Nisam znao, hvala na infou. Znači da bi ovo trebalo biti fino zaokruženo. Javim u srijedu kako mi se svidio film :rambo:
Printable View
Nisam znao, hvala na infou. Znači da bi ovo trebalo biti fino zaokruženo. Javim u srijedu kako mi se svidio film :rambo:
pijesak smrti...
koja tragedija od filma, ono je neopisivo
highlight: borba s dvade figurama sa zida
jebem im boga
Push
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...shposter08.jpg
Nije mi film nešto. Mislim, nije loš, ali opet, moglo je to i bolje.
Zaheb... briši post
Last Chance HarveyS
Fenomenalan , uvjerljiv film sa legendarnim glumcem Dustin Hoffmanom i odličnom Emmom Thompsonon . 9/10.
Danas idem gledat Terminator Salvation pa javim dojmove :)
The Pink Panther 2
Nije na razini originalnog serijala ali dovoljno je dobar da vas zabavi .Pogledati.
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Baš me zanima, nadam se da će dojmovi biti jebački :D
Ja ću kasnije pogledati film Seven Pounds sa Will Smithom. Čujem da je film fenomenalan, javim dojmove :P
seven pounds je tako tako film... dobra ideja, ali su je loše realizirali... dosta dug film koji je mogao biti zanimljiviji
seven pounds je sasvim ok film pod uvjetom da ga gledaš bez bilo kakvog predznanja o filmu...iako je i tada predvidljiv .Za novi terminator ljudi koji su ga pogledali većinom tvrde da je najlošiji nastavak i da uništava franšizu...tvrde da je film pun scenarističkih rupa te da ne nudi ništa osim nekoliko dobrih specijalnih efekata.
:( jebem im mater ako je to istina... idem ga pogledati jer je terminator, i zato što je konačno došao u onaj post apokaliptični med meks đir= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Kaj bute mi oba filma pokvarili :(
Trebam pripremiti maramice za SevenPounds, čitao sam jedan user review i frajer kaže da je to prvi film na kojemu je plakao :D
Ja sam nedavno gledao Seven Pounds. Istina, dirljiv je film. A meni i dosta dobar, bez obzira što drugi govorili. :)
Dobar je film, ali ne vjerujem da ćeš plakati. Nije da nije dirljiv, ali nije ni da nismo muškarci. :{D
Man up! ;{D
a ono, nije ti svejedno :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ipak prvi i jedini film na kojem sam ispustio suzu je Zelena milja... ako ne uzmemo u obzir terminatora 2 kojeg sam pogledao prvi put u 6. godini života i nakon kojeg sam plakao ko kišna godina :(
ko da se je morao ubiti :(
svejedno je došlo do prokletog armagejdona :(
Pogledao Red Cliff, četverosatnoSremek djelo kineske kinematografije (ipak sam pogledao originalnu verziju iz 2008. godine, a ne ovu srezanu).
Slobodno ga mogu preporučiti svim ljubiteljima povijesne akcije sa realnim primjesama (više-manje je povijesno točan, posebno nama koji ne poznajemo toliko kinesku povijest, što ga čini još zanimljivijim) jer ne pati (previše) od sindroma Kineske opere (ono, ljudi skakuću na žicama i slično) nego je utemeljen u stvarnosti. Smješten u period Triju Kraljevstava i brojni likovi će biti poznati, što izgledom što imenom, onima koji su možda igrali igre tipa Dynasty Warriors. Jednostavno, moram priznati da je film odličan, od same vizualne prezentacije, filozofskog dijaloga kojim obiluje i radnje (kako je skupio 100k strijela jednostavno sam se morao nasmijati sa zadovoljstvom).
+ Arby's Pick!
http://www.imagesforme.com/out.php/i..._redcliff1.jpg
4 sata film :shock: Stari moj...
Nego, pogledah Seven Pounds. Dobar je film, tek pred kraj postane full tužan ali je do jaja. Malo je sporiji i sve to, ali to je normalno za jednu dramu. Stara plakala ko kišna godina xD
Terminator Salvation
http://www.ampradio.com/wp-content/u...-salvation.jpg
Evo bas sada sam se vratio iz kina, mislio sam da ce film biti obicno sranje bez ikakve price posto nema Arnija i da ce suckati gadno jer je ipak to buducnost u kojoj se ne bore protiv jednog terminatora, vec tisuce njih.
Oh kako sam se gadno prevario, film je bio odlican, cista uzivancija. Nisam ocekivao da ce tako dobro docarati buducnost u kojoj je Skynet zavladao, te da ce se ostatak price tako dobro uklapati u cijeli Terminator serijal. Jednostavno je fantasticna prica koja je bila zanimljiva i cista uzivancija, specijalni efekti su bili izvaredni te nije bilo nijedan dosadan trenutak. Nevjerojatno kako su uspjeli to tako odlicno docarati u uklopiti, s obzirom da smo u prethodnim serijalima samo znali za par vrsta terminatora tj. T-800 koji je najpoznatiji, jer je ipak glavni lik u filmovima. I ovaj put se sve motalo oko njega, iako je bio jedan koji zapravo nije imenovan ni jednim imenom i jedan je od glavnih likova, u stvari pa to ni nije terminator... ma nije bitno vidit ce te. Postoji dosta velika kolicina svakavih terminatora koji su odlicno dizajnirani i uklopljeni. Vojnici, skrivalista, baze, vozila, Skynet... fenomenalno izgleda, odlicna je rezija bila, glumci su bili odlicni te Christian Bale odlicno odglumio ulogu kao Johnn Connor, cak su pazili i na najsitnije detalje, ako se sjecate u prethodnim Terminatorima uvijek je na pocetku bio isjecak iz buducnosti, te smo vidili Johnna Connora, glavnog od Ressistance, imao je karakteristicne oziljke kod oka, te ce te u Salvationu vidjeti kako ih je dobio.
Iako nije dosao Arni i rekao jednu od najpoznatijih filmskih recenica: "I'll be back" netko ju je izgovorio i tko drugi nego Johnn Connor. Ima i jos jedna ogromna stvar koja se moze reci da je spoiler, ali bas i nije pa ko zeli neka procita, zapravo spoiler je ( ima jedna vrlo kulna scena u kojoj se johnn bori s kim drugim nego arnoldom švarcnejgerom aka t-800S).
Odusevljen sam ovim filmom te smatram da je posten nastavak Terminator serijala koji je bio djelomicno pokvaren trecim djelom, ovo je sada ispravljeno te s obzirom da sam ja veliki Terminator fan duboko preporucam svima da pogledaju ovo cudo od filma!
OCJENA:S :pray: /100
Odlično, znači isplati ga se pogledati :)
Pa ja sam bio u :pray: efektu kada sam izasao iz kina, nemora znacit da se tebi toliko svida, ali Bartucu koji je rekao da ide gledat, moram rec da nikako ne odustane od te ideje jer je film zakon.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Uglavnom Terminator Salvation :pray:
Nema čanse da odustanem :D
Mada mi cura kaže da neće moći u 19:xx pošto mora raditi do 21h :o Već sam je htio poprčit, ali sva sreća pa ima termin taman da s posla dođe u kino :D
PS: Sada si me još više nabrijao i nisam pročitao onaj Spoiler što si napisao... pročitati ću ga u četvrtak ako ne zaboravim :D
evo nešto šta ću preuzeti za svakodnevni govor= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
neznam, film prati od slabog scenarija koji je na kraju ipak malo bolji. Film su prikazivali u traileru kao da će on pomoći sedam ljudima tokom filma, pa sam i ja to očekivao, dok je u filmu on već većini njima pomogao, a ostalima kojima je pomogao tijekom filma je napravljeno onako preko kurca već su se previše usredotočili na njegovu vezu sa ženskom, dok su ostale zapostavili i odradili te scene bez nekakve emotivnosti ( kao i prisjećanje nakraju kako je sjebao stvar, a ta scena je prebrzo i pomalo bezosjećajno napravljena ). Ja sam očekivao od filma da će on paralelno svakom pomoć te da ću za svakog tog lika nešto osjećati, ali toga nije bilo. I soundtrack na kraju filma ( izvodi ga Angelo Milli, a pjesma se zove Requiem ) je odličan i stvarno podiže sumornu atmosferu u onoj sceni. Možda da nisam očekivao nešto previše od filma, možda bi dao i veću ocjenu.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Moja konačna ocjena je 7,3/10
@Dreamer Deceiver
Da, definitivno se slažem da je scenarij trebao biti bolji. Ima puno besmislenog skakanja po lokacijama umjesto da su ubacili konkretne i emocionalno žestoke scene kada se film oslanja na njih. I istina što kažeš, gotovo 2h film traje, a samo su razradili žensku, ostale su samo načeli. Ali realno nisu niti mogli svakog detaljno obraditi pošto bi film trajao pre dugo, ali su mogli klinca i slijepca malo bolje uvesti u film...
@Anarion.Umarth
Prvi put je Gazda iz Bitangi upotrijebio tu riječ u seriji i od tada mi je pre dobra :D Kada god je nekom frendu rođendan, na kraju poruke obavezno stoji: "Dabogda štagod poprčio!" :D
E ak ti cura nemoze, odjebi je, film je predobar da te cura zadrzi za jedan dan.... ak ostane duze na poslu onda je odabi i uzmi nekog druga sa sobom :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Seven Pounds je predobar film,tolko dira u dušu da se to riječima neda opisati,jbg moram reć da sam pustio suzu na kraju,ali eto.Mislim da ću ovog Terminatora ipak preskočiti.
Zašto, pa ima više pozitivnog feedbacka nego negativnog...= Citat =:
Izvorno postao la50
A neznam,a imam neki filing da je bolje da ga preskočim.
To je valjda jedini film tijekom kojeg sam plakao,predobar film,seven pounds mi je onak,spor malo i ništa posebno.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Danas idem ponovo gledat Terminator Salvation s frendovima pa cu gledat taj Seven Pounds koji tako hvalite, ali nevjerujem da cu plakati :rotfl: