fak sejk je igraju >.<
spusit cemo jer je tito (ak sam dobro cuo) popusio onu foru kada su spushali mid
gg, dobro odigrano svejedno
Printable View
fak sejk je igraju >.<
spusit cemo jer je tito (ak sam dobro cuo) popusio onu foru kada su spushali mid
gg, dobro odigrano svejedno
a tito nas je jedini drzao u igri.
ali fejlo je tamo da, isao je ubijati svinju od bm-a i gank je popio, to se takvom igracu nebi smijelo dogoditi..
jbg sta je tu.
idemo dalje.
ajd ajd bice 2/1 za nas XD
briem da ce nas pojesti....
fali nam cc-a i hp heroja
kad je sljedeći game?(mada brijem da ću i taj profulat)
krenuo je 3. game
1/1 zasad (1. cro, 2. usa)
lose nam se pise:D
spusili smo. nema sanse da ovaj game ovako dobijemo. brood je kao last pick bio katastrofa, ma kakogod on dobar bio sa tim herojem..
ma spec se nesmije pickat u prvoj fazi pickanja jer je onda lako counterat kao sto su ameri pametno napravili...
gledam tekmu, ubacio se taman prije FBa, jebemu onaj crix gazi ko mutav, imo je par strašnih poteza.
P.S. šta onaj komentator brije, jel nije ovo bilo finale?
neš govori oće li usa opet igrat s hrvatskom ili ukrajinom, a hrvatska igra s ukrajinom, ne kužim :S
cek, mi imamo jos jednu priliku da dobijemo? mislim da igramo jos jednom amere, ili igramo za 3. mjesto?
:(
jbg, pomelo nas zadnji gejm.
igramo za trece protiv ua. (koji su takodjer jebeno jaki-_-)= Citat =:
Izvorno postao hansi
kad se igra losers bracket? tj mi protiv ukrajinaca
nvm: http://www.gosugamers.net/dota/gosubet/96311
kada pobjedimo ukrajince, s kime onda igramo?
danas, mozda cak i sad.
Što neigramo sad sa ukraincima i ko dobije ide u final s ameruma sutra?? Mislim, tako sam ja skužio!
da, tak se igra
sutra ukraina/mi vs amera
da igramo vs ukrainaca danas ( ne znam u koliko h) i ako dobimo ukraince igramo opet vs amera u grand finalu
za 10 minuta tekma, idem po čips :)))))))
ooopa, idemo
seks.
jaki su ukrajinci mnogo.
na'vi (jedan od najjacih dota teamova) = ukrajna.
Ukraine.DotA
ArtStyle
Dendi
Goblin
XBOCT
Axypa
scary :)
Majkuti, sad bi i ja čipsa!!! A ništa, idem oguliti dvi-tri mrkve! LOL! :(
kaj dobiva koji tim? pobjednici idu u finale koje se sutra s amerima
sto ce ameri/mi/ukrajinci dobiti za 1. mjesto
neko drugi na 2. mjesto
a sta treci ?
ponos. :)
mitcha svejedno boli kurac, zavrsio je drugi u prvoj sezoni mym.cpla (trenutno najjaca liga na svijetu) i uzeo lovu. xd
jebemti i plodine i njihovih 10 blagajni i onih 9 koje nerade. al dobro još nije počelo :D
P.S. onaj link što je sys dao prije 2 stranice ne radi, tj. ta tv ne streama trenutno, a na MYMu puštaju neku shitty muziku
samo ponos? nis keša il tak neceg?
ugl misljenja sad o ovim pickovima? mogli bi ovo izvuci, magina bi ih mogla roll-overati i to zesce
http://www.own3d.tv/live/19674/MYM.tv
IMA stream, ja gledam trenutno
doduse je lacost sjebo sa sa viperom, no ukrainci su nam dopustili da ga zamjenimo sa earthom.
loše loše :(
a jbg, ukrajinci su vec jako uigrani posto su iz istog teama skoro svi.
kako su sad sjebali onaj gank pucka :(
oče neko doč na #pcplay? da komentiramo malo i tako to :D
mirc me nesto jebe.
ali ako imas RGC dodji tamo.
tamo nas ima i komentiramo ;d
idem skinut sad
P.S. jebemu ljepo su ga izšminkali, kad se sjetim kakav je bio prije godinu dve :D
P.P.S. da, super stvar je što se sječam i usernejma i passworda
pppppppppppps, nekužim one naše na botu, zaš im se tolko otvaraju i lich i venga 2 puta su za bezveze umrli
gg