Dal prva i druga konstatacija imaju veze? :D
Nešto si mi sretan :)
Printable View
Dal prva i druga konstatacija imaju veze? :D
Nešto si mi sretan :)
Pa imaju.
Rekla mi je da joj se neda ici sa nama, jer ujutro mora ici negdje, i ja sam napisao da je sve ok. Dabi mi opet to isto ponovila drugim rijecima i ja kazem ok vidjet cemo se sutra. I onda mi odgovori nevjerujem i vidim da ti je svejedno, i jbg ja sam joj opet rekao kako god hoces :D
Kasnije mi je poslala jos 6 poruka da se ne ljutim, i da ovo ono. Jbg ja nisma kriv :D
I da ako si mislio na varanje u vikendici, ja to smatram varanjem jerimam fuck - frendicu pa si medusobno pomazemo kad je jednom od nas dvoje kriza :D
Sinoc je bila :)
Kakvu novu godinu, pobogu? :?= Citat =:
Izvorno postao streetrace777
Spoznao sam da sam se uspio posvađat sa svima koje poznajem i ponovo pomirit u istom danu.
Moju vlastitu :D= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Nikakva nova godina, samo ponoc i te spike pa me podsjeca :D
Cak jednu subotnju vecer provodim kod kuce. :)
Jooooj kako sam okinuo na novu godinu... zašto si morao ovaj sljedeći post napisat, sad više nije smješno. :(
OT: Spoznao sam da je ova subota još dobro prošla kako je počela.
Spoznao sam da je Minecraft prokleta crna rupa što se tiče vremena, 2 sata sam radio na Dreadnaughtu, ispao je prilično dobro, a kao da je prošlo 15 minuta
Me has a new avatar. :)
Da mi se ego uzasno digao nakon jucerasnjih dogadjaja :D
JESI ZBARIO ONO, A, A?
Stavljena je na cekanje ,uletilo nesto bolje :D
Cool story, bro.= Citat =:
Izvorno postao streetrace777
Jebote, pokušavam skužiti, jesi ti ovo na avataru ili glumac? :)= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Kako misliš "ja ili glumac"? Pa ista smo osoba.
Da sam naišao na nekoga isto ko kameleon u onoj grupi što sam je linkao.
Čovjek isto govori što i on u našoj religijskoj raspravi.
Hm hm... :)
Ona trollevinska pizdarija na fejsu? Nisam tamo komentirao. Otkako imam fejsbuk akaunt, dao sam samo jedan komentar ako se ne varam, bilo je to za vrijeme drugog kruga izbora a ticalo se određenih sirovina koje podržavaju Bandića.
Hm, dobro.
Ali isto je rekao da ljudi mogu samo odabrati oće li u pakao ili raj, da oni mogu birati kao što si ti rekao...
Onda je kasnije rekao zašto se zamaram ako ne vjerujem u to, kako mogu raspravljati.
Očito nije znao nakon svih mojih komentara što reći, pa smo se zajedno složili na nečemu drugome al ajde :)
To sam te i ja pitao ako se ne varam.
da, ozbiljno, kako ti se da jebote?
Nije to pitanje da li mi se da ili ne, naprosto MORAM.
Baš me zasvrbi ta kriva Drina svaki put kad se pojavi neki ateist koji misli da je zbog svojeg vjerskog opredjeljenja pametniji i bolji od pola svemira.
Ali... Je :(
Hebiga, opsesivno-kompulzivni poremećaji su gadni, nema šta. :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ba-dum tish!= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
http://www.dobbsdogs.com/catalog/images/tennis_ball.jpg= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Da, zato i govorim da me podsjeća na tebe.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
E, da, pusti ove likove.
Ja te držim daleko pametnijim od većine forumaša...posebno spomenimo xarabasa : ))))))))))))))
Jednostavno ne mora značiti ako je netko vjernik da je gluplji od ateista ili obrnuto.
Ovakva istraživanja su ozbiljna koliko i radnici u hrvatskim državnim firmama. Osim toga, ako se negdje pojavi neko istraživanje prema kojem su teisti pametniji, to će se fino zataškati i nitko ga neće spominjati, a kad se dogodi obratno, čut će se na sva usta.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@xarabas:
http://images.free-extras.com/pics/t...acket-1017.jpg
@kameleonče
Nije me ni 5% briga za istraživanje, samo malo podbadam. :P
Da sve više i viš volim onu grupu.
Izvor zabave je.
Upravo mi je netko rekao ''Muči gujo u ime Isusovo!'' :)
Kad ne možeš ništa drugo.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ba-dum tish!
Da se na Algoritmovu stranicu opet danas bio neki virus uvalio.
Avast <3.
Spoznah da sam kupio Logitech Wave tipkovnicu. Odem u Ventex da si kupim Logitech G11 pošto je na popustu, sa 550 kn na 399 kn, i na kraju vidim Logitech Wave (ne bežićna, nego žičana) za 389 kn i kupim nju. Presexy izgleda, a na njoj pisati je preugodno.
Spoznao sam da mi se snovi mješaju, na vrlo čudne načine
@Jopax- Malo razgovaraj sa Mirkom.
Spoznao sam da me boli želudac već cijeli dan.
Da idem u petak u Srbiju.
Hell yea!
Da neznam kako cu prezivit ovaj semestar. Ovo nije humano. Raditi 12 sati dnevno. Svaki dan :(
Drugi strike na jewtubeu
Jos jedan i bye bye acc.
Da ne znam o čemu Admir dovraga priča.
Objasni.
Uploadao sam neke spotove na koje celnici iz NBC-a nisu bili bas raspolozeni da dijele s ostatkom svijeta(bar bez neke novcane nadoknade, pretpostavljam) a pre sam uploadao jednu stvar od Vincent Galloa koju su mi skinuli nakon zalbe iz Buffalo Publishinga.
U vecini slucajeva mogu ti; blokirati video u nekim zemljama, pustiti ga ali da ostave neke svoje reklame ili addove na video kad pocne(to si sigurno morao vidjeti, znas o cemu pricam) ili pokrenuti prijavu na tebe u kom slucaju ti se disejbla gledanj videa u svim zemljama(samo ga ti kao uploader mozes gledati).
E u takvim slucajevima dobijes strike iliti opomenu.....skupis tri i automatski ti se obrise account.
WMG!= Citat =:
Izvorno postao Grammar nazi
:D
Sad sam se sjetil pa da pitam: jel moguće izbjeći WMG ako npr. usporimo neku pjesmu na nekih 95% ?
Pitam zato jer sam videl jedan kanal di momak stavlja puno videa (spotova) koji su zaštićeni, ali su usporeni na nekih 95% i nisu mu skinuti/blokirani. I svi su u HD-u.
Kakav sistem taj Jutub ima za traženje tih kopirajtanih pjesama?
Jel moguće da uspoređuje one 'grafove' kak ima u Audacityju?
edit: spor sam...
Obrati paznju na ovo sto je lik napisao
Ja ne primjetim nikakav gubitak u kvaliteti recimo, pjesma zvuci kao i na originalu.= Citat =:
Note:
Had to edit the sound pitch in Audacity half a tone higher so that the WMG wouldn't ban it.