agreed. stvarno je predator pretjerao :/
Printable View
agreed. stvarno je predator pretjerao :/
Ne zelim tu drzati moralne prodike, al da, slazem se u potpunosti s xarabasom. U zivotu si svatko treba odrediti neke svoje prioritete. Ako ti to ne mozes, onda su tu roditelji koji moraju na ovakav nacin pristupiti da nesto shvatis. :wink:
Nemojte, sad će Karabaš još promijeniti nick u Dr. Phill pa ga nećemo moći zezati više. :(
Na kraju krajeva, vidiš kako Sonica nema čim su ga starci stegnuli malo. Biće da hala po školi.
Ja bi ga tuko da sam mu roditelj. :(
Pao kemiju i zemljopis :(
Nisam to zaslužio :(
Ti ides u osnovnu?= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Sve to treba tuc.
Eh, i barem mu nije usao stari usred gledanja nekog animea pa se pravdao da nije dobro zakljucao vrata od sobe.
Komp mu je trenutno u autu od staroga.
TO je prokleto dobra karma.
Il grozan peh.
A govorio sam mu da se makne najmanje 30min prije ocekivanog povratka, ali ne.
Mora se gledati anime.
~ubaciti random poslovicu o umjerenosti~
= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Da :(
Čemu ovo?= Citat =:
Izvorno postao Gunslinger
Vrati ga na pravi put :)= Citat =:
Izvorno postao smartass
Pred je gej?:o
ah ocekivano
hahaha, little bit cruel, but funny XD
pingvinče....nek si sam nađe bolji put
Ali, ali... Ti ne shvaćaš ozbiljnost situacije... Što da je moj tata to rekao za mog brata dok je bio ovisnik o heroinu? Pa njemu trebaju godine rehabilitacije :(
Onak, bravo.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ako sam na kompu [inače]Sdva sata dnevno, to je čudo. Dabl i tripl postovi se pojavljuju jer drugi premalo postaju. :)
Školom i učenjem se bavim valjda isto toliko, eventualno više, ovisno je li test/ispitivanje, imam li tonu domaćeg rada[često]Si tako to.
I onak, i ja pola toga pamtim na časovima, zbog toga predmete poput hrvatskog, geografije ili pak povijesti uopće ne moram učiti, i sigurno ću dobiti najmanje trojku.
Ali ono, inače, lol, Xarabas, no offence, mislim da se tvoja frizerska ne može uspoređivati s mojom elektrotehnikom. [Mali info, na polugodištu je palo 13 od 18 učenika.]S;(
I onak, starci su mi inače u kurcu, kakvi "razgovori na tu temu", lol. Ono, za početak, generalno mrze što uopće koristim računalo, stara svako malo uleti sa nekim spikama "kad imaš dobre ocjene nekako to uspijem pretrpjeti"... Bilo kakvo igranje računalnih igara tijekom škole, neovisno o uspjehu, uopće ne dolazi u obzir. ;(
... Ili kad joj kažem da je tek polugodište i imam situaciju pod kontrolom [jer i imam, ozbiljno, nije mi problem to srediti], ona počne sa spikama kako je ona bila odlikašica a ja sam mali kreten ovo ono. Prošle godine je cijelom jebenom gradu napričala kako ću pasti godinu, iako sam joj cijelo vrijeme tupio da ću sve riješiti. Guess what, na kraju sam prošao s četiri.
Wow pa ti si zlatno dijete :o
Zakljucaj sobu onda i istuci staru, i ne vajnaj na forumu, mala kretenčugo.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Iirc, rekao si mi da si imao 1 iz geografije.
:eyebrows:
Lol Predo, i meni je bilo slično, onda su mi ukinuli internet na skoro godinu dana(ne toliko radi ocjena nego radi ogromnih računa), onda sam se nešto popravio, doduše drugi razred jest bio težak.
Ove godine sam bio sasvim dobar, nešto malo učenja i ranog javljanja i imam bolji prosjek nego ikad do sad u srednjoj :D
Spoznah da mi još nema novog kompa, sad sam malo tužan :(
PR3DAT0R, druže, kužim te. Meni je, npr., danas prigovoreno za 4.7Si to u mat. gimnaziji. Koliko nisko starci mogu spasti, nemjerljivo je.
I meni je prosjek 4.7. :D
Doduše, ja sam u općoj gimnaziji. Danas sam 3 predmeta digao za ocjenu više.
Za 4.7????? Pa to je suludo!= Citat =:
Izvorno postao Luka
Ponekad je dobro od roditelja tolerirati i ne smatrati lošim uspjeh od 2 ili 3, pod uvjetom da je dijete za to dalo određenu količinu truda.
Meni ne smeta predatorovo wajnanje :D
@Luka- Stvarno suludo...ali drži se, super si učenik i još matematička gimnazija...
Ja sam prošao s 4.1
Ma dobro, to je bio više prigovor, za razliku od Predatorova slučajeva - ali naglašavam kako su roditelji neobjektivni i licemjerni.
Daj Luka nevjerujem ti :D
Ja stvarno ne shvaćam kako je nekom u interesu da ljudima govori da će mu djete past neki predmet u školi :? Ja to nebi pričo ni da je istina , a kamoli tek kad nije valjda je to neka obrnuta psihologija kojom djecu žele natjerat da uče.
Da na putu od moje kuce do srednje škole (koja je na drugom kraju grada) nema niti jedan semafor. I to sam tek danas spoznao iako sam tamo išao 3 godine svaki dan... :D
Makes no sense.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
3 godine?
Koji si razred? 8.? 1.?
Pa ono, tupane. Ako je od njegove SREDNJE škole i ako kaže TRI godine, vjerovatno je 3. ili 4. srednje.
Ali nije.
Lik ja mislim ima 14 godina ili nešto.
Ne, rider ima 18. Stavljao je par puta slike.