Nije. Napravili su od Va misticnog superheroja koji spasava Englesku na elegantan i cist americki nacin. Ne postoji nikakav motiv anarhije u filmu.
Printable View
Nije. Napravili su od Va misticnog superheroja koji spasava Englesku na elegantan i cist americki nacin. Ne postoji nikakav motiv anarhije u filmu.
Lol zanemarite, failam... negdje sam Watchmen pročitao http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
V još nisam pogledao, imam uskoro u planu.
Meni je V baš dobar.Atmosferičan je i stilski dosta dotjeran.Priča je dobro ispričana ( nisam čitao strip i zaboli me za autentičnost ) .Natalie Portman je prekrasna i odlična glumica. Hugo je dobro odglumio V-a makar ima masku kompletno vrijeme. Film je zanimljiv cijelo vrijeme i ima akcije sasvim dovoljno.
Meni smeta da je središnji stup radnje i osnova priče ideologija. A od ideologije ni i.
V-a su prikazali kao kučku koja želi najviše pažnje jer je spaljen i živi u podrumu.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street 1/10
Burtonovo samodopadno forsiranje morbidnosti u ovom filmu konačno dotiče samo dno. Nepodnošljivih dva sata čiste torture za gledatelja u forsiranom crnjaku da klince.
Burton još uvijek živi na slavi s početka devedesetih, mada već godinama niza promašaj za promašajem. Sve filmove radi na isti kalup, s istim dosadnim i potrošenim gluparijama.
Da u međuvremenu nije snimio Krupnu Ribu, imao bi niz od petnaest godina apsolutnog gnojenja velikih i malih ekrana svojim zamorom. Negledljivo.
Nece ti proci ovaj put,Weky :P
http://img1.liveinternet.ru/images/a...sful_troll.jpg
http://www.moviegoods.com/Assets/pro...498.1020.A.jpg
[brain damage, 1988]
16/10
sorry, ali sleepy hollow je prilično dobar film, i corpse bride prilično dobar crtić. charlieja nisam gledao, sweeney mu je prosječan film, a big fish uz ed wooda osobno najdraži= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
zašto se trudiš trošit vrijeme na komentar na neku njegovu izjavu,jednostavno se ne isplati.
Terminator Salvation - Nije nist posebno, nije los 6,5/10
The Others.. Film je nezanimljiv do samog kraja.. vjerujem da je onda najnapetije!
Netko je rekao da je bartuc čovjek s najlošijim ukusom za film ? ja mislim da je to ipak wedran
Ajd onak odbijte od njega malo. Stvarno ohladite. Ima pravo na svoje mišljenje.S:killyou:= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Nevezano samo za filmove.Stalno mu nesto ne pase;igre,serije.....u sustini,zaboli me.Ima tu neki sad fazon sto on ide kontra svega ali uopste to nije moje da razmatram zasto i zbog cega.
Ipak sam bio u Cinestaru na G.I. Joe: The Rise of CobraS:D
http://scifiwire.com/assets_c/2009/0...x446-12342.jpg
- kaj da kažem... Film je razbacivanje specijalnim efektima koji su uglavnom odlični osim u par scena gdje je kvaliteta nešto niža. Gluma u filmu je relativno loša, ima hrpa glupih scena, priča je tipična sa klasičnim twistom, samo upakirana u sf okružje, ništa posebno. Akcija je odlična, pogotovo mi se sviđa Snake Eyes, lik je najkulji u filmu, od odjelca pa do šore :D Humora ima i nije loš ali nije niti ništa posebno. Romantika je totalno predvidljiva i jadna, tu sam se gotovo prekrižio u kinu :( Čitav scenarij filma mi se čini vrlo "trećerazrednim"...
- vjerojatno će biti nastavak...
Sve u svemu, solidan SF akcić sa više manje odličnim efektima, no sve ostalo je na pre niskoj razini da bi filmu dao dobru ocjenu.
6/10
Pogledao hit film "Beogradski Fantom"... :evil:
Najbolji je! :thumbs2:
Ocena: 20/10 :pray:
I meni se to nekako čini :)= Citat =:
[quote=McPingvin_v2.0]I meni se to nekako čini :)[/quote:2mns5gl4]= Citat =:
Izvorno postao "Dreamer Deceiver":2mns5gl4
Sve je tocno rekao imo.
Sweeney Todd ne zasluzuje više od 1.
S druge strane, da ne postoji strip V for Vendetta, film bi mogao imati 9-10/10.
No, posto strip postoji, a mnogo je bolji od filma, ima bolju ideju, bolje scene i kad ga procitas tek vidis da je film zapravo loš(iji).
Prije citanja stripa bio bi dao ocjenu 10/10. Nakon sto sam procitao strip ocjena je pala na 6/10.
The Wild Bunch
Dobar western zapadnjačke produkcije.
Ali, mjestimice je dosadan.
Između 7/10 i 8/10. Moram još razmisliti na koju će stranu prevagnuti.
Američki žigolo 9/10
I love you man
8/10
Rijeka - Hajduk
2/0
[quote=Tyrion]Sve je tocno rekao imo.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Sweeney Todd ne zasluzuje više od 1.
S druge strane, da ne postoji strip V for Vendetta, film bi mogao imati 9-10/10.
No, posto strip postoji, a mnogo je bolji od filma, ima bolju ideju, bolje scene i kad ga procitas tek vidis da je film zapravo loš(iji).
Prije citanja stripa bio bi dao ocjenu 10/10. Nakon sto sam procitao strip ocjena je pala na 6/10.[/quote:3kuscumv]
pa ocijenjuj film kao film a ne kao film prema stripu,zanemari strip,uostalom kako možeš uspoređivat dvije različite umjetnosti.
Pa i bez stripa film je 6/7 od 10. A sa stripom isto, ali je potpuno promasena poenta stripa.
I ono, dati filmu 1 od 10 znaci da je negledljiv. Sweeney Todd je vise nego gledljiv, stoga lose trolanje.
Serenity
Točnije nisam ga pogledao..zagasio film nakon pola sata .Toliko je dosadan da sam zaspao danas poslijepodne ...možda mu dam još jednu priliku makar sumnjam.Ljudi u budućnosti sa međugalaktičkim letjelicama a koriste oružje iz vremena divljeg zapada.Loši i neuvjerljivi glumci te specijalni efekti na razini tv projekta.I ne nisam gledao seriju...
Ne uspoređujem umjetnosti. Samo skrecem pozornost na ekranizaciju.
Teško mi je gledat kao na "film" jer koliko god bio dobar, odstupa od stripa.
Vec sam rekao. Da ga gledam kao film, bez stripa, ocjena bi bila 10/10.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ok.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ünt Lady GaGa.
Po čemu je to dvoje ikako povezano?
Burton isto smeće forsira već godinama. I jednostavno ti dosadi gledati jedno te isto, iznova i iznova. Mogao ga je komotno nazvati Edward Škaroruki 2. Nitko ne bi skužio.
Pogledati ću kroz idućih pet dana ovo:
Angels and demons
District 9
Fast and furious (2009)
Funny people
Super će me to zabaviti ovo prije nego što zaspim.
Ovih dana također idem gledat G.I. Joe u kino.
Ma divota i još cod 4 preko multiplayera. Neću raditi ništa osim ono osnovno ( iće piće, kupanje) i zabavljanja :D .
Pride and Glory
http://thecia.com.au/reviews/p/image...y-poster-1.jpg
Film je ok, iako ne shvaćam po čemu bi ovo trebao biti akcijski film, više je drama.
Bilo je dosta dosadnih djelova, koje je trebalo izrezat...
6/10
Gledao novo FIGHTERA 2009
Nesto slicno na semu Never Back Down.Samo sto borbe nisu toliko socne,no sama gluma je bolja od proslo navedenog filma.Uz bolju razradu borba,ipak bolji izbor izbor mjuze i njezino iskoristavanje film je mogao biti mnogo bolji.Ovako to ispada na tipicno americko -brzo-sklepat-film-i-pokupit-lovu americko djelo.
Sreća pa svi ostali dijele tvoje mišljenje. :roll:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Pa, kaj ja znam... Johnny Depp je u Škarorukom, u Corpse bride, u Sweeney Todd-u... Ja ga obožavam.... ali opet... a kaj ja znam... malo forsiranje postoji.... i jeste primjetili da ovaj film dijeli neke glumce s Harry-em Potterom?
Ne neke, nego većinu. :wink: Mislim da tu nema forsiranja, Burton ga obožava i to je sve.
Pa onda on i ja imamo nešto zajedničko...S:D= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
samo johnny depp ?= Citat =:
Izvorno postao Medolina
U skoro svakom burtonovim filmu se nalaze isti glumci. Christopher Lee, Helena BOnham Carter, Albert Finney ( makar dosta rijetko ), Alan Rickman, danny de vitto. Burton uvijek uzima glumce iz prijašnjih filmova
A znaš da samo Depp zapada ljudima za oko :wink: kao meni Helena :D
Tvrdnja da je Depp u Burtonovim filmovima forsiranje jednaka je kao i tvrdnja da je distorzija kod metal bendova forsiranje ili da su eksplozije kod akciskih filmova forsiranje ili da je korištenje puške kod fps-a forsiranje..
Samo Depp, jer ima njega u vidu kad piše uloge. Druge uzima dosta rijetko i ovisno kako mu pašu, ništa više no druge glumce.= Citat =:
Helena mu je supruga pa se ne računa.
Depp uopće nije problem Burtonovih filmova, jer mu uloge savršeno leže.
Ja čekam veliki kambek Michaela Keatona. Go Burton, go.
Najžalosnije od svega jest da je Burtonu Guillermo del Toro postao nedostižni ideal, mada ga je potonji nazvao najvećim uzorom za svoj rad.
Helena mu nije supruga. :roll: Ja jedva čekam Alicu.