporuke sličnih uradaka. :)
edit: fix'd for the great justice ;)
Fali ti :3 i :>
Imitatoru obični. Stealin' my style, are ya? :@
S druge strane, mora da sam popularan kad imam imitatore, eh? :P
Čitam sada, druga epizoda Qwasera je još gore masakrirana od strane cenzora.
Izuzev toga, još 3 dana do K-On! OVA! <3
Usput, evo novi Railgun OP:
U kojem se osim Index nakratko pojavljuje i Touma, što ranije nisam primjetio... Točnije, on protrči preko ekrana, a ljutita Index mu je za petama. Zanima me da li ovo znači da će se njih dvoje pojaviti u nekom od narednih story arcova u Railgunu...
Dobar je op, pjesma rula. Baš gledam novu epizodu.
Pogledao epizodu 2 Ookami Kakushi.
Okej epizoda, ništa previše stvarne radnje, samo dosta blebletanja o onim vukovima, valjda kao uvod u daljnju priču.
Izuzev toga, likovi su super, i već su mi prirasli srcu. Čak i Isuzu, za koju sam mislio da će me naživcirati cutenessom. Možda je preslatka pa ju ne mogu mrziti, a možda samo volim kako se ponaša prema Hiroshiju. Žena zna što hoće. Rawr! :)
Mana mi je i dalje najdraža, awsum je.
Čudno mi je kako epizode cijelo vrijeme izgledaju kao nekakav prijatan slice of life, da bi se zadnjih pol minute preobrazile u horor... Ali valjda ću se naviknuti.
Rofl na face ovdje:
... Yay na preview, kupaći kostimi i yaoi raep u sljedećoj epizodi!
Wait, wut.
Izusu mi začudo nije bila iritantna kao u prvoj epizodi... imala je svoje trenutke, no ne u toj mjeri kao u prvoj epizodi.
Još je prerano za neke špekulacije, ali imam osjećaj da su svi ti ljudi koji se toliko motaju oko glavnog lika "vukovi" koji lurkaju svoj plijen.
Btw, druga epizoda Duradare <3333
Ja sam sada čekirao onaj vrtićki anime, Hanamaru Youchein. Fora je, bolji nego što sam očekivao. :)
Neznam ono, smiješno su mi nacrtani bebači, ne izgledaju kao bebe, onak, bebe, već su obični chibiji... A ja općenito obožavam chibije. :)
Mala Anza je rofl, podsjeća me lagano na Yui, silly & light-hearted. Slatko.
Tsuchida je totalni šeprtlja, ali najzakon mi je to koliko je zaokupljen mislima o barenju teta u vrtiću, gotovo da bi se moglo reći da je zato odabrao taj posao. :)
I ono, bar ga nisu u prvih pet minuta uspjeli optužiti za pedofiliju. :)))))))))))))))))))))
Hiiragi me podsjeća na Yue iz Negime i to je win. :3
Uglavnom, gleda se.
Čekiram Duradaru prvom prilikom.
De počni više gledati anime kao samostalne uratke, ne stalno tražiš neke usporedbe sa drugim dragim ti animejima. :(
Naišao na nešto na drugom forumu, predobar muzički video. :)
Naah, uspoređujem uglavnom samo kawaii/moe moe kyun likove, pošto su više-manje svi na par istih kalupa.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Animeje pak ocjenjujem izričito kao samostalne uratke, a ne kao hrpa fegeta na MAL-u, onak ''ma super mi je ovaj anime obožavam ga, prezakon je ALI NIJE KO ONAJ-!''. ;(
13xO12Up2UQ
epic
+1= Citat =:
Izvorno postao olio
:rotfl:
+1 XD= Citat =:
Izvorno postao Aral
Što se tiče pjesama, moe ekipa se žali da su novi op i ed od letter bee premalo catchy... pih.
zavrsio sa monsterom, pre dobar anime...ocekivao sam da ce mi puno teze biti odgledati 74 epizode, ali prica je zakon i brzo se gleda.
zadovoljan sam sa krajem, nisam bas ocekivao takav kraj ^^
enivej, rula.
Novi FMA:B je bio odličan.
Sada tek saznajemo koliki je Hohenheim badass, samo se nadam da nije kasno i da ne počne pauza pa da opet nastave tek kad manga odmakne malo.
dobro da si me sjetio, imam ovaj i prosli za pogledat :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Da, dobra je bila zadnja epizoda. I konačno se shvati zašto je onaj "svemogući" lik identičan Hohenheimu... već sam počeo sumnjat da je to doslovce jedna te ista osoba i da nam daju neke čudne time skipove kao u Umineku da pomislimo suprotno. :D
Pa koliko epizoda će imati ovaj Brotherhood, ja sam došao do 35-te i imam osjećaj da mogu nagurati bar još 20 epizoda, također nemojte spojlati da vas ne moram rejpati preko interneta, previše dobrih stvari mi je uništeno samo zato jer ljudi nisu mogli šutjeti
Haha! Znaš i sam da me nemožeš rejpat jer imam psajhonauta na avat... ~oh sh*t.
Bez brige, nije ovo HCL u kojem je svaki drugi post massive spoiler. :)
(Baš sam morao tamo na anime temu naletjet :( )
Izašla je nova epizoda Sora No Woto, kao i Chu-Bra!
... Još dva dana do K-On! OVA. <3
Tottototo, Fairy tail i sora no woto su vani !
Ne zna se, ali negdje će morati stati jer sustižu mangu, a neće ono napraviti nagli prekid valjda.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
evo pogledao i ja FMA:B, 39 i 40 epizodu, napokon objasnjenje ^^
Pogledao epizodu 3 Sora no Woto, divno. <3
Rio rula, a Kanata je nekim scenama u ovoj epki uvelike ownala svoj ''role model'' Yui. ^^
Još nema nikakvih konkretnih podataka o ''the trumpet lady'', ali izgleda da ju i Kanata i Rio poznaju, te da je i jednoj i drugoj uzor...
Mecha tenk je badass, čak i bez nogu.
Iznenadilo me čuti Amazing Grace... Jako lijep element. <3
Odoh gledati Chu-Bra... :3
Double post nyaa~! :3
Pogledao novu epku Chu-Bra!!, fora.
Novi lik je rofl. Mlada nastavnica je rofl. Stara nastavnica me podsjeća na jednu iz moje škole i to je scary.
Prikazano je samo par glimpseova četvrte glavne likice, šteta, očem da se čim prije pojavi, imam dojam da će biti awsum. :3
Pogledao Arashi no Yoru niS(On A Stormy Night).
Riječima ne mogu opisat koliko je ovo savršeno... na površini je jednostavan i djeca će ga obožavat zbog dijaloga i priče, dok će odrasli osim toga uvidjeti i dublje teme koje se dotiču međusobnih ljudskih odnosa i čestih moralnih trenutaka koji nam se u životu nameću. Prekrasno dočarano prijateljstvo između dvoje toliko različitih, a opet jednakih stvorenja i prikaz granice do koje bi osoba išla samo da bi zaštitila svoje najdraže pa čak ako je za to potrebna vlastita žrtva će svakog uspjet raspekmeziti. Mnoge anime pokušaju nešto filozofirat i na kraju to ne dovodi do ničega. Ovaj film to ne pokušava, no u svojoj jednostavnosti uspjeva biti tako dubok.
U rangu (meni čak i bolje) od bilo kojeg Disney-evog i Ghiblijevog filma koji sam pogledao... eto, toliko. :)
Nova K-On! OVA ja vani, check it out.
E ekipa što je sa Hellsingom OVA, kolko se dugo treba čekat za epizodu da izađe?
@Aral
Upravo vidio, došla je dan ranije nego što je trebala! Moe moe kyun! <3
Seriously though, nemam pojma što bi trebalo biti u toj OVA epizodi, tako da sam prilično znatiželjan... :3
@The Fury
Otprilike pola godine. Eventualno više. ;(
Inače, izašao novi chapter K-On!, rofl. Mugi... :)