Može tko preporučiti par dobrih pucačina,a da nisu CoD,MoH,Doom,Quake,Wolfenstein,F.E.A.R. ni BiA?
Printable View
Može tko preporučiti par dobrih pucačina,a da nisu CoD,MoH,Doom,Quake,Wolfenstein,F.E.A.R. ni BiA?
Stalker bilo koji
No one lives forever 1 i 2
Prey
Singularity
Half Life 2 + episode
Bioshock
Swat 4
Call of Jericho
Crysis
Hvala puno....probat ću sve osim No one lives forever,to je ipak iz 2000,ne volim prastare igre...
Steta, propustas jedan od najboljih FPSova.
Probaj barem dvojku
pogledaj si gears of war
Ma može i 2D, ali ono, prvo moram proći sve žive nastavke Sonica. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Starci bi me razapeli da im tu PS1 stavljam, imam i dvojku u kući pa ništa od toga (brand new).
U tom slučaju nabavljaj Spyro trologiju (ps1) i Rachet & Clank (ps2). Obje od istog studija i rulaju.
Tražim strategiju koja se zasniva na trgovanju i diplomaciji.(može i mogućnost ratovanja,ali da nije u prvom planu)
Moja preporuka je Victoria 2 koja izlazi 13. kolovoza. Pogledaj beta AAR-ove i developer diary-e da vidiš kako to izgleda.
Znam da izlazi,i očekujem da bude fenomenalna,nadam se da će bit tako.
Za sada se uvježbavam na Europa Universalis 3.
Star Wars Republic Commando!!!= Citat =:
Izvorno postao numb
trebam neku šoru, boks, tabacinu za komp a da je novija
Street Fighter 4.
street figter 4, zeno clash...
Guilty Gear= Citat =:
Izvorno postao bananac
Vedrane, dobra horror avantura, da nije izlizana i previše brendirana?
Penumbra serijal je jedino što pada na pamet, možda Still life, iako je to više triler/detektivski ali izgleda da ima dobru atmosferu, malo mračniju
Darkness Within ili Barrow Hill
Potpis na gore navedene igre.
Nadodao bih i Sanitarium, The White Chamber (anime stil će neke odbiti, no sasvim je OK... k tome i besplatna) i The Lost Crown (ovu nisam još igrao, no čujem da je dobra).
Call of Cthulhu - Dark Corners of the Earth
Njegova izjava za Heart of Darkness, Weky kako ga nisi pojeo zbog ovoga? xD= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
:(
Tražim igru sa temom mitologije (po mogućnosti Grčke) za PC.
age of mythology
heroes might and magic 3
Probaj Titan Quest.= Citat =:
Izvorno postao betatester444
ova po filmu clash of the titans, onda age of mythology, zatim black and white 2... Koja ima donekle veze sa mitologijom.
Na koju je foru HOMM3 povezan sa grčkom mitologijom?= Citat =:
Izvorno postao Alepić
Rise of the Argonauts= Citat =:
Izvorno postao betatester444
Zeus + exp. Poseidon (nije mitologija, ali je grčki setting)
Tražim nešto za ubiti ljetnu dosadu, nešto za što nisam čuo i da je originalno, ili barem zabavno.