Jebena europa, il bolje reći jebeni naši političari, radi njihovih slavlja ja nemrem ni hranu naručit, da ne kažem da san oda po ure do bankomata jer je trg zatvoren.
Printable View
Jebena europa, il bolje reći jebeni naši političari, radi njihovih slavlja ja nemrem ni hranu naručit, da ne kažem da san oda po ure do bankomata jer je trg zatvoren.
Jadan.
Daj si složi sam hranu, bokte : (
Zapravo stakla su ta koja imaju dobru zvučnu izolaciju. Možeš ti uzet top uber ekstra profil, a šiti staklo i napravio si ništa. Tu treba troslojno staklo i to min jedno da bude barem lamilirano 3.1.3.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Bokte mazo, u stubištu, između prvog i drugog kata, nasred jebenih stepenica ogromno govno. Ali nije to toliki problem, bacim oko prema gore i ima jebenih govana po plafonu, pa u pičku materinu kako!?!? Izgleda kao da je netko uzeo taj drek i bacao ga po jebenom plafonu, pa ja ne kužim te ljude.
Ili je Chuck bio nekome u gostima, pa od tuda ona: "Svi mogu pišati po podu, ali samo Chuck Norris može srati po plafonu!".
Otvorio bi thred za bičanje po Gaymerconu al ne da mi se. :(
Basically: why? :(
Bičam po G600 jer mi zasada nimalo ne valja za fps-ove (probao CoD2). Ali nisam se još navikao na njegov mutav dizajn, pa možda bude bolje kasnije.
Bičam po tome što valjda 10 godina zaostajem za ostatkom interneta.
Serije koje planiram pogledati, ali nikako da počnem:
HIMYM (ne znam dokle sam došao jer sam gledao samo na RTLu nešta malo i onda sam počeo prvu, drugu, treću sezonu više ni ne nzam, znači ispočetka moram)
Breaking Bad (stalno čitam da je predobra serija, nisam ni epizodu pogledao)
TWD (pogledao prvu epizodu)
GoT (isto je navodno predobra, ja ništa)
Doctor Who (isto kao i prethodne)
Arrested Development (isto)
Chuck (isto)
Dexter (isto)
Mentalist (pogledao samo par epizoda na TVu)
I još ih vjerojatno ima. Recimo da mi se pola ne svidi, u što sumnjam, opet neću nikad sve pogledati.
Poštene igre nisam odigrao od 2007. ili tako nešta valjda, mogu nabrojat 50 koje su mi ono, must-play, a da ne spominjem ostale za koje sam čuo ili ih imam na Steamu. Sve zbog usranog laptopa i neposjedovanja računala.
I tako.
Meni se više ne da ni par puta kliknut da si skinem bilo koju seriju. Dexter 4. sezona me jo š uvijek čeka jer sam stao negdje na pola i uopće mi se ne da gledat.
HIMYM - nemoj
Breaking Bad -GLEDAJ
TWD - ako imaš previše vremena
GoT - nemoj, čitaj knjige
Doctor Who - nezz
Arrested Development - GLEDAJ
Chuck - nemoj
Dexter - a ono, preskoči neke sezone slobodno.
Mentalist - čekaj opet da bude TVu
Ni meni se neda skidati, zato si streamam - http://www.cucirca.eu/S. Ima većina tih koje sam gore naveo.
@DBS
Hvala. :D
HIMYM ću ipak pogledati kad tad, okej mi je ovo što sam do sada gledao sve bilo.
GoT treba gledat zbog glume.
Ja sam to gledao dosta jer je cura pratila i fakat ima puno boljih sitcomova, al ima nekih ok epizoda. Rekao bih ti da opet čekaš da bude na TVu ili gledaj sve osim zadnje 2 sezone.= Citat =:
Izvorno postao Azer
GoT pogledaj nakoj knjiga. Jer ovo je ko neka mediocre kazališna predstava. Ne mogu oni prikazat to sve, jbga.
Nisi jedini - nisam gledao zadnje 2-3 godine niti jednu noviju seriju.= Citat =:
Izvorno postao Azer
Previše igram :(
Ti barem igraš.
Ja se ne sjećam zadnje igre koju sam igrao, osim Terrarije kad smo igrali.
Evo par naslova koje nisam odigrao još primjerice:
GTA IV, bilokoji Ass Creed, Batman: AC, Portal 2, Fallout 3, Fable 3, L4D2, Dead Space (2), Mass Effect (2) (3), CoD ni jedan od MW, Saints Row (2) (3), Crysis (2), Dragon Age, Darksiders (2), Mafia 2, Bioshock Infinite, Metro 2033, Dishonored, Absolution..
eto samo prvih par koje mi padaju na pamet :(
Pa kaj radiš? Nije valjda da imaš život lol.
Onak, 80 % tih naslova slobodno preskočiš jer su loši, i nisi baš u velikom zaostatku :D= Citat =:
Izvorno postao Azer
@hacker
Ma nije da nemam šta radit, imam uvijek kod kuće nešta raditi, imam malog brata pa se s njim zezam, cura, frendovi ovo ono, prođe.
@Duke
A dobro, te su mi pale na pamet. Najviše želim odigrat Skyrim, GTAIV i B: AC, a tu već ima sto sati igre valjda. :D
Gledaj Doctor Who i Breaking Bad.
Chuck, HIMYM i Dexter su za poneko TV gledanje, ne bi to mogao redovno pratit. Mentalist je bezveze.
HIMYM - neznam gledao sam ono šta je bilo na RTL-u i bilo je ok.
Breaking Bad - definitivno gledaj
TWD - pogledaj prvu sezonu, kasnije ćeš se samo razočarat
Eto od navedenog što sam gledao. Za ostatak neznam, iako bih volio počet gledat AD i Dextera.
HIMYM - Okej je serija, ne nešto posebno, ali imali su smiješnih fora.
TBBT - Isto tu negdje. Okej za pogledat tu i tamo kad ti je dosadno, ali za prave, hm, geekove nije baš toliko interesantno.
Dexter - Došao sam do 4. sezone i svaka do sada je bila doista kvalitetna, nema boljega za ubit dosadu po ljeti. Nije nešto revolucionarno ko The Wire, niti ima neku strašnu pažnju prema detaljima, ali uvijek je super napeto, nikad isforsirano bezveze, gluma je odlična, i šta ti još treba?
Kupujem preko njuškala Nintendo DS, nakraju dobijem Nintendo DS Lite i to koji neradi. Super. Sad ću morat ići da bijem po Zagrebu...
Jedino šta me smiruje malo jest da sam dobio 5 igara koje samo po sebi vrijede koliko sam platio konzolu + igre, al nevertheless...
Dat Njuškalo buyer protection. :'>
indeed ^^
Kad ga izbiješ uslikaj i stavi ovdje.
Muzika na partijima.
Ne, nije o ukusima ni o vrsti glazbe. Ljudima treba zabraniti pristup izvoru muzike (u ovom slučaju laptopu) jer svatko prčka neki kurac. Niti jedna pjesma u komadu nije prošla, a da nije netko na pola prebacio neku drugu. I uvijek iste pjesme se vrte. Šta ti ljudi slušaju doma, i najbitnije, koliko puta zaredom :(
JA SAM TI BILA PRIVJESAK
ŠTOSE SIJA
Diri diraj, me polakooooo
Daj šuti, nemaš se pravo žalit. Kod nas iz ekipe većina "sluša" tehno (electro, house, ne znam ni sam, nemojte me tući) i podnosimo cajke, ali imamo dva fenomena koja slušaju ovako nešt:
a to mi je već previše.
Neee, nemojmo opet u te glupe rasprave. Ja samo govorim da retaji niti jednu, jedinu pjesmu u komadu ne puste.
Ne znam jel gore čut prvu minutu od Kurvi (Daleka) sedam puta u istoj večeri ili ovo svake dvije minute (doslovno, jer kad se ugasi player/nešto, ova pjesma prva izleti na playlisti):
Pa počeli ste pričati o Rozgi i to. :(
Zato ja preko vDJa puštam uvijek, pa im kažem da ne diraju da će sjebat i to pa ostave na miru.
Kriste što me učenje katastrofalno ide :(
Osim što se još sa zadatka nisam makao, svaki minorni napredak je popraćen tonama i tonama gradiva iz kojeg imam rupa i rupa i rupa. Kao da počneš od 0 i nakon par sati si na -1, i taman se popneš na -0.20, da bi te sljedeći problem bacio na -2. I tako od ponedjeljka. Bljak.
http://i.imgur.com/NoVEt1Q.png
http://i.imgur.com/fviduBM.png
Nadam se da neću pokupiti ban zbog toga kakve likove imam na fejsu.
Samo jer si im cenzurirao imena i svoju profilnu. :oops:
BRATE RAZVALIT ĆEMO SVE
TREBA SRUŠIT OVU CRVENU VLADU I SUSTAV
Hjoj kakvi moroni. Imam ih i ja, doduše ne direkt frendovi, nego neki mutual. Cijelo jutro čitam "kulturne" uvrede i smijem se.
Pričaj mi. Cijelo ljeto slušam BALKAN MIX DVE HILJADE TRINAJST.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Tu i tamo su prebacivali na krimi rad i slične. I pokoji tonson naravno.
Tfw ljudi igraju one glupave igre s klikanjem da vide tko će više puta kliknut na gumb... I to s auto-clickerom.
Koji je jebeni point. ;(