Evo ja slušam metal i moj frend svi oni šta rasturaju po cajkama nas gledaju ko da smo sa druge planete.
Dobar je ovaj album od apocalyptice makar ja vše volim black i death metal.
Printable View
Evo ja slušam metal i moj frend svi oni šta rasturaju po cajkama nas gledaju ko da smo sa druge planete.
Dobar je ovaj album od apocalyptice makar ja vše volim black i death metal.
A koji bendovi su ti ovak recimo najdraži ?= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
MasaKrist, slušam ja.
Album je extra.
I Don't Care i I'm Not Jesus :pray: .
Meni tokio hotel:P
od deatha mi dobar jedino linkin park, iako ponekad poslušam i madonnu.
Te pjesme su nešto najbolje što sam čuo u zadnjih par mjeseci... :pray:= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
= Citat =:
Izvorno postao prasnjak
ovdje su svi tr00, jedino sam ja fejker :(
E dečki, loši ste.
W00T ???? :shock: ti preso na metal... vrlo cudno...= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
[quote=Mr. Ante][quote="###DK###":tm2q1npf]MasaKrist, slušam ja.
Album je extra.
I Don't Care i I'm Not Jesus :pray: .[/quote]
Te pjesme su nešto najbolje što sam čuo u zadnjih par mjeseci... :pray:[/quote:tm2q1npf]
pazi ovu "Im not Jesus" :D
[url="j4-A6auqMVk"]j4-A6auqMVk[/url]
Okej trazim neki blek da je super catchy i dobro isproduciran, komercijalu kao sto bi rekli :(
Ikakvih preporuka?
Morat ćeš se zadvoljit s par linkova, ne da mi se pisat detaljnije preporuke. I neki od bendova nemaju prevelike veze s blackom.
I - Warriors
Impaled Nazarene - The Lost Art of Goat Sacrificing
Anaal Nathrakh - Virus Bomb, Lama Sabachthani
Mirrorthrone - A Scream to Express the Hate of a Race
black-DIMMU BORGIR
Ne, on sigurno nije čuo za Dimmu Borgir...
Pa kažem samo
Anaal vec slusam, I mi se ne uklapa, Mirrorthrone također.
Eh Impaled Nazarene mi vec owna.
Kad smo vec kod bleka ima kaj od symph blacka a da nije previše repetativno ili previše symph, onako zlatna sredina?
sorry sto prekidam,samo da kazem,vratio se sa opce opasnosti u sl.brodu,bilo vgg:)
dyLEhbzX-tQ= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
možda nije ono što tražiš, no izvrsno je
Slusao je on Satyricon.
Znao sam :) Pretpostavljam da od "Deatha" slušaš Soilwork, In Flames i slično ?= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
...ili CoB i slicne wannabe alexigay kopije.
Danas sam skužio da je izašao novi EluveitieSalbum... Navalite dok je vruće.
evo ovako
prije pola godine(malo vise)znaci oko 9 mjeseca sa repa sam se prebacio na metal(weeeee :P )i poceo sam od metalike i par pjesama iron maidena
i onda sam poceo:
death:soilwork
trash:pantera
black:antestor
ako mozete preporucite mi bar 10 bendova(svaka vrsta bar 3 :D nemorate svako odma)
planiram krenuti sad sa pink floydom,dream theaterom,judas priests i scar symmetry
pink floyd inace nije metal
ok fala na informaciji -.-'
inače ispada da slušaš smeće... :D= Citat =:
Izvorno postao Fireblade
sprdaju me neki "rokeri"na to pa kad im pustim cemtery gates cfh ili domination zacepe :o
Da, to su stvarno bolesno brutalne pjesme :(= Citat =:
Izvorno postao Fireblade
Fireblade, kao prvo Pantera nije uopće thrash, niti će ikada biti. Poslušaj pravi thrash i viditi ćeš razliku.
a da mi daš???
i samo da znas prije cu vjerovat wikipediji nego tebi
zezam se
ajd reci neke bendove
a da mi das neke bendove pa da vidim
i prije cu vjerovat wikipediji nego tebi :P zezam se :D
Metallica - Ride The Lightning i Kill 'em All, Slayer - Reign In Blood, South of Heaven, Seasons In The Abyss, Anthrax - Among The Living, Exodus - Bonded By Blood, Xentrix - For Whose Advantage, Vio-lence - Eternal Nightmare, Megadeth - Peace Sells [pusa RiderOnTheStorm :*]SBonded By Blood - Feed The Beast... ima toga koliko hoćeš...
Fireblade, najbolje da se okaniš Metala, loše će utjecat na tebe.
koda vec nije= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
sa svim dobrim frendicama posvadjan jer im govorim da su kurve i drolje
neam oprosta kad se fajtam i kad mi neklo digne tlak saka u glavu odma
fak
malo previse a?
[quote=Rider on the Storm]http://scienceblogs.com/insolence/facepalm.jpg[/quote:3bkwg3t5]= Citat =:
Izvorno postao Fireblade
e al ovo je istina bogami
nikad nisam bio ovakav
simptom mi se poceo dogadjat iza rodjendana u 3. mjesecu
istuko brata ko nikad dok je sviro children of bodom neka pjesma
al sad mi je zao i nemogu ga se okanit :(
ti si malo glup,a ?
ja ne bih trpao south of heaven u klasične predstavnike žanra (ne mislim po dobroti, nego po zvuku), jer je dosta sporiji, tj. nikako nije knjiški primer thrasha (a kontam da je poenta tvoje poruke bila edukacija korisnika čijeg imena ne mogu da se setim, a mrzi me da gledam, o tome šta je thrash).= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
ovo nije nikako thrash, ajde ace of spades pesma (mada nije ni ona, ali o tome se da raspravljati), ali ostalo sa tog albuma... nikako.= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
i ja mislim da ne bi smio vise slusat metal glazbu...postajes agresivan...baci crnu odijecu i u crkvu molit oprost, jos nije prekasno...za mene je :(
[quote=baldrick_]ja ne bih trpao south of heaven u klasične predstavnike žanra (ne mislim po dobroti, nego po zvuku), jer je dosta sporiji, tj. nikako nije knjiški primer thrasha (a kontam da je poenta tvoje poruke bila edukacija korisnika čijeg imena ne mogu da se setim, a mrzi me da gledam, o tome šta je thrash).[/quote:hudofhq4]= Citat =:
Izvorno postao "Mr. Ante":hudofhq4
Dao sam mu samo neke albume koje ja trenutno slušam da posluša jer me je to pitao, a sada da ga nešto educiram, neznam baš toliko o glazbi općenito.