zaboravih mordea, xina , yi-a takodjer meni osobno veoma zabavni likovi.
Printable View
zaboravih mordea, xina , yi-a takodjer meni osobno veoma zabavni likovi.
flint u honu (sniper u doti) je jedan od jacih trilane carrya, zbog reworkanog flarea, tojest sniperovog prvog spella, a i zato sto spada u metu, uzmes midas, farmas, dodes sa 500 gpm, mantom, skadiem, mkb-om i rejpas
zasto mkb?
nema u honu onaj ministun?
ima u honu flint ministun,ali neki postotak...
nekaj su sjebali i sad to fixaju.
anyhow imam 6600IPa i 640RPa i nznm sta cu s njima, sta si uzeti a sta ne. mislim si poppy uzeti i jos nest sam nznm kak poppy radi sa armor pene. runama koje furam (znam da vlad rastura s njima xD)
da to su red rune za poppy , armor penetration
Poppy bih ti preporucio magic pene. jer njezin glavni dmg output(Q skill) je magic :P
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Uzmi onda renea, njemu će dobro doći ARpen rune :)
renekton je premutav heroj.. uzasan koncept. nema sanse da uzmem nestoStakvo
Ako pod "premutav" misliš "ovo govno je OP", onda da.
opet unavailable (
yup, its annoying as hell!!!! dobim zelju za odigrat koji mec i onda pljusku pokupim :twisted:
Ako ideš na AD build onda joj je Q glavni dmg output samo na početku igre, kasnije to postaje njezin auto-attack.= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
Ako na Poppy gradiš više od jednog damage itema, bez obzira jel ideš na AD ili AP, failaš žestoko. Sheen>Trinity Force je doslovno sve kaj joj treba.
i kaj dalje od itema?
What she said. Isto tako obavezno Philo. Stone.
Ovisi o tome tko je glavna meta u neprijateljskom timu, ako se radi o nekome tko ima hard CC (npr. Annie ili Malzahar) ja uzimam BV ili QSS, ako se pak radi o nekome tko nema hard CC (npr. MF) onda uzmem Phantom Dancer.= Citat =:
Nakon toga uzimam Infinity Edge ili nešto što ima Life Steal na sebi.
Ako ideš AP onda valjda uzimaš Lich Bane, a ne Trinity Force.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Da, al prvo Sheen, pa onda odluči kaj. Na AP ide i Deathfire za maximum trololo, al to je stvarno to. Dva itema.
kupio poppy. probat cu ju AD raditi. shen->trinity->phantom dancer->infinity->neki random item.
onda poslije toga AP neka kombinacija.
al s onom pasivnom joj bas i hp nije potreban za raditi (ni armor)
Movespeed, regen, vamp. Poppy je OK sa Aegis i Stark's nakon svog osnovnog itema (šuze plus trinity/lichbane).
oke znci shen->beserkerice->trinity->starks
shen->magic penetration shuze->lichbane->hexatech pljuca
jel iko probao raditi tank poppy (warmongers->onaj nature sta regenrira %hp /sec i magic armor->atma->sunfire)?
briem da bi uz njenu pasivnu i ulti to moglo jako doro raditi, samo jos nsiam uspio to isprobat
bas zbog pasiva je to lose...najbolje ju drzat na 2k hpa...
Regen/Lifesteal AD Poppy je gotovo neubiva na 15% hp i niže.
ma kuzim to sve da je neubiva itd al ono. briem da bi mogla bit brutalna kao tank. 10%hpa od 4k hpa je 400, a ogromna vecina heroja kasnije radi prek 400dmga sa spellovima (dakle radili bi neki mini dmg na tolki hp) i napadima.
naravno nije pro win build vec vise luztime build
kul edit jos radi
ima ko za partiju sada?
Advice:isprobavajte alternativne buildove,pogotovo ako se čine ludi. Ako dobro potrefite, šanse su da će te totalno sjebat protivnički tim,pošto nemaju pojma kako se suprotstaviti nečemu totalno opičenom.
Primjeri: HP Shen (3x warmonga, frozen mallet, atma, boots)=oko 7k hp-a, što rezultira u jebačkom pasivnom svakih 8 s, a i dalje tenka ko lud. (jedini minus je što je slab protiv madreds bloodrazora i teema)
Također ap/as taric. Jebeno jak 1v1. Dps mundo isto pobije sve pred sobom, samo sam sad zaboravio kako točno ide taj build :P
igrat munda ne ko dps je idiotski.
rushas sunfire i gg. onda warmongers i force of nature
Krivo si shvatio njen pasiv. Ako damage pređe 10% njenog trenutnog HPa, onda onaj i samo onaj dio koji je iznad 10% se smanji za 50%. Dakle ne cijeli paket.= Citat =:
oh, onaj visak se prepolovi :o e jebat ga onda. svejedno dobro joj je nakrcati pun kurac armora :D (thornmail i force of nature sa trinity iz prosle partije) nemres ubiti to cudo nikako xD