najssssssssssss
Printable View
najssssssssssss
Preporučam vam Black Mirror.
Britanska antologijska.
Zasad ima samo dvije sezone, ukupno šest epizoda.
Epizode su većinom blagi SF i bave se kritikom društva.
Sve su vrlo kvalitetne i zanimljive.
Prva je jedina koja nije SF. Radi se o tome da netko otme britansku princezu i kaže da premijer mora pojebati svinju pred tv kamerama ako žele da ona preživi. To je sam početak epizode.
Ako vas to ne natjera na gledanje, ne znam što hoće.
Krenuo gledat Orange is new Black.
A ono na neki nacin komična/drama o žeski koja je ošla u zatvor radi šveranja droge.
serija tipa Oz ali na ženski komičan nacin, nije loše, doduše pogledal sam prvu epizodu, al mislim da ce mi se dopast serija, taman dok ne pocnu one glavne koje pratim ( BB, Sherlock, TWD....)
Dobra je to serija.
Prva epizoda je zakon. Druga je turbo spora.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Pogledao sam Hannibala
Kao fan Jaganjaca očekivao sam jako puno od serije i očekivanja su ispunjena. Mads je stvarno fantastičan kao Lecter. Malo je nezahvalno uspoređivati s Hopkinsom jer je lik dosta drugačiji. Ostatak postave je također odlično odabran, pogotovo mi se lik Willa sviđa. Puno je zanimljiviji nego u samoj knjizi, a njegovi "This is my design" dijelovi su jebeno napravljeni.
Zadnja scena je fantastična, a sam kraj je takav da je teško pretpostaviti kako točno će izgledati druga sezona. Ova sezona mi je bila odlična od samog početka pa do zadnje scene i jedva čekam da vidim šta spremaju za dalje. Nekakav dugoročniji cilj je spojiti seriju sa početkom filma, nadam se da će uspjeti.
Reci, jesi često ogladnio dok si gledao seriju?
Ane
Tko ne bi
hai guise! the newsroom any1?
Ispravak, serija je odlična, ali je obavezno gledajte kad vam je jako dosadno i u sjedećem položaju.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Bit će jebeno
Allahu Akbar!= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Gleda neko Bostonsko pravo?
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
to o onim dva odvjetnika ? gledal sam to malo na TVu dok su prikazivali, fora i zabavna serija
Bosansko Pravo.
Gledao sam na telki tu i tamo, dobro mi je. Općenito volim slične serije. Suits na primjer je odlična serija, planiram gledati i Good wife nakon što riješim neke druge serije.
Boston legal je meni genijalna serija, scenarij je bolesno dobar. Odgledala sam sve sezone osim par zadnjih epizoda, ne znam zašto odgađam to.
OK, sad već moram komentirati, Graceland je najbolja serija nove sezone.
Jel ko gleda The Community? Ja sam gledao većinu ovih šta je Doma prikazivala i odlična mi je serija, najbolje mi je kad se uvate sprdat s nečim konkretnim, kao što su napravili onu jednu na sprd Zakon i Red. Sad su stavili nešto Big C, gledao sem nekih 5 min i izgleda odvratno, neki loši pokušaji humora. Sad bih mogao pogledat sve sezone Communitya.
gledaj Shameless, ak već pratiš DomaTV
To ono prije prijatelja? Nekako mi je to antipatično skroz, gledam 10 minuta scenu i onda prebacim.
jep, prije Prijatelja...meni je super serija
Je, i William Shatner je genijalan. Sad kad si razmislim, Ron Swanson mu je zapravo dosta sličan :o= Citat =:
Izvorno postao Dania
Gledao sam to samo zbog Shatnera, ak neko ima listu tipa najbolje Shatner epizode pogledat ću, inače mi je ipak predugačka serija.
Super je Shatner, al' meni je Spader ubijao kao Alan Shore, pun pogodak su mi oni kao kombo.
Bostonsko pravo je fakat zabavna serija. Al nije da bih je "nabavljao" i gledao. Kad je bila na tv-u sam je pratio dosta redovito.
Shameless (US) je meni fakat ok serija. Baš poželiš biti Lip ili Frank ponekad. :D
Graceland. Pa ono. Pratim i nisam odustao, malo mi je prehip serija. Al zanima me kaj će bit.
Ja Shameless gledam zbog Emmy Rossum.
Zasto bi pobogu netko htio biti Frank?