-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Skyrim,ali nisam ja radio,nažalost :P. Samo sam skinuo sa skyrim nexusa.
Svo moje poznavanje tes modanja ograničeno je construction kitovima, tako da zasad ništa od mene :(
I to nije mod, nego mislim da je dio Skyrim mod organizera kojeg koristim. Korisna stvar.
Evo linka:
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1334
-
-
-
73. level
Pojma nemam kako cu nakucat 81. :(
Usput, jebeni blood on ice quest koji je nemoguce za riješit zbog bugova :(
A baš mi se cini finim
-
Nikad ne bi pomislio da si baš ti toliko zabrijao na Skyrim. Ja sam trenutno lvl 38, ne da mi se ništa ozbiljno radit i samo bezveze zujim uokolo.
-
A jebiga, TES serijal mi jebeno dobro dođe zbog dugog rada na igrama koji se dobro osjeti.
Skyrim iako nije savršena igra moze biti uzor svim developerima kako se treba igra uraditi.
Samo što me nervira što od Morrowinda nisu uspjeli napisat jebeno opširan main quest koji ispisuje tomove novog lorea.
Oblivion je imao dosta manje main quest lorea a Skyrim je imao više od Obliviona.
Zajedno nemaju više od Morrowinda nazalost :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Usput, jebeni blood on ice quest koji je nemoguce za riješit zbog bugova :(
U kojoj fazi questa si zapeo?
-
Ma ne mogu uopce kucu da kupim da ga startam :(
-
To ti je inače nabolja kuća u igri. A quest možeš startat i bez da kupiš kuću.
-
A znam al ne mogu da napredujem kako treba zbog bugova.
Vec sam iskonzolisao da imam kucu ali kvest se ne starta nikako.
Cekam patch jebiga.
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Ma ne mogu uopce kucu da kupim da ga startam :(
Ne možeš kupiti kuću dok ne napreduješ u Stormcloacks ili završiš Imperial Legion.
Inače, quest možeš startati i tako da po noći dođeš na groblje... tako je meni startalo.
-
smaknuo sam danas neka tri gay elfa na putu prema Glenmoril Coven... neka ženska se bahatila pa sam ih smaknuo... kasnije su me zbog toga napala još trojica imperial stražara, riješio sam i njih, pa onda još tri elfa.. i njih sam uz malo više muke sjebao uz pomoć summoned dremore...
međutim, sad imam 1000 bountya u whiterunu... kaj da radim i kak da se riješim toga? koga moram potplatiti i kak kad me napadaju on sight?! :)
-
Idi budi prijatelj s Ulfircom i on će ti dat quest da "središ" Whiterun. Ili možeš u thieves guild.
-
dobro, a nemrem fakat nekoga potplatiti? imam još neriješenog posla u whiterenu... :)
edit: čitam sad da kad te napadnu možeš sakriti oružje i kao da te onda bace u zatvor... will check it out...
-
Pa možeš, ako si u thieves guildu stražare potplatit.
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Pa možeš, ako si u thieves guildu stražare potplatit.
nisam... ja lagano chillam... kad sam pobjegao iz helgena otišao drito u whiterun i sad tamo lagano rješavam questove, joinao se u companionse itd... lunjam okolo po mapi... i onak sam tek lvl 17...
-
To ti je i meni bilo. Imao sam bounty a strazari me nisu htjeli pitati ono hocu li platit bounty ili ic u jail itd. cak i kad bi spustio oruzje. I jednostavno sam trckarao okolo, bjezao od njih i nakraju mi je doletio frajer s leda i pitao me. :?
-
Mislim da je to propust od Bethesde pošto se u par navrata spomene da postoji netko u Thief's Guildu tko ti može poravnati bounty, a takva osoba ne postoji. Vjerujem da je onaj konobar trebao biti ta osoba, ali su zaboravili staviti opciju u igru!? Npr. Astrid iz Dark Brotherhooda u jednom trenu spomene da se može peglati u TG-u, isto tako, ako se ne varam, netko i u TG-u je to spomenuo...
Možda ćemo morati kupiti DLC da konobar dobi novu dijalog opciju :D
-
Članstvo u Thieves Guildu samo dodaje opciju guardovima da ih se briba (jedan Speech Perk to isto doda) uz ostale opcije koej se nude kriminalcima. Ali koliko sam shvatio, ne radi za sve vrste zločina i mislim da se plaća više nego što Bounty iznosi (ali ne uzimaju ti stolen iteme)
-
znači, drugim riječima, zajebao sam se i morat ću izbjegavati sve guardove u whiterunu tak dugo dok se ne joinam u thieves guild što je u praksi neizvedivo... a ja bi u zatvor...
-
Ma nee, izbjegavaj taj grad par in-game dana i kad se vratiš, stražar će ti prići i reći da mu izgledaš poznato, sjetiti će se tko si i što si napravio i platiti ćeš bounty ili otići u zatvor te izgubiti sve ukradeno iz inventara.
-
Osim naravno ako nisi lukav pa sve što si ukrao ili prodaš ili spremiš negdje...
-
Problem je kad ukradeš health potove i slično, onda ne znaš koji je ukraden i kojeg treba izbaciti :D Ali na svu sreću, straža uzme samo onoliko koliko si ih ukrao, ne čitav stack...
-
Piše ti stolen desno gore. I za potione to vrijedi čini mi se?
-
imam jedan bug valjda,mozda se nekome vec desilo.quest je onaj u dawnstaru za onaj muzej,kad liku nadjem sve djelove mi kaze da idem na onaj shrine,dodjem ja na shrine tog lika nema,probao sam cekati jedno 10h jos ga nije bilo,otisao sam i vratio se nakon par dana i jos uvjek ga nema ni tamo ni u muzeju :(
-
= Citat =:
Izvorno postao hacker
Osim naravno ako nisi lukav pa sve što si ukrao ili prodaš ili spremiš negdje...
da, ali ja nisam ukrao već umorio...
-
= Citat =:
Izvorno postao Lucky.Strike
imam jedan bug valjda,mozda se nekome vec desilo.quest je onaj u dawnstaru za onaj muzej,kad liku nadjem sve djelove mi kaze da idem na onaj shrine,dodjem ja na shrine tog lika nema,probao sam cekati jedno 10h jos ga nije bilo,otisao sam i vratio se nakon par dana i jos uvjek ga nema ni tamo ni u muzeju :(
cudno, ja sam pricao s tim frajerom u muzeju rekao da se andemo na tom shrineu dosao sam gore i on je bio tamo. Jesi dosao pred onaj ulaz a iza njega je u stijeni onaj neki div ili goblin sta vec? ispred je onaj kameni blok na sta ces morat stavit dijelove?
-
Tek danas skužio da na drveću znaju biti košnice :oops:
Inače stavio 1.3 patch i miš mi nekako bolje reagira...