Pogledaj akusticnu verziju, i ona je predobra
Printable View
Pogledaj akusticnu verziju, i ona je predobra
@ Xarabas
Ne ode ti na Smoribor?? :D
Brate, nema se auta a zadnji bus za nazad je u 22.00(koncert traje do 00.00).....iduci je u 6.00 ujutru.
Znaci nakon svirke opravac na stanicu i mrzni se 6 sati.
Nije to toliko strasno ali napolju je uzas poslije ove oluje i kojecega...jbg, verovatno bih isao da me posluzilo malo bolje vreme.
Pa gdje je tu duh. Ja sam spavao u haustoru neke zgrade, jer je napolju bila nuklearna zima, nema autobusa, nece niko da nas poveze, prste i noge nisam osjecao, i to nismo isli na neki koncert nego na neku underground svirku, bendovi sami za sebe nisu culi.
OT:
Nemam para da kupim mis pa se snalazim samo za tastaturom, dobro je sto imam brdo igara da igram sa kontrolerom.
Jbg, ostarilo se...vidjeces kako je kad dodjes u moje godine.
Mlad si ti jos tebi vrijeme sporo prolazi.
Da sad ti codename treba biti Old Xarabas. :D :D
Podržavam tu odluku. :))))))))))))
Mislim da 15k ipak neće tako brzo i da će me Pingu vjerojatno preteći. Premalo sam na forumu, a još manje postam. :(
Cecin je tamo, sad me zvao......5 minuta nakon sto je dosao u BL, zamisli.= Citat =:
Izvorno postao System
Da bar nisam pokvario teleporter, uh.
Spoznao sam da je kupnja Logitechovog ChillStreama za 160 kn pun pogodak ^^
WHEAR???= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ne smijem ti reći :P
Spoznala sam da želim finu mousse kremu od čokolade sa brdo šlaga i višanja... I da dućan više ne radi :(
Trebao bih proračunavati protok za vodovod. Trebao bih... ali sam na PC-u.
Anycase, dobio sa pohvalnicu za sudjelovanje na najtecanju, tako da sam happy. ^^
Spoznao sam da sam gladan i jede mi se čitav šleper sladoleda od punča i vanilije.
hhh,= Citat =:
Izvorno postao hrčak
E hvala, još mi je i to trebalo... ;(
Nema na čemu.
Instaliraj si zgodan mali programček pod nazivom "Joystick2Mouse". :3= Citat =:
Izvorno postao System
Da rulam
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Evo instalirao sam i radi. Sad ni ne moram kupovat mis. :D
BTW hvala ti.
Ma np. :3
Samo pripazi ako ga ostaviš uključenog, ponekad u igrama zna istovremeno reagirati na gumbe kao miš i kao kontroler, pa bude svakakvih blesavih situacija. :P
Ja zahvaljujem kroatiju što mi je našao taj program kad je meni trebao nyaa~! :3
Firma, ovo ono. :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Oh ne, to je sa sumanutim PDV-om ^^
:)
Spoznao da imam sijedih... WTF, već?
Welcome to the club.
Ja ih vec imam nekoliko godina. Sto sam stariji, sve ih je vise. :)
To ti je od FOI - ja :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Svjestan sam te konstatacije :)
I ja kupio prekrasno žokalo što se Chillstream zove, u... firmi :D
Inače, spoznao sam da mi je jako lijepo na stručnoj praksi. Ne samo što nas puštaju ća oko 10 ujutro, nego danas jedna gospođa iz drugog odjela donijela cijeli švedski stol u kancelariju da svih počasti jer je postala baka :pray:
I da, bilo je i vina.
Niste jedini, ne znam zašto ali većina ljudi ih odmah primjeti, ja još ni jednje sijede nisam vidio.
Spoznao sam da mi fali još 40 maraka za CR, FFFFFFFFFFUUUUUUUU
Da cu pocet pisat krv na treninzima :,(
Da si je Rudeboy izgleda odlučio uništiti bilo kakvo poštovanje koje je možda imao ovdje na forumu sa zadnjih nekoliko postova... He-Man je prelio čašu.
Svi znamo da konan ima crnu kosu, a he-man plavu. :D :D
Šalu na stranu, vi stvarno mislite da mene boli prozor šta neki random dude misli o meni? Ovaj forum mi je samo još jedan način da ubijem vrijeme.
Samo se ti tješi.
Da me Napoleon TW toliko opcinio da sam jutros staroj prepričavao svoje jučerašnje doživljaje iz 1806. godine :D
Jel' slijedilo uzmicanje za par koraka? :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Spoznah da je špilja Pišurka pokraj grada Korčule "po biološkoj raznolikosti drugi najvažniji speleološki objekt u našoj zemlji". Fora. :3
Moar info hear.
Spoznao sam da moj laptop+ HDMI kabel+ gamepad= ne treba mi konzola doma :>
Lajkam razmišljanje. <3
Da sam sad dosao doma. Bio u nocnom provodu u vikendici, pekli rostilj oko ponoc, docekali novu godinu i tada zajahali na monopoly. Mocno mi je bilo.
I da prekidam sa curom :)