-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Serenity
Točnije nisam ga pogledao..zagasio film nakon pola sata .Toliko je dosadan da sam zaspao danas poslijepodne ...možda mu dam još jednu priliku makar sumnjam.Ljudi u budućnosti sa međugalaktičkim letjelicama a koriste oružje iz vremena divljeg zapada.Loši i neuvjerljivi glumci te specijalni efekti na razini tv projekta.I ne nisam gledao seriju...
e pa pogledaj seriju onda,isplati se je pogledat i stara oružja daju poseban štih seriji,western sci-fi,meni se sviđa.
Pogledao sam Zodiac DC,drugi put.Film je prilicno dobar makar me je na neke trenutke razočarao,dosta je dug ali nije naporan za gledanje,ono što mi se ne sviđa je glavni ubojica,prije svega,previse je obican i nesavršen,mogli su ga napravit zanimljivijim,ali dobro,to možda govorim samo zato što sam imao priliku pogledat Dexter Season 1.
Dao bi mu 7,5/10,nego,jel to po istinitom događaju film?
I jos nesto,koji je ono film,gdje isto love nekog ubojicu,uglavnom,mislio sam da je se7en ali nije pa sam pogledao zodijaka i nije ni taj,uglavnom radi se o nekom ubojici koji ubija ljude na način na koji su ubijeni apostoli pa ima jedna scena kao gdje im to padne na pamet nakon sto su nasli tijelo bez kože,nikako se nemogu sjetit naziva a zanima me.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
samo johnny depp ?
U skoro svakom burtonovim filmu se nalaze isti glumci. Christopher Lee, Helena BOnham Carter, Albert Finney ( makar dosta rijetko ), Alan Rickman, danny de vitto. Burton uvijek uzima glumce iz prijašnjih filmova
Samo Depp, jer ima njega u vidu kad piše uloge. Druge uzima dosta rijetko i ovisno kako mu pašu, ništa više no druge glumce.
Helena mu je supruga pa se ne računa.
Depp uopće nije problem Burtonovih filmova, jer mu uloge savršeno leže.
Ja čekam veliki kambek Michaela Keatona. Go Burton, go.
Najžalosnije od svega jest da je Burtonu Guillermo del Toro postao nedostižni ideal, mada ga je potonji nazvao najvećim uzorom za svoj rad.
Depp je jednostavno glumac koji može praktički sve odglumiti, od najgoreg redatelja svih vremena, nježnog čudaka sa škarama, pa do raspjevanog brijača ili uvijek pijanog pi*ata...
Al mogao si primjetiti da Christopher Lee uvijek ima sporednu ulogu u njegovim filmovima, makar se pojavio samo u jednoj sceni :D
I da, ljepo bi bilo vidjet opet Keatona u Burtonovom filmu ( bubimir ftw )
-
Lost in Translation - 10/10 Predivan film.
Memento - 10/10 Remek-djelo Christophera Nolana! Jedan od meni najdrazih filmova.
Scarface - 8/10
Apocalypse Now - 6.8/10 Jedino sto mi je u filmu zanimljivo je prvih pola sata i zadnjih 20-30 min, sva radnja izmedu je jednostavno bezveze, a i Martin Sheen ima isklesan jedno te isti izraz lica kroz cjeli film.
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
I jos nesto,koji je ono film,gdje isto love nekog ubojicu,uglavnom,mislio sam da je se7en ali nije pa sam pogledao zodijaka i nije ni taj,uglavnom radi se o nekom ubojici koji ubija ljude na način na koji su ubijeni apostoli pa ima jedna scena kao gdje im to padne na pamet nakon sto su nasli tijelo bez kože,nikako se nemogu sjetit naziva a zanima me.
http://www.imdb.com/title/tt0142804/
Prijatno.
-
Ima neki film, Copycat. Pričao mi je frend da je dobar.....
-
Jučer gledao neki Japanski film, zove se ''battle royal'' ili nešto tako.(bolje da neznam)
To je najgori film koji sam gledao u dosta vremena, a možda i najgori ikad.
Katastrofa.Sramota!
Pokvario sam ga bratu i rođacima.
S menom NE ŽELITE gledati filmove.
Tjerali su me oni jučer :D
-
-
= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Jučer gledao neki Japanski film, zove se ''battle royal'' ili nešto tako.(bolje da neznam)
To je najgori film koji sam gledao u dosta vremena, a možda i najgori ikad.
Katastrofa.Sramota!
Pokvario sam ga bratu i rođacima.
S menom NE ŽELITE gledati filmove.
Tjerali su me oni jučer :D
Tarantino je svojevremeno izjavio da je to najbolji film napravljen u vremenu od kada on snima filmove pa do danas. Nadodao je i to da mu je žao što on nije snimio takvo remek djelo.
Meni je film u redu, no njegova prava kvaliteta leži u utjecaju na druge redatelje koji su u Kitanu pronašli uzor i inspiraciju.
I tako je Hana-Bi najjača stvar ikad.
-
Kad smo kod Tarantina pogledao sam Inglourious Basterds .Film je odličan , zanimljiva radnja , dobra gluma , nekoliko dobrih fora ...ali pripremite se na spori ritam i vrlo duge dijaloge te malo akcije...u stvari sva akcija koja je ufilmu je ujedno prikazana u foršpanu .Mene film nije ostavio otvorenih ustiju poput Pulp Fiction-a ali ga definitivno vrijedi odgledati ako znate što možete očekivati od Tarantinovog filma.Ostali neka radije zaobiđu da se nebi bez veze dosađivali .
8/10
-
Heh, ukusi se razlikuju.
Sto ljudi sto čudi.
Meni je inače rijetko koji film dobar.
Najdraže mi je kako ljudi prežive 100 metaka od uzija i sačme.
Realnost ftw :D
-
Jučer pogledao Dr. Strangelovea i Futurama:Benders Game , hehe jako dobar futurama film, a sad je na Novoj Trumanov show, po meni film sa idejom skoro na razini sa Forrest Gumpom, još više jer glumi Jim Carrey :D
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Kad smo kod Tarantina pogledao sam Inglourious Basterds .Film je odličan , zanimljiva radnja , dobra gluma , nekoliko dobrih fora ...ali pripremite se na spori ritam i vrlo duge dijaloge te malo akcije...u stvari sva akcija koja je ufilmu je ujedno prikazana u foršpanu .Mene film nije ostavio otvorenih ustiju poput Pulp Fiction-a ali ga definitivno vrijedi odgledati ako znate što možete očekivati od Tarantinovog filma.Ostali neka radije zaobiđu da se nebi bez veze dosađivali .
8/10
znaci dosao je u kina?
Veselim se tom filmu,akciju ni ne želim,dijalozi me zanimaju.
pogledao sam V fro Vendetta drugi put,veoma mi je dobar film i jos je bolji ovaj put kad sam ga pogledao.8,9/10
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
8/10
Jel u konačan film ubačen onaj kratki nacistički propagandni film?
-
Koliko sam ja vidio nije osim ako ne misliš na film koju su na kraju gledali u kinu svi zajedno...
-
Dead Man's Shoes
http://www.imagesforme.com/out.php/i...dmansshoes.jpg
Britanski osvetnicki film. Radnja je relativno jednostavna: bratu glavnog lika lokalna banda ucini zlo pa im on odluci vratiti. Neke sulude akcije nema, kao ni troznamenkastog broja mrtvih, ultra-super-kakvih-vec efekata ili likova koji se izmicu mecima. U biti, nema niti jedne scene koja se ne bi mogla dogoditi u stvarnom zivotu. Film je niskobudzetan, ali ne mogu reci da mi je to previse smetalo. Film mi je bio zanimljiv i pomalo me je podsjetio na originalni Get Carter pa mu dajem visokih 8/10. Medutim, u obzir treba uzeti da se ipak nece svidjeti svakome.
-
Observe and report - Nevjerojatno debilna, te ujedno i masu smijesna komedija 7/10
-
Ajme majko, sada razgovaram na mob i jednim oko pratim kaj ima na telki i vidim kako Joe ustima lovi strijelu i zapikne je iz usta drugoj ninji u vrat xD Ajme koje govno je ta Američka Ninja :D Ali obožavao sam prva 2 ili 3 nastavka dok sam imao 4-5 godina :D
-
Američki ninja: bajkeri protiv ninja :pray:
Žuti ninja je najbolji koja kamuflaža ko banana bi se uspio svuda ušuljat :rotfl:
-
A i ja na netu a pratim jednim okom sta se desava.Kuzis,to ti je bilo ona post Bruce Lee era kad su se svi lozili na ninje i pratecu kulturu...taj serijal je samo jedan od stotine filmova iz tog perioda.
-
Da ali Bruce Lee je badass , a Američki Ninja je samo američki.
-
= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
solidan film!
meni je jak zbog soundtracka.
:D
-
Street Fighter !
Film je tolki fail da je epic win :pray: :pray: :pray:
X8u7px_G ... re=related
10/10
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
V for Vendetta 4/10
Još jednom sam pogledao filmek, par godina nakon izdavanja. Od jeftinog šunda prave lažnu dubinu i filozofiju, slično kao i Watchmen. Iznimno površno i usporeno.
JA mu dajem 9/10 pošto je atmosfera i dirljivost filma odlično, ne marim tu za akciju uopšte... kako je film ispričan mi je nešto pre odlično.
http://thetorchonline.com/wp-content...ead-poster.jpg
9/10
http://www.pollymorgan.com/images/aod.jpg
9/10
Al btw samo 2 i treči io su mi dobri, 1. nisam gledo i loš mi je ionako...
Meni su ovo klasici, jednostavno pre ludi filmovi.
-
Eragon
http://i80.photobucket.com/albums/j1...gon-Poster.jpg
Knjigu nisam čitala ali mi je film bezveze. 2/10Ssamo radi glavnog glumca.
-
Wrestler 8/10
Predražestan je film.
-
district 9 10/10
ja baš i ne pratim filmove, al ovaj je odličan, a filmovi me teško zadive...
-
= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Film je karampada prema knjizi.
Ja sam čitao knjige(čekam na 3. još uvijek) i meni su se svidjele...sasvim su dobre.
Da ti samo znaš koliko toga nije bilo u filmu...zapravo skoro ništa nije u filmu bilo, samo ono glavno.
-
= Citat =:
Izvorno postao mirko l
= Citat =:
Ja sam čitao knjige(čekam na 3. još uvijek) i meni su se svidjele...sasvim su dobre.
Da ti samo znaš koliko toga nije bilo u filmu...zapravo skoro ništa nije u filmu bilo, samo ono glavno.
Pogledao film, neću ga uspoređivat s kniigom... ~6/10.
Jedan od onih filmova koji su mogli bit mnogo kvalitetnije odrađeni, no gledalo se samo na brzu zaradu. Nisam čitao knjigu, ali čujem da sada ni nebi bilo moguće napravit nastavak jer su previše toga izmjenili u odnosu na knjigu.
-
The Wrestler 9/10
Odličan odličan film.
Šteta što Miki nije oskara dobio za ovo.
I Love You Man 6/10
Prosječna komedija. Glumi Maršal iz How I Met Your Mother .
-
= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Čekam neki sajam kod nas pa ću je nabaviti. Nije mi se učinila lošom ali film... :roll:
-
Hmmm, baš planiram pogledat wrestlera...
-
pogleao sam Braveheart Blu-Ray,odlican film,ipak je to Mel Gibson,kvaliteta blu-raya me se također dojmila za razliku od Gladiatora Extended koji je potpuno upropašten-9,5/10
-
Pogledao Gladiatora, produženu verziju.
Ono, Gladiator.
20/10
-
Belly of the Beast
10/10
Steven Seagal bivši spešl policajac i udovac kojem otmu kćer (zvuči poznato?!?)
gledao sa ekipom
steve i njegov martial art + ekipa + dobacivanje komentara = neprocjenjivo
jedna od boljih komedija
-
-
Danas idem na The Taking of Pelham 1 2 3, jel ga tko pogledao? Jel valja?
-
= Citat =:
10, 000 BC
Nije loš. <3
Meni se film jako dopao, bas ugodno iznenađenje. Posebice kraj filma
-
Ja sam gledao film 10 minuta, činio mi se dosadnim, i ugasio. Jbg, kad sam površan.
Trebao bih pogledati cijeli film.
-
Trebao bi, dosta je dobar. :)
-
film je užasan, a kraj je još gori