-
Re: Što se igra... [Konzole]
= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Killzone zaobilazim jer FPS igre jednostavno nisu za konzolu, igrivost mi je nikakva na gljive. No živcira me kaj u XMB-u miš i keyba rade skroz normalno, dok u igrama neće radit, bzvz.
Ako sam se ja mogo naviknut, može svatko.
Istina, nikad neću masterirat igranje s gljivama, no za stavit na easy i proć kampanju je sasvim ok.
Multiplayer neću ni taknuti, takav mazohist nisam. No singleplayer kampanja je vrijedna barem još jednog igranja (kad nabavim veliki LCD TV).
A igra je sama po sebi stvarno bolja, ljepša, zabavnija i atmosferičnija od velike hrpe PC FPS-ova, i stvarno ne shvaćam zašto je nema na PC-u.
-
Re: Koju igru trenutno igrate? [PC]
Ja bi Šoguna :(
al ne na radeonu 9600xt :rotfl:
-
Igram amnesiu i haman da sam nesto sjebo, ne mogu da napravim napitak za agripu, fali mi krv u staklenom galonu, valjda sam to trebo negdje pokupit i sad razmisljam gdje bi to moglo da bude???
Ima li neka druga opcija???'
-
Uf to sam kad sam bio klinac stalno igrao, 5 puta preso svaku putanju campaigna (sjecam se da je na pocetku bilo ono gdje moras birat jel oces za dobre il lose bit il tak nes), igra rula!
-
= Citat =:
Izvorno postao Luka123
Uf to sam kad sam bio klinac stalno igrao, 5 puta preso svaku putanju campaigna (sjecam se da je na pocetku bilo ono gdje moras birat jel oces za dobre il lose bit il tak nes), igra rula!
lol pogledajte što kaze.. ova :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Killzone zaobilazim jer FPS igre jednostavno nisu za konzolu, igrivost mi je nikakva na gljive
True dat.
OT:
GTA Vice City Stories
-
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
XMB?
XrossMediaBar(MENU)
Odigraj Uncharted prvi i drugi dio igra je zakon.
-
ala prisa san je lani obe kampanje 70 sati igranja spada medu fav igre :)
OT trenutno instaliran Witchera
EDIT:inace pat na pola si kampanje, i kad dodes do cini mi se 60 misije mozes priko neta narucit hoshun mk i dobijes laser inace to ti je najjaci wanzer na igri proguglaj malo da vidis na kojem lvlu je
inace igra ima najjjjjjjbolju pricu i odlican gameplay i jos je za PS1!!!!
-
[quote=Kid A]
= Citat =:
Izvorno postao "Lord Jambrek":395bmg3y
Killzone zaobilazim jer FPS igre jednostavno nisu za konzolu, igrivost mi je nikakva na gljive
True dat.
OT:
GTA Vice City Stories[/quote:395bmg3y]
To je port sa PSP-a :hangin:
Možda ipak i nije toliko njesra, ja sam igrao Liberty City Stories i bilo je ok za ubit vrijeme
-
A primjetio sam da je grafika malo muljava al ne prelazim samo se vozikam okolo i posjecujem stare lokacije :)
-
Igram Cigane Total War (NOT again!!!!)
-
-
Totalni geeking out sa Wizardry-em 8 + Nox u pauzicama, za opuštanje.
-
-
-
-
Igrao bih Kotor, ali ne može na Vistu :(
Postoji li kakav patch za to?
-
Već mi je bilo neugodno da svaki put kad sam online na PS Networku mi piše da igram Bayonettu, no nakon 27 sati, konačno:
PLATINASTI TROFEJ
http://trophy01.np.community.playsta...7AB0E2B73B.PNG
-
Kaj si napravio?
Btw preporuci mi jos par dobrih PS2 igara
-
-
Nisam izbirljiv iako......
bilo bi dobro da te igre imaju cheat za sve levele jer nemam memory kartice jos pa predjem danas par nivoa, ugasim PS2, nastavim sutra gdje sam stao s cheatom i tako
-
= Citat =:
Izvorno postao anatom
Igram amnesiu i haman da sam nesto sjebo, ne mogu da napravim napitak za agripu, fali mi krv u staklenom galonu, valjda sam to trebo negdje pokupit i sad razmisljam gdje bi to moglo da bude???
Ima li neka druga opcija???'
Ako se ne varam, na istom flooru di je agripa imaš sobu s bunarom, tamo zakačiš kantu za uže i pokupiš krv...
-
Zašto ne kupiš memory jednom, nije toliko skup :/
-
Nemamo ovdje ni kruha za jest, otkud mi memory?
Ozbiljno nema to nigdje vise za naci ovdje ali poslao mi frend jednu al treba da stigne za 5-7 dana pa cisto da imam sta igrat do tada
-
Dajte igre sunce li vam vase!
-
Yakuza serijal, Rogue Galaxy, Shadow of Rome, Klonoa 2, Rez, Way of The Samurai (prva dva samo, treći je dosta smećast),Shadow of Collossus, Ico, Kingdom Hearts, X-Files: Resist or Serve, God Hand, Ghosthunter, Ratchet and Clank serijal, Jak n Dexter serijal, We love Katamari, Killer 7, Viewtiful Joe, Spartan Warrior, Gungrave: Overdose, Okami, Dark Cloud 2, Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King, Baldur's Gate: Dark Alliance, Aggressive Inline, Primal, Mercenaries, The Warriors, NBA Street V3, Spider-Man 2, The Mark of Kri, Monster Rancher 4, Transformers, SSX 3.
Vjerojatno si većinu odigrao, ali eto da se nađe, sve odreda meni osobno "must-play" igre, a dosta njih nije toliko poznato.
Jebemti, sad me ovo sjetilo koliko je PS 2 najbolja konzola ikad, morat ću si uskoro kupit neki rabljeni :(
EDIT: Evo cijelo vrijeme nešto novo dodajem, sjećanja naviru :D
-
Zapravo PS3 je najbolja konzola ikad... igraš sve PS2 igre + zakon PS3 igre
-
igraj shadow of colossus
ponovo.
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Yakuza serijal, Rogue Galaxy, Shadow of Rome, Klonoa 2, Shadow of Collossus, Ico, Kingdom Hearts, Ghosthunter, Ratchet and Clank serijal, Jak n Dexter serijal, We love Katamari, Okami, Dark Cloud 2, Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King.
Vjerojatno si većinu odigrao, ali eto da se nađe, sve odreda meni osobno "must-play" igre.
Jebemti, sad me ovo sjetilo koliko je PS 2 najbolja konzola ikad, morat ću si uskoro kupit neki rabljeni :(
kk samo cu morat izbacit rpg-ove s liste jer jbg moram nekad i spavat. Sve ono sto mogu preci u roku od 12-15 sati moze proci
-
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
kk samo cu morat izbacit rpg-ove s liste jer jbg moram nekad i spavat. Sve ono sto mogu preci u roku od 12-15 sati moze proci
Evo dodao sam još dosta igara, većina se može proći u tom roku, skužit ces i sam koje su to.