Nisu naglasili kada se tačno odvija, ako sam dobro shvatio svi će na mail dobiti obavijest o vremenu i serveru. Balkanci (da Slovenci i vi) su svi na East, mada ubrzo nakon djelidbe dobit češ jedan besplatan prelaz na server.
Printable View
Nisu naglasili kada se tačno odvija, ako sam dobro shvatio svi će na mail dobiti obavijest o vremenu i serveru. Balkanci (da Slovenci i vi) su svi na East, mada ubrzo nakon djelidbe dobit češ jedan besplatan prelaz na server.
Jedini je problem kaj će do tog splita proć sigurno još 2-3 tjedna, a u ta 2-3 tjedna vjerojatno neću uspjet odigrat nijednu igru zbog ovog privremenog sustava da je server busy kad je queue prevelik.
http://eu.leagueoflegends.com/news/temp ... ty-changes
Server busy all day erry day
Print screenano prije minutu:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Kako je ovo jadno :)
tebi bar dode do toga... meni stalno pise unavailable ili busy i ne zeli mrdnut s toga :/
same here. :(= Citat =:
Izvorno postao Lybrax
Meni se jedinom čini da to sljedeći tjedan rade?= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
This is a short term solution to increase stability over the next weekSas we implement our more permanent solution.
Cek, hocemo li se mi na US moci prebaciti na novi server?
mislim da ne
Trebala je bit debela. :/ JADNO.
Mislim da cu preskociti ovog champa, dosta mi tenkova za neko vrijeme :P
meni treba kvalitetan mid champ. mal se praksam sa vladimirom (daleko najjaci mid heroj, mozda mu mordekaiser moze parirati) al opet nije mi to to... ima ko kakvih prijedloga?
mf probo, nije mi nest,
vayne je premutava za mid vs vlad il ikoji malo bolji mid heroj
sivir takoder predosadan champ
annie/ostali ap useri su mi prelosi u konkurenciji sa vladom
nidalee je dost dobra no neda mi se jebati sa bilijun keyeva
jedino twisted fate nisam midao jos, no nznm kolko je dobar champ opcenito il za mid
also sa mundom midati <3 predobro nesto sa onim cleaverom 90% heroja se moze izbaciti iz lanea xD
Probaj sa Ashe, neopisivo rula na midu.
Kassadin jedini može parirati vladu na midu!
Sad su vladu nerfali Q, ali su mu strašno pojačali E skill, tako da radi jednak damage kao i prije, samo što možeš još više harasati sa E.
smijem se na vase mitove o vladimiru XDđ
Leona <3 my love
pa ja nisam dosad uspio izgubiti mid (da su me outcreepali/killnuli vise puta neg ja njih) a opcenito prezirem bilokakve ap heroje i prosjecan sam s njima.
bum s ashe probo da vidim kak mi ona pase, al mi je malo presquishy heroj po prijasnjim igrama
lako drzi distancu na midu ashe, i uzmi flash / haste
Onda probaj caitlyn ako ti je problem distanca, ženska ima bolestan range, također moram preporučiti i Urgota, jebenu gnjidu koja sjebe svakog rangeda na midu :>
nijem i problem distanca u laneu. mogu bez problema laneati sa meleem. zajeb mi dode u team fightovima ak me ulove 2 heroja, zat perferiram heroje s malo vise hp-a/armora
also cait je briem najmutaviji heroj u lolu, fkt nisam vidio gore smisljenog range heroja u lol/dota/honu...
nesto kratko sto sam igrao dotu volio sam onog dwarfa koji ima ulti kao Caitlyn, al ona mi tu u lolu bash i ne pase, probat cu ju opet kasnije dok me prodju neki drugi heroji.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Cait je super u early gameu, samo koristiš onaj ogromni metak da čistiš minione i denayaš govno, pušaš lane i dereš dalje, za teamfightove i nije nešto jer je dosta slaba u području napadanja, zato štancaš zamke i pušaš kad god možeš, ulti ti je više za hvatanje bježećih debila poslje teamfightova a ona mreža da se izvučeš iz sranja kad možeš (guranje kroz zid ili jednostavno bježanje od nekog).
Ali ako ti treba netko mesnat onda definidtivno probaj Urgota.Nije klasični range dps nego je nešto slično gangplanku, tu si da ih dereš pomalo dok ih ne spustiš na pola pa pobjegnu ili popizde pa se zalete na tebe, onda pukneš štit i ubiješ ih, eventualno ih switchaš u toranj za ekstra zabavu.
Također probaj renektona, jedan od najboljih tanky deepsova u igri, vrlo zabavan i fluidan što se tiče stila iako treba malo vremena da ga se savlada kako treba.
:) renekton mi je u top 5 likova
Katarina, Renekton, Garen, Gankplank, Miss Fortune
Za mid, Ezreal. Nije uvijek lako, al može se ownati s njim.
Meni su osobno najjači Jarvan, Rene, Urgot, Warwick i Morde :)
Ez u mid - ownaža, bar Kvothe uvijek owna.
Moji champovi (u zadnje vrijeme): Alistar, Singed, Gragas, Ryze, Lee Sin
Dugo-ne-igrani-omiljeni-champovi: Nasus, Garen, Udyr, Sion, Shen
Planiram igrati: tenk Lee Sin, tenk-lane Udyr, Garen
ragna probaj corkia
= Citat =:
Izvorno postao Sweron
sniper. OP heroj zbog njegove prakticki savrsene animacije za last hitanje. metak istog trena je dolazio do creepa. corkija sam prbo. prels heroj
bum ashe/urgota probo na midu jos, javim rezultate
Urgot na midu owna totalno, jos kad se malo upraksas koristit njegov ulti a da sam neumres, onda si bog u svom lane-u.
Corkija probaj, po meni najbolji ranged dps u igri.
yep, ima stvarno jebacku animaciju, bolju nego melee heroji D:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
ali OP nije.
problem je sto nije bas timski koristan, a tesko mu je solo lejnat protiv vecine dobrih solo heroja, znaci morao bi se igrati (i igra se) u trilaneu, a kao sto rekoh, nije bas timski koristan, pa je taj trilane automatski osakacen i mora igrati samo defenzivno i nadati se da ce koji kill uletiti. ali sniper sa dobrim farmom jede.
pricam naravno o normalnim gejmova/igracima.