-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Master je sad predzadnja, imamo Legendary težinu, došlo sa najnovijim patchem.
Igram i ja na Master, i bome fakat je teško, svakih sat vremena naletim na jačeg protivnika koji ubija sa par udaraca.
Još ću si sad moći instalirati Skyrim Immersive Creatures, tako da Deadly Combat ipak neću uzimati, dosta teško je i ovak...
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Master je sad predzadnja, imamo Legendary težinu, došlo sa najnovijim patchem.
Jebeno :pray: Prešao sam već na Master i do jaja je, u početku izazov, kasnije pre lagano, fino za znati da su to još boostali.
Baš išao googleati što donosi legendary težina, pa koga zanima - http://www.gamefront.com/skyrim-legenda ... lty-guide/
= Citat =:
Legendary Difficulty Modifiers: Three times (3x) more damage received, one-quarter (1/4) damage output.
Legendary Difficulty, in essence, is twice as difficult as Skyrim’s previous highest difficulty level.SEnemies’ attacks deal three times more damage, while the Dragonborn’s attack damage is cut down to one-quarter it’s original amount.
-
-
= Citat =:
Jebeno :pray: Prešao sam već na Master i do jaja je, u početku izazov, kasnije pre lagano, fino za znati da su to još boostali.
Sta ti ja mogu kad imas enhancement na max sa svim perkovima. :D Jel koristis opremu za jace enhanmente?
-
Xero bar nisi vampir gadni. Ja sam se malopre izliječio.
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/...9.resizedimage
Warrior/archer, štit/mač/light armor/luk(bit će crossbow)/destruction/alchemy
Ne znam zašto sam thief stone aktivirao, valjda sam mislio lopova pa se predomislio.
Trenutno lvl 10, nakupio se enchanted opreme i stavio enchantove na Mercenary armor, korstim apgrejdani Orcish Bow, Viking light shield i Iron Sword zasad.
-
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Jel koristis opremu za jace enhanmente?
Ništa ne koristim, igrati ću opet tek na zimu.
-
Pa šta onda imaš od opreme da ti je igra tako lagana?
-
Bila, nije trenutno, lol :D Zadnji put sam igrao prije godinu i pol (OMG već ima toliko, gledam si po ačivmentima da je zadnji u siječnju 2012 :O).
Ne sjećam se koju sam opremu koristio, samo znam da je bio Nightingale armor i mislim da nije bio Daedric tear oružja pošto su ružna (patim na estetiku više nego na efikasnost u takvim igrama) :D
PS: Klasa je bila Arcane Assassin - nešto mađije, puno sneakanja i stealth killova. Bow primarno, shoutovi i mač sekundarno.
-
Vi igrate Skyrim usred ljeta?
-
-
-
@Bartuc
Aha, pa govorilo se kako su stealth killovi jako efikasni, pogotovo sa bow kombinacijom, ali to je poznato valjda još od Morrowinda.
@Wind
Bilo kuda Skyrim svuda.... bilo kada Skyrim...uvijek. :D
-
Meni je to baš zimska igra, nekako kad mi je zima u sobi direktno utječe i na atmosferu u igri :D Ovak kad vidim snijeg, pre savršene zvukove vjetra, one snježne izmaglice i snježne oluje, a u sobi 30+ celzija (dobro, 25 sa klimom), odmah mi to nije to, gubi na autentičnosti :D
Treba igrati oko Božića i skinuti neki mod gdje možeš okititi drvce i da gradovi imaju ukrase po svuda, to bi bilo jebeno, jel postoji tak što :pray:
-
Ja ga budem prvi put na zimu sad oko Božića igrao, ni meni takve 'snježne' igre nema previše smisla po ljeti.
Al nema do onog kad dođu blagdani i igraš WoW ili neki MMO di ima snijega pa se sve okiti, pokloni, drvca, svjetluca sve, točno ti bude toplo i kouzi u igri, još lijepo neš si staviš za jesti na stol, ma milina.
-
Fakat moram pitati staroga jel operirao u tvom mjestu u mlađim danima... :D
Lol, sad vidim da smo se i regali u 5 dana razmaka na forum :pray:
-
-
Ovi Sounds of Skyrim zvukovi su ili rijetki ili pretihi. U par sati sam čuo jednom vranu i to je bilo to :(
Gradovi i krčme nula.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Treba igrati oko Božića i skinuti neki mod gdje možeš okititi drvce i da gradovi imaju ukrase po svuda, to bi bilo jebeno, jel postoji tak što
http://skyrim.nexusmods.com/mods/27845/?
Yup. :D
-
Haha, šteta samo što su grde :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Fakat moram pitati staroga jel operirao u tvom mjestu u mlađim danima... :D
Lol, sad vidim da smo se i regali u 5 dana razmaka na forum :pray:
I ti si spammeru natukao samo razliku od 20000 postova u međuvremenu.
-
Još će to rasti sad kad imam novu tipkovnicu :P
-
Ajde napokon da i ja stavim svoje SS, baš sam lijeno đubre jedva sam se nagovorio da ih uploudam. :D
-
Kakve su ovo ikone u kutu?
-
-
Rješavam zadnji quest već dan i pol. Bemti Greybeardse i njihove questove za koje moram čitav Skyrim obići tri puta....
A ništa... vrijeme je da napravim novog lika... :D
-
I no dat feel
Ja sam tako 10 likova promijenio dok sam završio igru :(
-
-
-
-
-
:pray:
Sad mi se ponovno igra :(
-
Počeo sam Dragonborn.
Glazba iz Morrowinda. :D
-
Upravo saznao da je Paarthunaxu (deda zmaj na vrhu planine) glas dao isti lik koji je dao glas Super Mariu i Luigiu :D
-
Danas sam toliko epic stvari doživio u Skyrimu. :pray:
Krećem iz Windhelma u Yngol barrow i na putu me napadne zmaj.
Kad ga ubijem se stvori Miraak i ukrade mi taj dragon soul.
Usput sam skužio i da se mapa stvara u stvarnom vremenu, dakle kad ubiješ zmaja, možeš na karti vidjeti onu vatru koja se stvori. :pray: :pray:
Kad sam izašao iz Yngol barrowa, u istom trenu se na nebu pojavio meteor. :pray:
Imam već preko 250 sati i još otkrivam nove stvari u igri, svaka im čast.
-
-
Ako misliš na Miraaka, to je s DB-om dodano.
Ostale dvije stvari su mislim uvijek bile u igri.
-
Ma ova vatra i meteor. Ne kužim :|
-
Ma koje dvije stvari, nema toga bez DB-a.
-
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ma ova vatra i meteor. Ne kužim :|
Što?
Kad otvoriš mapu on ti loada cijeli svijet ali odozgore. Onda vidiš u stvarnom vremenu stanje na mapi.
A ovaj meteor sam i ja prvi put vidio, ali pre epic je bilo. :)